Şimdi Ara

Dertleşmeye ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 71k sıralama ile psikoloji gittim gittiğim yer de 110k ile kapattı. Bilen bilir bununla ilgili önceden açtığım 2 konu vardı, bu aralar da anksiyete beni fena vurmuş durumda buraya konu açmak dışında şansım kalmadığını düşündüm.

Hedefim hukuktu hatta çukurova hukuk(32k ile kapattı) taban sıralama ise 72k, bu sefer tek umudum merkezi yatay geçiş yapmak onun da geleceğini hiç düşünmüyorum açıkçası :( . Bu yıl yine sınava girmeyi düşünüyorum ama kırık obp çok moralimi bozuyor, 3. sene ise psikoloji kazanmak daha da çok moralimi bozuyor. Normalde 12k sıralama yapmam gerekiyor çünkü 32k ya atıyor kırık obp. Ne çalışacak moralim var ne başka bir şey. Zaten yurt çıkmadığı için de ekonomik olarak kötü etkileneceğim, böyle böyle her şey üst üste geliyor.

Sadece bunları yazmak istedim, eğer yorumunuz varsa dinlemek isterim, şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de hukukta yurt dışının imkansız olması ile psikolojide yurt dışının imkansız değil de zor olması üstüne ülkenin bu durumu çok iç karartıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemiyorumaltanb -- 26 Eylül 2021; 16:22:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt

Geliyor hocam, sadece ben 71k yaptım, bölüm 72k ile kapattı. 50-60k yapıp hukuk gelmez diye düşünenler bu sefer yığılacak diye bana büyük ihtimalle gelmez diye düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum hocam?

• Hocam bu hayatta her şey olacağına varır moraliniz bozulmasın önünüzde bir sürü sayısal öğrencisi var siz şansınızı deneyin olursa olur okuduğunuz şehir zor geliyorsa onu da değiştirebilirsiniz veya ybs gibi ikisinden de farklı bir bölüme bakın oralardan deneyin karamsarlığa kapılmayın o zaman ne okuduğunuzdan zevk alırsınız ne okuyacağınızdan

Daha Fazla Göster
  • hocam gerekirse iki yılınızı kaybedin ama ankara izmir istanbul eskişehir ve bazı batı şehirleri dışında bir yerde okumayın sıkmayın canınızı hallolur

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.