Şimdi Ara

Kız meselesi ama Farklı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakia1903 -- 1 Eylül 2013; 2:09:00 >

• sana kız mı yok , bırak gitsin sevmedim bu kızı ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

sana kız mı yok , bırak gitsin sevmedim bu kızı ben.

Kız varda hocam insanları üzmek kırmak istemiyorum biri benim hakkımda kötü konuşsun istemiyorum.Sadece benim böyle birşeye kalkışmam doğrumu acaba o kafama takıldı
  • Düşünmeden salla kızı, karaktersiz bi tip bence vesselam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen batırmışsın dostum, "deneme" olaylarına hiç sıcak bakmıyorum. Kendi düşüncemi söyledim yanlış anlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

Resmen batırmışsın dostum, "deneme" olaylarına hiç sıcak bakmıyorum. Kendi düşüncemi söyledim yanlış anlama.

Denediğimi hiç hissetirmedim zaten daha yeni öğrendi hatta ona destek bile çıktım istediğim ne olursa olsun benim yanımda olmasıydı.Bu şekilde bana söz verdi.Bende test etmek istedim.Tıpkı Allahın bizi sürekli sınaması gibi...
  • Çok gereksiz dostum , kusura bakma ama bu deneme olaylarını ortaokuldaki kızlar falan yapıyor. Deneme diye bişey olmamalı yaşayın işte ne yaşıyorsanız , güvenmiyorsan da konuş kızla birlikte çözüm bulursunuz bu deneme olayları çok çocukça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

Çok gereksiz dostum , kusura bakma ama bu deneme olaylarını ortaokuldaki kızlar falan yapıyor. Deneme diye bişey olmamalı yaşayın işte ne yaşıyorsanız , güvenmiyorsan da konuş kızla birlikte çözüm bulursunuz bu deneme olayları çok çocukça

Ben geleceği düşünerek bu yolu seçtim.Ya ilerde kötü birşey olduğunda beni bırakır giderse diye korktum açıkcası ve bunu denemek istedim.
  • Yalnız hocam harbi şeytan gibi adammışsınız valla helal olsun Soğukkanlılığa şuzekaya bak. Yalnız kız da aynı ayak yaparak gelmiş çocuktan ayrılmış sizinde tip filan az düzgünse bari şimdi de bununla takılayım demiş ama zoru görünce kaçmış. Yerinizde olsam iyi bir ders verir amele amele gidişini izlerdim.
  • bence pek iyi niyetli bi kız değilmiş gibi geldi seni kullanıcak yara bandı olarak dikkat ...
  • Kızlar Bizi Her Dakika Deniyor Dostum. Bunu bize Söylemezler Ama Seni Denedim Diye. Güvensizlik Yaratmak İstemezler. Sende Bunu Yapmışsın. Sana Güvenmiyor Artık. Bence Boşver Gitsin.

Ama Yok Ben Bu Kızı İlla İstiyorum Diyorsan Yapılacak Şey Basit. Problemli Bir İlişkiden Çıktığını Bu Yüzden Kimseye Güvenemediğinden Bahset. Biraz Acıtasyonla Karıştır Ama Abartma. Kendini Asla Düşürme. Net Bir İnsan Olduğunu Gelecek Düşündüğünü Söyle.

Son Olarak, Beni Tanımak Zordur de. Tanımak İstersen Mutlaka Pişman Olmazsın de. Yok Eğer İstemiyorsan Yolun Açık Olsun de. Net ol. Kızlar Karakteri Sağlam Oturmuş Erkekleri Çok Severler. Bu söylediklerimi birebir Yaparsan Kazanırsın Mutlaka. Ama Kızın Karşısında Ezilir Bükülürsen bu işlem tutmaz söyliyim. Bu arada Bu söylediklerimi Msj da atabilirsin. Bu da etkili bir yoldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Yalnız hocam harbi şeytan gibi adammışsınız valla helal olsun Soğukkanlılığa şuzekaya bak. Yalnız kız da aynı ayak yaparak gelmiş çocuktan ayrılmış sizinde tip filan az düzgünse bari şimdi de bununla takılayım demiş ama zoru görünce kaçmış. Yerinizde olsam iyi bir ders verir amele amele gidişini izlerdim.

Kızlardakinin yanında bizdeki sıfır kalır hacı :D

Deneme olayını biraz erken yapmışsın, biraz ilişkiyi ilerletip öyle yapmalıydın bence. Ama blackhaw'ın dediği gibi başkasından ayırlıp sana yamanma peşinde olduğu şüphesi var. Ne demek ya, mesaj atacaksın cevap vermeyecek, arayacaksın açmayacak... yemişim öyle sevgiliyi... seven merak eder, ilgi gösterir. Seni sallamayanı sen tınma bile. Çok defa söyledim, onların taktiğini onlara uygulayın. Ne kaçın, ne de kovalayın, manyak edin :D

• Yaşayıp öğrenmen bence daha doğru olurdu en azından doğru kişi olmadığını anlayıncaya kadar iyi vakit geçirirdin
  • yaramaz abime
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Yalnız hocam harbi şeytan gibi adammışsınız valla helal olsun Soğukkanlılığa şuzekaya bak. Yalnız kız da aynı ayak yaparak gelmiş çocuktan ayrılmış sizinde tip filan az düzgünse bari şimdi de bununla takılayım demiş ama zoru görünce kaçmış. Yerinizde olsam iyi bir ders verir amele amele gidişini izlerdim.

Kızlardakinin yanında bizdeki sıfır kalır hacı :D

Deneme olayını biraz erken yapmışsın, biraz ilişkiyi ilerletip öyle yapmalıydın bence. Ama blackhaw'ın dediği gibi başkasından ayırlıp sana yamanma peşinde olduğu şüphesi var. Ne demek ya, mesaj atacaksın cevap vermeyecek, arayacaksın açmayacak... yemişim öyle sevgiliyi... seven merak eder, ilgi gösterir. Seni sallamayanı sen tınma bile. Çok defa söyledim, onların taktiğini onlara uygulayın. Ne kaçın, ne de kovalayın, manyak edin :D

Aynen sevgili dediğin merak eder ilgi gösterir bende bu yüzden deneme ihtiyacı hissettim zaten.Başta o kadar güzel sözler söylemesi beni şüpheye düşürdü.Deneme olayına gelince her zaman yolun başındayken dönmek en iyisidir.Daha geç yapsaydım bu işi çok üzülebilirdim diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

/>

Bak bu kız bile deneme yöntemiyle yolunu bulmuş :D
  • Burda kızlar kendilerini birşey sanıyomuş gibi geliyo bana artık belkide biz onlara bu kadar şımarma fırsatı veriyoruz.İstedikleri zaman başlatıyorlar sonrada bitiriyorlar karşısındakininde bir insan olduğunun farkında değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.