Şimdi Ara

Kız Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfımda güzel bir kız var. Whatsapp'ım varken mesajlaşıyorduk ancak ben whatsapp'ı kapatınca mesajlaşmadık bir daha. Okulda önümde oturuyor ama muhabbetimiz saçma şeyler hakkında oluyor. İlkokul çocukları gibi mal mal hareketler yapıyoruz. Kız beni iyi tanıyor maalesef yani tam olarak beni abaza diye biliyor. Okulda hep 9. sınıflarla konuştum, sevgili oldum. O yüzden hoşlandığım kız bana bakmaz. Aslında kötü bir niyetim yok. Bu sefer ciddiyim. Gerçekten seviyorum ayrıca iki kez rüyama girdi uyanınca sevgiliyiz sanıp mesaj atacaktım o kadar etkilendim. Telefonuna bakarken iki tane erkekle mesajlaştığını gördüm. Sordum kim bunlar diye arkadaşım dedi. Ben yine ameleliğe devam ediyorum konuşurken istemsizce gülüyorum kendimi tutamıyorum. Bu nasıl geçer ? Kızın gözünde değerimi nasıl değiştirebilirim ?
    Tip olarak bana yakışıklısın diyor. Samimiyiz ama sırf eski olaylardan dolayı kabul etmez.
    Hafta sonu sinemaya götüreyim mi sizce ?
    Bu arada annem kıza bizim eve gel oğlana ders çalıştır demiş.
    Eve çağırsam film izlesek daha güzel olur aslında.
    Not: Yaşlar 16 kızla yakınız buluşmak filan sorun değil hep beraberiz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redracer -- 15 Mart 2015; 1:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen konuş olacağı varsa olur olmazsa eyvallah de. İnsanlar niceleri unutuyor, geçer

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.