Şimdi Ara

Kız meselesi yardım beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen dönem bütünleme sınavını beklerken bi kızla tanışmıştım farklı bölümlerdeyiz ortak sınav diye muhabbetimiz olmuştu bi aya yakın muhabbet ettikten sonra çıkmaya başlamıştık 6 ay falan oldu bugün de buluştuk ayrıldı lan benden yüzüme baka baka ayrılalım dedi ne kötü bişey lan birinin yüzüne bunu söylemek o öyle söyleyince yeminle ateş bastı gözlerim kum gibi kaynadı.yükselden metroya inemedim metroya binince kendi durağımı kaçırdım elim ayağım dolandı dersleri kurtaralım diyoduk bu sene yine bindi sıkıntı.napıyım beyler bi çakal için bıraktıysa bulup kırıyım mı elemanı rahat mı bırakıyım kızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç tınlamıyormuş gibi davran eğer onu önemsediğini belirtirsen o kızların o olmazsa olmaz egosu tatmin olacaktır.
  • Haklısın da çok acı koydu bu yaptığı

• Metal dinle kafa dagat biraz bak aklina geliyormu kevaseye bak sen okurken sinirlendim

• Hiçbiri yaramıyo hocam içim içimi yiyo diyorum biri için bıraktıysa buluyum elemanı kafa göz girişiyim bu kez de diyorum kız bıraktı kime saldıracaz çok zor var ya

• Böyle bir durumda yapman gereken sakin kalıp doğru hareket etmek. Kız seni terk ettiyse demek ki bir yerlerde bir hata var. Ya kıza çok muhtaç göründün. Ya sohbetin kızı sarmadı. Ya da kadınları etkileme dinamiklerini iyi bilmiyorsun. Kadınları nasıl etkileyebileceğini öğrenmek için buradaki yazıyı okuyarak işe başlayabilirsin kardeşim. Sevgiliyle Konuşulacak Konular
  • You are beautiful dinlemebi tavsiye ederim

Anlamı iyi onun icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KIZDAN GÜZEL KIZ VAR MI
    10 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sebepler:

1- Senden sıkılmış olabilir.
    2- Senden daha yakışıklı ya da konuşkan onu etkileyen birini bulmuştur. (bu yüksek ihtimal)
    3- Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama kızların çoğu paraya önem verir, bu yüzden gönlü başkalarına kaymış olabilir.
    4- Onu üzecek bir şey söylemişsindir, kalbini kırmış olabilirsin, yanlış bir hareketin olmuştur, senden soğumuştur.
    5- Sana güveni kalmamıştır. (neler yaşadığınızı bilmediğim için tahmini olarak söyledim)

Ayrıca bir kız sizden ayrılmak istediğinde peşinden koşup da boşuna kendinizi yormayın çünkü onu tekrar kazanmaya çalışsanız dahi eskisi gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hero- -- 12 Ekim 2014; 2:04:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.