Şimdi Ara

KIZ KULESİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
21.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, kız arkadaşımın doğum gunu yaklaşıyo. nereye yemeğe götürsem die düşünürken KIz kulesi aklıma geldi. fiyatını öğrenmek için mail attım , cevap geldi. fiyatı nasılsizce. ama o manzaraya da değer aslında. ama tam anlayamadığım bi şey war. bu menu fiyatı tek kişi için mi geçerli yoksa iki kişi için mi? o net değil sanki ama. war mı arkadaşlar giden ,yemek yiyen kız kulesine?

"Kızkulesi Akşam servisi 20:15 itibariyle başlar ik adet menümüz vardır 70 ytl fix menü fiyatımızdır.Başlangıc için günün corbası ana yemek olarak kebab kızkulesi veya parmesan peyniri ile doldurulmuş ızgara piliç seçiyorsunuz tatlı olarak parfe veya Krem karamel seçiyorsunuz.
    A'lacarte menümüzde ise et ve balık ağırlıklı bir menüden dilediğinizi seçersiniz 2 Kişi için A'lacarte menüden seçim yapabilirsiniz bu menüde ortalama olarak 90-12 ytl arasıdır. Ulaşım için herhangi bir ücret almıyoruz rezervasyon yaptıran misafirlerimizi Anadolu ve Avrupa Yakasındaki noktalarımızdan alıyoruz"

• kardes ben üsküdarda okuyorum gidenler içeriden berbat bi manzarası war dio

bence en iyisi o taşların üzerinde kız kulesine bakar cok güzel bi manzarası wardır

taşların arkası da korcan aile cay bahcesi tasta otururkene donarsanız cay içersiniz
  • Madem ulaşım için para almıyorlar gir bir markete yarım kilo domates, yarım kilo salatalık, peynir, zeytin, ekmek al Kız kulesine git aç sofrayı ye... Süper ucuz olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by leon

kardes ben üsküdarda okuyorum gidenler içeriden berbat bi manzarası war dio

bence en iyisi o taşların üzerinde kız kulesine bakar cok güzel bi manzarası wardır

taşların arkası da korcan aile cay bahcesi tasta otururkene donarsanız cay içersiniz

abi kızın doğum gunu yaa... çay bahçesinde ne yapcz...

yok mu giden? yada bu mailden ne anlıyosunuz? tek kişilik mi bu yoksa iki kişi?

• hoca biras ormantik ol romantik yani kızlara biraz egzotik yaklaşmak lazım kızlar romantik erkek sewer

kırda yürüyüş gibi (cok kız götürdüm böle )

kız kulesine götürüp bosuna ugraşma benden tavsiye üsküdarı avucum gibi bilirim bi halt yok kız kulesinin içinde
  • quote:

hoca biras ormantik ol romantik yani kızlara biraz egzotik yaklaşmak lazım kızlar romantik erkek sewer

kız kulesine götürüp bosuna ugraşma benden tavsiye üsküdarı avucum gibi bilirim bi halt yok kız kulesinin içinde

nereyi önerirsin ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

quote:

hoca biras ormantik ol romantik yani kızlara biraz egzotik yaklaşmak lazım kızlar romantik erkek sewer

nereyi önerirsin ??

uncular da nohut+pilav+salata+ayran:2ytl yapan yer war güzeldir

kardes illa üsküdarda gidecem diosan pek yer yok salacak(imrahor)da bi dene meyhane gibi ver altlar pub hep bence sade bi yerlere götür kasma kendini o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar ve anneleri hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda AŞIK kimse yok galiba . kimse beni anlamıyor. baksanıza pub öneriyosunuz...
  • quote:

forumda AŞIK kimse yok galiba . kimse beni anlamıyor. baksanıza pub öneriyosunuz...

hocam üsküdar salcak hep pub ben bişi yapamam buna

bence hocam sahil yürüyüş yapın en iyisi bu
  • kız arkadışımın doğum gununu sahilde yürüyüş yaparak mı kutlıcam abi yaa. sen de.. sağol önerilerin için ama benm aradığım bunlar değil.
  • quote:

bence hocam sahil yürüyüş yapın en iyisi bu

Üsküdar sahilinde kız arkadaşımla asla yürümezdim.
    Birsürü ipini koparmış aç köpekler gibi bakan ne idü belirsiz tipler var.
  • Hocam çoğu kişi çok konuşmuş boş konuşmuş ben sana söyliyim..
    O fiyatlar adam başı fiyatlar artı o son yazdığı 90-12 değil 90-120 YTL.
    Sana şöyle bi şey önerebilirim bende bi ara bu forumun bu sayfalarından kız kulesiyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyodum belki ararsan benim konumda çıkar derinlerden bi yerden kız kulesinin gerçekten bi esprisi yok diyolar tek esprisi denizin ortasında olması ve içerde oturduğun zaman altı duvar üstü duvar hesabı yani nerde olduğunu pek farketme ihtimalin olmuyor..
    Sana tavsiye edebileceğim yer Fethi Paşa Konağı..
    Üsküdarı biliyorsan şöyle tarif edebilirim Üsküdar Meydanından Kız Kulesi tarafına değil ters tarafa gidiyorsun ilerde sağda zaten görürsün Fethi Paşa Korusu Sosyal Tesisleri levhası vardır..
    Önce Fethi Paşa Konağında (ki şık bi yerdir) güzel bir akşam yemeği yersiniz.
    Fakat dikkat etmen gereken iki tane konak var birinde fast food var ki bi doğum günü için bu pek uygun olmaz İkinci konak restauranttır rezervasyon yaparak gitmende yarar var otoparka para almıyorlar güzel bir mekan şık bir ortam ve nezih bir yer.. Fiyatlarıda gayet normaldir yüksek değildir.. Orda bir akşam yemeğinden sonra gerçi o saatlerde karanlık olur gündüz gitmiştim ben orda korunun içinden yürüyerek geçerek mavi-yeşil kafeye gidip inanılmaz boğaz manzarası eşliğinde sevgilinle sarılarak çok romantik ve hoş saatler geçirebilirsin.. O kafedede gözleme menemen tost vs.. filan mevcut ama orda getirdikleri kupalarda çay içerek denizi seyretmek gerçekten çok şık bir seçim..
    Ben bizim kızı götürmüştüm gerçi gündüzdü ama konağı istememişti gidip mavi-yeşilde oturmuştuk..
    Şiddetle tavsiye olunur..
    Takıldığın yer olursa sorabilirsin...
    Kolay gelsin iyi seçimler

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Hocam çoğu kişi çok konuşmuş boş konuşmuş ben sana söyliyim..
    O fiyatlar adam başı fiyatlar artı o son yazdığı 90-12 değil 90-120 YTL.
    Sana şöyle bi şey önerebilirim bende bi ara bu forumun bu sayfalarından kız kulesiyle ilgili bilgi edinmeye çalışıyodum belki ararsan benim konumda çıkar derinlerden bi yerden kız kulesinin gerçekten bi esprisi yok diyolar tek esprisi denizin ortasında olması ve içerde oturduğun zaman altı duvar üstü duvar hesabı yani nerde olduğunu pek farketme ihtimalin olmuyor..
    Sana tavsiye edebileceğim yer Fethi Paşa Konağı..
    Üsküdarı biliyorsan şöyle tarif edebilirim Üsküdar Meydanından Kız Kulesi tarafına değil ters tarafa gidiyorsun ilerde sağda zaten görürsün Fethi Paşa Korusu Sosyal Tesisleri levhası vardır..
    Önce Fethi Paşa Konağında (ki şık bi yerdir) güzel bir akşam yemeği yersiniz.
    Fakat dikkat etmen gereken iki tane konak var birinde fast food var ki bi doğum günü için bu pek uygun olmaz İkinci konak restauranttır rezervasyon yaparak gitmende yarar var otoparka para almıyorlar güzel bir mekan şık bir ortam ve nezih bir yer.. Fiyatlarıda gayet normaldir yüksek değildir.. Orda bir akşam yemeğinden sonra gerçi o saatlerde karanlık olur gündüz gitmiştim ben orda korunun içinden yürüyerek geçerek mavi-yeşil kafeye gidip inanılmaz boğaz manzarası eşliğinde sevgilinle sarılarak çok romantik ve hoş saatler geçirebilirsin.. O kafedede gözleme menemen tost vs.. filan mevcut ama orda getirdikleri kupalarda çay içerek denizi seyretmek gerçekten çok şık bir seçim..
    Ben bizim kızı götürmüştüm gerçi gündüzdü ama konağı istememişti gidip mavi-yeşilde oturmuştuk..
    Şiddetle tavsiye olunur..
    Takıldığın yer olursa sorabilirsin...
    Kolay gelsin iyi seçimler

işte aradığım bi cevap . çok teşekkürler. aslında benm kız kulesin deki ısrarım bi kaç kez gitmemiz ve hoşlanmamız. o yusden .. koruya bakıyorum netten şimdi. tavsiyen için tekrar teşekkürler.

• Kız kulesine gittiyseniz ve hoşlanmadıysanız ısrara gerek yok zaten..
    Cevabım inşallah işine yarar tekrar kolay gelsin
  • Benim tavsiyem Anadolu Kavağı.

Ada izlenimi veren şirin ve güzel Kavak.

Ben arabamla gidip önce iskelede ki restorana ekmek arası midye yaptırıp büfeden içecek alırdım. Sonra arabayla Kaleye çıkıp eşsiz manzarada yiyişirdim.
  • Nası gidiyoz bu kavağa
  • quote:

Kız kulesine gittiyseniz ve hoşlanmadıysanız ısrara gerek yok zaten..

hoşlanmıştık ama neyse
  • Beykoz sahilini takip et. İster isteme gidersin...
    Boğazın Karadeniz' e açıldığı yer.

Özellikle Ceneviz Kalesi' nden o muhteşem ıssızlıkta o manzara... Diyecek kelime bulamıyorum.

Görmen gerek.
  • quote:

quote:

hoşlanmıştık ama neyse

Hoşlanmışsınız pardon yanlış okumuşum baba özür

• quote:

quote:

quote:

hoşlanmıştık ama neyse

Hoşlanmışsınız pardon yanlış okumuşum baba özür

önemli değil de ben bu koru hakkında nette pek bi şey bulamadım. senin bildiğin bi site felan war mı ? yani nasıl bi yer olduğunu tam anlayamadım da. ya da gidip bakmak lazım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.