Şimdi Ara

KIZ MESELESİ CİDDİ DERTLEŞİCEK VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar olayı anlatayım ben 7-8 ay önce internette takılıyodum connected diye site varya orda ama sırf gırgırına takılıyodum herneyse bi kızla tanıştım ilk gün baya muhabbet ettik sonra ertesi günde konuştuk dertleştik derken 10 gün boyunca konuştuk sonra telefon numaralarımızı aldık whatsaptan falan günlerce devam etti bi gün buluşma kararı aldık ve buluştuk ben işin gırgırındaydım o zamana kadar ama onu görünce şok oldum bacağım titremeye başladı konuşamadım galiba hoşlandım diyodum neyse sonra gene konuştuk buluştuk böyle 8 ay geçti ve kızı seviyorum artık çıkıyoruz hatta ama sorun var ki kız biraz zengin ve kültürlü aile kızı ben ise okmeydanında oturan garibanın biraz üstü orta bile zor sayılan aile çocugum kız özel okulda falan okuyo ben ise devlet okulu düz lise ve kız italyaya falan gidicek hatta haftaya yani anlıycagınız aramızda kocaman uçurum ve sınıf farkı var hadi bunuda takmıyım diyorum ama kız biraz özgür takılıyo bugun eski fotograflarını gördüm mini kot şortlu falan resmen gözlerimden yaş aktı kız biraz rahat yani zengin kızı işte hepsi aynı ya benimde şuan sinirlerim bozuldu ve düşününce evlenmeyi bile hayal ederken bu farklılık beni çökertti arkadaşlar

• durumu kıza anlatıp çözümü beraber bulabilirsiniz ama kıza bu durumu açmak bi erkek için zor
  • hocam nasıl açıcamki zaten ara sıra diyorum hani bana diyo balkondayım sahili seyrediyorum falan bende sen orda deniz havası solurken bizde baca dumanı soluyoruz falan diyorum hani mahallemizden falan bahsediyorum az çok oda biliyo durumumu ama kötü oluyorum işte
  • Hocam istiyorsan whatsapp'a gel.
    Konuşalım.Ben anlatayım sen anlat.
  • kız alcak gönüllü iyi saygılı biri ise maddi durumu seni etkilemesin bence şu an bize söylediğin sorunları onunla da paylaş yani çekincelerini anlat ona. iki taraf da taviz vermeli ciddi ilişkilerde gerekirse o fotoğrafları kaldırır ve bundan sonra alacağı kıyafetlere dikkat eder. ama durumdan memnun olmadığını söyle ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkan58 G kullanıcısına yanıt
    derslerine calis, guzel bir is guzel bir es demektir bunu hatirla ve surekli calis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapılma abi hemen. Sadece arkadaş olarak düşün. Ben de senin gibiydim. Ben de çok çabuk aşık oluyodum fakat bunu ben zamanla yendim, aştım. Sadece konuş. Arkadaş gözüyle bakmaya çalış.

Ben bi kıza aşık olmuştum. Kız kanka ayağına yattı, kardeşim olaylarına girdi. Hayallerim suya düştü. En zor zamanlarında ben yanında oldum. Şimdi kendisinden haber alamıyorum. Sırra kadem bastı anlayacağınız. Değmıyo ortak. İş-güç herşey var, görücü usulü daha mantıklı geliyo ne yalan söyleyim. Sevgili ayakları sıkıntı - dert - stres ;)

Karşı cinsle ciddi anlamda arkadaş kalmayı, arkadaşlık kurmayı, duygularımıza hakim olmayı öğrendiğimiz zaman hiçbir sorunumuz kalmayacak. Allah yardımcın olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netten tanıştığın kızla evlenmeyi düşünmekmi
  • garibana bak iphone 5si var
  • dedigini anliyorum.su rahat takilma olayini. kiz oyle yetistigi icin dusunce yapisi da cevresine gore sekilleniyor maalesef. anliyorum kiz tam senlik ama bi seyin duzelecegini sanmiyorum

• Dostum her yaz calisiyorum sanayide tamirci olarak hemde telefonla sinifmi belli oluyor teknoloji meraklisiyim

• connected2 dan ekmek yemiş biri olarak,takıl sadece öyle gelen kızlarda o kafada,öyle uzun ilişki mi bekliyorsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

arkadaşlar olayı anlatayım ben 7-8 ay önce internette takılıyodum connected diye site varya orda ama sırf gırgırına takılıyodum herneyse bi kızla tanıştım ilk gün baya muhabbet ettik sonra ertesi günde konuştuk dertleştik derken 10 gün boyunca konuştuk sonra telefon numaralarımızı aldık whatsaptan falan günlerce devam etti bi gün buluşma kararı aldık ve buluştuk ben işin gırgırındaydım o zamana kadar ama onu görünce şok oldum bacağım titremeye başladı konuşamadım galiba hoşlandım diyodum neyse sonra gene konuştuk buluştuk böyle 8 ay geçti ve kızı seviyorum artık çıkıyoruz hatta ama sorun var ki kız biraz zengin ve kültürlü aile kızı ben ise okmeydanında oturan garibanın biraz üstü orta bile zor sayılan aile çocugum kız özel okulda falan okuyo ben ise devlet okulu düz lise ve kız italyaya falan gidicek hatta haftaya yani anlıycagınız aramızda kocaman uçurum ve sınıf farkı var hadi bunuda takmıyım diyorum ama kız biraz özgür takılıyo bugun eski fotograflarını gördüm mini kot şortlu falan resmen gözlerimden yaş aktı kız biraz rahat yani zengin kızı işte hepsi aynı ya benimde şuan sinirlerim bozuldu ve düşününce evlenmeyi bile hayal ederken bu farklılık beni çökertti arkadaşlar

Gürkan bey AŞK ve SEVDA'nın önünde hiç bir şey duramaz ve ALLAH'ın kaderi haricinde hiç bir kul karışamaz kızla her şeyi konuş ve ondan sana olan duygularını net bir şekilde öğren eğer size aşık olmuşsa sizinle her yerde her türlü şekilde yaşar

• mükemmeli aramayın derim
  • Arkadaslar zaten cikiyoruz seviyoruz birbirimizi ama ben hani bu farki biraz kafaya takmaya basladim kizda zaten durumumu biliyo bunu hic takmiyo bile ama ben hani bitaz takiyorum

• Sen değilde kız "davul bile dengi dengine" demiyorsa şanslısın demektir. Önce kızın dünya görüşünü iyice sorgula derim.
  • bence kıza rahatsızlığını bildir olursa olur fazla takma sonuçta neinsanlar geçiyor insanın hayatından oda istekliyse zaten sıkıntı olmaz.
  • Bence ya ayril yada kiza durumu anlat ilerde yuvan yikiliri hatta hayat zindan olur sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.