Şimdi Ara

Kız konusu yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi size olayı baştan anlatıcam.
    Geçen sene bizden bir üst sınıfta olan bir kızla tanıştım arkadaşım vasıtasıyla , kız çok ilgimi çekmemişti ama sonradan kıza aşık olmaya başlıyordum , zamanla biz bu kızla bayağı zaman geçirmeye başladık okul içinde.O sıra bir sevgilim bile vardı sırf bu kız için o kız için sevgilimi bile sildim hayatımdan , Daha 1 ay bile geçmemişken kıza açıldım ama düşünmem gerek vs zırvalarla beni oyaladı ama ben vazgeçmedim yinede onunla ilgileniyordum ve değer veriyordum kız ile zamanla aramız bozuldu ve konuşmamaya başladık ama ben halen seviyordum sonra bir arkadaşıma beni sevdiğini söylemiş , ben yine bu kızla konuşmaya devam ettim aramızda çok iyi olmuştu sevgili gibiydik ama ismini koymamıştık aramızda ki ilişkinin tabii bu iyi zamanlar yine kötüleşti ve tekrardan konuşmamız kesildi , kız bugün ilk defa sevgili olmak istediğini söyledi ama ben istiyormuyum bilmiyorum çünkü kız yaşadığım şehirden bu sene gidicek inanın ne yapsam bilemiyorum tam 1 ay sonra tanışmamızın 1nci yılı olucak ama ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

• Uzak ilişki olmaz yol ver gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dertleşmeye ihtiyacım var.
    10 yıl önce açıldı
    YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.