Şimdi Ara

Kız mevzusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan 1 buçuk ay önce üniversiteden iki arkadaşım (sevgililer) aracılığıyla bir kızla tanıştım.İlk izlenim olarak kız gerçekten olgun duruyordu ve etkilemişti beni herşeyiyle.Tanıştığımız gün çok fazla konuşamadık ikimizde.Sonra whatsapptan 1 hafta boyunca her an konuştuk.İkimizinde sevdiği sevmediği şeyler aynıydı.Kızı gerçekten kendime çok yakın hissettim o da aynı şeyleri söylüyordu.1 hafta sonunda kızla buluştuk yakınlaştık ettik ve sevgili olduk.Sevgili olarak geçirdiğimiz ilk haftanın sonunda kız bana uzun bir mesaj attı.Benle tanışmadan bir ay önce sevgilisinden ayrılmıştı.İşte eski sevgilisinin yaşadığımız yere geldiğini ve bize zarar vermesinden korktuğunu söyledi.

Kızın eski sevgilisi başka şehirde yaşıyor.Kız bunla 8 ay çıkmış ve ayrılmışlar.Çocuk esrar,içki falan kullanıyormuş ve anlattığına göre psikopatın teki.Bende dedim eğer sen hayatından çıkardıysan benim için sorun yok.O da ben çıkardım ama o beni hayatından çıkarmıyor tarzında mesaj attı.Neyse ben korkma etme bişey yapamaz falan dedim o gün o konuyu kapattık.Sonra 1 hafta geçti sinemaya gittik. 10. buluşmamızdı. Sinemada yakınlaştık ettik yine herşey çok güzeldi öpüştükten sonra kızın gözleri doldu filmin sonunda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı sarıldı falan sıkı sıkı.Sinemadan çıktık ne oldu neyin var falan dedim.Bişeyim yok filme ağladım dedi ama ben tabiki inanmadım.Moralim çok bozuldu onu o halde görünce.Sonra eve gittik aradan iki saat geçti ve bu mesajı attı.

" Ben denedim gercekten ugrastim zorladim kendimi kendime karsida sana karsida inan bana seninle gecirdigim zamanlardan hic pisman degilim bana kendimi cok iyi hissettirdin. Ama yapamiyorum ben olmuyor ozur dilerim sana umit verdim baglandin ama seni sevdim bi arkadas olarak bi sevgili olarakta ama olmuyor gercekten olmuyor
    Bunlari yuzune soylemeye cesaretim yoktu uzgunum ama ben sana zarar vermekten korkuyorum gercekten"

Sonra kızın üstüne gidince aklına eski sevgilisinin geldiğini o aklındayken bana ihanet ediceğini söyleyerek ayrıldı.Ayrıldıktsn sonra ben yıkılmıştım gerçekten şuana kadar hiçbir kızı bu kadar yakın görmemiştim kendime ve güvenmemiştim.3 gün sonra doğum günümde telefonum çaldı ve kız aradı kapattı çağrı şeklinde.Sonra ben aradım bunu beni aradın hayırdır diye yanlışlıkla aradığını söyledi ve doğum günümü kutladı.Onu gerçekten sevdiğimi söyledim birkaç bişey daha konuşup kapattık.Ayrıldıktan sonra instagramda takipleşiyorduk(takipleşmem hata biliyorum) ve ayrıldıktan iki hafta sonra bizi tanıştıran arkadaşımın kuzeniyle birlikte el ele fotoğraf çekilip altına kalp işareti koyup instagrama attı ve ben gerçekten şoka girdim.Bu nasıl bir karaktersizlik.

Bu olaydan sonra insanlara olan güvenim tamamen sarsıldı gerçekten arkadaşlar.Sevgili olarak geçirdiğimiz zamanlar gerçekten çok güzeldi herhangi bir tartışmamız olmadı ama demek ki bütün güzel sözler, seni seviyorumlar vs. herşey yalanmış.Mümkün olduğunca kısa yazmaya çalıştım, siz siz olun arkadaşlar kimseye bağlanmayın.

Ekleme: Arkadaşlar şehir dışındaydım daha yeni yazma fırsatım oldu.Benden ayrıldıktan sonra çıktığı çocuktan da ayrılmış Ağustos ayında.İlk zamanlar nerde hata yaptım diye kendime çok sormuştum ama ben sadece sevip değer vermiştim.İnanın canınızı sıkmaya değmiyor şuan çok daha iyi anlıyorum...

Edit(29 Eylül):Arkadaşlar en son konuyu güncellediğimde ayrılmışlar demiştim.Geçen gün ayrıldığı çocuğun eski sevgilisine döndüğünü öğrendim :) Eden buluyor gerçekten...Şimdi benim içinde bulunduğum durumu daha iyi anlıyodur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream88 -- 29 Eylül 2015; 19:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim aynı durumları yaşadığım için insanlara güvenim kalmadı. kız milletini artık sadece cinsel birer obje olarak görüyorum. duygusal olarak istesemde bağlanamıyorum.
  • Arkadaşınız da karaktersiz galiba. Aynı kızı hem size hem kuzenine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 19 Mayıs 2015; 23:19:39 >
  • Kurtulmuşsun işte daha ne istiyon.Şükretmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadMaster35

kardeşim aynı durumları yaşadığım için insanlara güvenim kalmadı. kız milletini artık sadece cinsel birer obje olarak görüyorum. duygusal olarak istesemde bağlanamıyorum.

Dostum eski sevgilisini bahane edipte ayrılırken ona dönmeyeceğini tahmin ediyordum.Çünkü onun yaramaz birisi olduğunun farkındaydı birkaç ay geçtikten sonra kafası sakinken gelip konuşsaydı ikinci bir şansı vermeyi düşünüyordum.Gerçekten sevmiştim ve ayrıldıktan sonra inan bana arkasından herhangi kötü birşey söyleyemedim ama benden ayrıldıktan 2 hafta sonra başka birisiyle ilişkiye başlaması acayip midemi bulandırdı çok şaşırttı beni.İnsanda utanma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal1903

Kurtulmuşsun işte daha ne istiyon.Şükretmek lazım.

Şükrediyorum zaten iyi ki daha uzun sürmemiş ama güvenim çok sarsıldı.

• Geçmiş olsun hocam. Bu devirde kimseye güvenmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KADIN MEVZUSU
    8 yıl önce açıldı
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan bu nasıl bi karaktersizlik. Ben böyle bi durum yaşasam içimde hiç bişey bırakmam. Hepsini gider yüzüne haykırırım. Hem de o yeni sevgilisinin yanında. Aynı lafları bi de yeni sevgilisinden yer. İnsanların duygularıyla oynamak ne demekmiş görür.
  • @Zaitan
    Sağolasın dostum öyle gerçekten çocuk oyuncağı değil böyle konular.Gerçekten seven insanlar çıkar inşallah karşımıza yoksa böyle yalandan mutluluk olucaksa hiç olmasın daha iyi yalnız kalmaya razıyım.
  • @brktmr
    Mümkün olduğunca takmamaya çalışıyorum ama ister istemez takıyorsun sinirlerin bozuluyor, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Allah cezasını versin başka bir şey demiyorum dostum.
  • Ilk başta size açık olmuş yedekte tutmamış ayrılmış derken takdir ettim sonra .. Neyse sizin için daha iyi olmuş emin olun. Kimse kimseyi bir haftada tanıyamaz bunu kabul etmek gerek. Güvensiz olmaya gerek yok bir gün biri çıkar gelir kendinden daha çok güvenirsin ve haksız çıkmazsın. Ama bundan sonra daha temkinli olun güvensiz değil temkinli. :)

• @Sidikli Kontes
    Evet dostum tam tanımadan ilişkiye başlamam en büyük hatam sanırım.Umarım dediğin gibi birisi çıkar karşıma
  • Up

• Abi bu kızlara ne olmuş anlamıyorum harbiden bende daha farklı bir olay yaşadım,2,5 aydır tanıştıgım bir kız vardı..kız geldi tanıştı etti benimle çok samimi davrandı,bende alışmak istemedigim için uzak durdum hep sonra ben uzak durdukça o daha da yaklaştı bir şekilde samimi olduk sonra bir yerlere davet etti falan sürekli dışarda görüşmeye başladık koluma falan girmeler,konuşurken hep gözümün içine bakıyordu resmen..daha anlatmadıgım bir çok şey...gül verdik,dedim niyeti varsa mesafe koymaz araya yoksa da mesafeli davranır..yok baktım daha da yankın davrandı bana aksine...en son dedim sana karşı bir şeyler hissetmeye başladım (ister istemez oluyor bu) ne desin bana,acaba sana karşı yanlış mı davrandım böyle düşündün,yeni ilişkiden çıktım sana karşılık veremem dedi yuh bee,yuhh artık dedim..diyecegim o ki yapacak bişey yok,böyle insanlar hayatımızda oldugu sürece dengemiz şaşacaktır daha çok...en iyisi uzak durmak,biliyorum bak hemen hemen aynı durumdayız..ben iki-üç gün uyuyamadım resmen içim içimi yiyordu...sanki peşinden ben koşmuşum gibi oldu...hayat işte,daha kimbilir neler görecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 22 Mayıs 2015; 11:38:17 >

• Vay bee.. Yalnız değilmişim.. Bende bu senin yaşadıklarını tam 1 yıla yakın süre önce yaşadım. Aynısını ya, gerçekten ben çok sevmiştim arkadaş.Çok değer verdim çook, iyi niyetimi hep suistimal etti Benim antreman çıkışlarıma gelirdi,istediğim zaman gelmezdi ama kafasına eserse.Makyajını yapar gelir(kızı zaten doğal haliyle çok beğeniyodum,birde makyaj yapınca bir baktım mı bir daha bakıyordum) Dolmuşa biniceğimize kilometre yolu beraber yürüyerek gitmiştik evine bırakmıştım. Bu durum ilerlerdi ilerledi,ben artık içimdekileri dışa vurmaya başladım. Kız dedi ki ben sevgili istemiyorum.Okulum bitene kadar da olmiycak dedi.Yani seninle olmaz dedi.Ama sizin yaptığınız gibi bizde whatsappdan konuştuk,hep konuşuyodu geç cevap atmıyodu yani.. Ardından benim YGS sınavı yaklaşıyordu.Ygs sınavına denk gelmesi çok kötü oldu hayattan soğuudum bu olaydan sonra. Ygs'ye 1 hafta kalmıştı kafamı toparlamak amaçlı telefonu falan kapattım hiçbirşekilde kimseyle oda dahil olmak üzere görüşmedim.Sınav iyi,güzel geçti kıza yazdım sınav iyidi gibisinden yazmadığım için özür dilerimler, kız hiç çaktırmadı aaa ne güzel sınavıda atlattın falan.. Bu günün akşamı artık cesaretimi toplayıp ilayda seni seviyorum dedim. Ne dese beğenirsin ? bora benim sevgilim var dedi ve 1 yılda anca kendime geldim.Hastanelik oldum.. neler neler istersen onlarıda söylerim ama canınızı sıkmak istemem...

• Ben farklı insanlarla konuşmayı çok sevdiğimden.. Tramvaya bi abi bindi ama makara böyle nasıl desem.. Cem yılmaz tarzında.. Bende severim öyle tip abileri. Yaşı var böyle 25-35 arası.. Benim dikiş izim var kız yüzünden KENDİME ÇOK KIZIYORUM ÇOKKK!!Abi gördü izi ne oldu gibisinden bakış attı(bu esnada tramvaydayız he kalabalık baya herkes bizi dinliyor)Abi oldu işte bir şekilde dedim anladı direk (kız meselesi) olduğunu.Cevabı bu oldu "o şimdi ne yapıyor haberi varmı bu ölümden döndüğünden ?"(3cm daha aşşağı gelse şah damarı kesiliyormuş)Boşver abi dedim ve 10 saniye kendini sıkıp kendi anısını anlattı. Kızla işte bizim gibi konuşuyomuş bir işi çıkmış hemde dedi ki bir bahaneyle 1 hafta uzaklaşimde beni daha da özler dahada ulaşılmaz olurum gözünde.. nerdeee dedi? kız bu 1 hafta içerisinde yeni sevgili yapmış haberimiz yok hepsi şeytan dedi ve daha neler neler moralim bozuldu bak anlatınca...

• @yorgun şair
    Dostum bu kızlardaki dengesizlik iyice sinirimi bozmaya başladı benzer şeyleri yaşamışız.Bizim bide tanışma amacımız belliydi yani ilk başta, madem unutamadın niye baştan söylemiyosun yani.Benden ayrıldıktan 2 hafta sonra başkasıyla sevgili olması iyice midemi bulandırdı.Yara bandı olarak kullanıp bırakıyolar.

@Napalım yani
    Bende temmuzda DGS ye giricem iyi ki ondan hemen önce olmadı bu olaylar hocam.Böyle insanlar çıkıcaksa hiç olmasın daha iyi bütün düzenimizin içine ediyorlar.Başından geçenleri anlatmak istersen dinlerim anlatınca biraz olsun rahatlıyosun çünkü.
  • Benim daha anlatmadığım çok şey var.. Ama benden sana dost tavsiyesi iyi birisi olarak gördüm seni.. bak büyük yazim DERSLERİNE BAK KARI KIZ İŞLERİNE SAKIN KAFA YORMA SEN O DERSİ YAPAMAZSAN ÜNİVERSİTEDE HİÇBİR KIZ BULAMAZSIN böyle düşün bana dün akşam 45 küsür yaşındaki bir abim dedi ve o dedi diye değil benim gözlemimde öyle önce ders.. Ben ygs zamanı depresyona girdim sırf karaktersiz bir kız yüzünden. Önüne bak asla arkana bakma.
  • @Napalım yani
    Doğru söylüyosun dostum öncelikli olarak derslere ağırlık vermek lazım.Önümüzde uzun bir yol var.Uzun zamandır hayatımda birisi yoktu zaten işte insan konuşup dertleşebileceği birisini arıyor sonuçta, bu kızıda kendime çok yakın hissetmiştim her yönüyle ama yanılmışım malesef doğru kişi değilmiş.
  • Bak dostum gerçekten kanım ısındı sana.. Yazdıkça yazıyorum o yüzden.. Bu kızların hepsi aynı bak bir söz vardır.. Bu dahil tüm genellemeler yanlıştır diye büyük üstadın.. Ama bu kızların hepsi aynı istisna da yok.. 2 tane sevdiğim kız oldu 2'side melek gibi sanmıştım ama bak SANMIŞTIM. Gerçek yüzlerini bize göstermiyorlar.. Birde şöyle birşey var Türk kızlarında.. Bu kızlar kendi ortamındaki yani en yakın arkadaşlarının(kız tabi bunlar) sözünü çok önemserler o çocuk sana göre değil hiç yakışmıyosunuz diye dediği an bitmişizdir o kızın gözünde.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.