Şimdi Ara

Kız konusu [Kararsızım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buraya boyle bir konu acacagimi hic dusunmezsim. Ama burasi benim 2. ailem. İyi ki varsiniz dostlar

    Ben 17 yasindayim. Bundan once 2 tanesi uzun suren 3 tane iliskim oldu. Asosyal degilim belki sorarsiniz diye simdiden yazayim dedim.

    Simdi ben hafta sonu dershaneye ders calismaya gidiyorum. 1. Donemin basindan beri ozel ders veren hocanin odasinda ders calisiyorum. 4-5 kizda ilk geldigim gun odaya gelmislerdi o odasinin oldugu hocaya soru sormak icin cunku o da hoca + mudur yardimcisi. Neyse onun odasindayken bir tane kiz gozume carpti. Etkilenmistim ilk gorusumde. Kizin adini ogrendim bir sekilde sonra baktim facebook,twitter bulamadim. Neyse sonra her hafta gittim gordum falan. Sonra bir hoca benim sorularimi cozerken odada kizlar gene geldi. Sonra hoca dedi ki kiza. X, ahmetle tanisiyor musunuz dedi. Yok dedi. Bana sordu yok dedim. Sonra tanistik. Ama ben kizin yuzune bakamiyorum takili kaliyorum cunku kizda

    Sonra bir ara kiz odaya gelmez oldu. Digerleri geliyordu. Gozlerim onu ariyordu. Odadan cikip sinifinin oraya gidip bakiyordum orada mi diye bazen goruyordum 2 hafta hic goremedim. Sonra twitterdan bulmustum onun okulunda ortak arkadaslarimiz vardi. Kiz benden 1 yas kucuk bu arada. 10. sinif o ben 11. sinifim. Twitterdan mesaj attim 'artik giremiyorum seni dershanede' diye. Cevabi su oldu: y yi goruyorsun bana ne gerek var ki" yazdi. Dusundum. O odaya gelen kizlardan birine bir sey sormustum o kizda benden hoslaniyormus galiba ama ben cok begenmedim o kizi. Orada yanlis anlamis x beni. Kiskanmis yani. Sonra dedim boyle boyle falan. Neyse aramizi duzelttim. Soguk davranmayi birakti falan. Numarasini aldim onun icinde aylardir yapmadigim her yone sms yaptim. Neyse sonra konusuyorduk oyle. Bana her mesaj attiginda anliyordum benden hoslandigini falan. Cunku bizi odada tanistiran hocaya x benim hakkimda sorular sormus falan sonra ben dedim ki. Seni ilk gordugumde senden cok etkilendim dedim. O da cevap atti: "gercekten mi?.." Diye orada kesinlesti zaten benden hoslandigi. Sonra o da dedi ki. Bende senden hoslandim dedi kizlarla beraber seni gorunce odaya girdik ve seni gordum falan dedi. Ondan sonra bir seyler daha yazdi sonra dedi ben iliski dusunmuyorum su an cok ama belki olabilir dedi, ben bir sey demedim. HER SEY BURAYA KADAR TAMAM. ONEMLİ YERE GELDİK DOSTLAR

    Ben bir kizi seviyorum. Hem de cok seviyorum yani. O da bunu biliyor. Ona soyledim yani. O kizlada soyle tanisiyoruz. Ailelerimiz tanisiyor. Babalarimiz lise arkadasi. Hala da gorusuyoruz bizim yasadigimiz sehire geldiklerinde. Ama o kiz istanbulda.. 2 sene once geldiklerinde karsilastik konustuk falan. Hoslandim ondan. Ondan sonra facebookda falan konustuk. Sonra o telefon aldi numarasini verdi whatsappdan konusmaya basladik falan. Sonra gecen yaz gene geldiler. Her yaz geliyorlar. Bu sefer disari ciktik gezdim falan iste. Onun kuzeni benimde cok yakin arkadasim cocuklugumdan beri. Ben o kiza iyice baglandim. Ama benden kilometrelerce uzak ve uzun zamandir konusamiyoruz. Telefonunu ablasi aldi Bugun gene dershanedeydim ve o x diye belirttigim kizdan cok etkilendim gene. Teklif etsem belkide kabul edicek ve ikimizde mutlu olacagiz. Ama diger kiz ne olacak? Ona o kadar sey soyledim. Seni olene kadar sevecegim tarzinda falan. Ama benden uzak olunca ona olan sevgimi hissettiremiyorum. O da benim universiteyi kazanip istanbula gelip ona yakin olmami istiyor. Ama su da var seven her sekilde sever. Yani biz askere gidince sevgililerimiz,nisanlimiz,esimiz bizi sevmeyecek mi ona uzagiz diye? Ne yapacagim bilmiyorum. O dershanede ki kiz bana oyle bakiyor ki. İcim gidiyor dogrusu..







  • Yukari diyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D birini yedeğe sakla
  • okumayin beyler
  • biri özeti yazsın lae

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence dershanedeki kız
  • Okuyayım dedim ama çok sıktı kardeş kusura bakma
  • okudum dershanedeki kız diyorum
  • Yukarii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlara bu kadar bağlanmamalısın dostum. Sonradan pişman olursun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okursam allah belamı versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershanedeki kızı seç. hem ona uzaktaki kızı da anlatmışsın, senden hoşlanıyor gibi gözükse de muhtemelen teklifini bu yüzden reddedecek, sen de uzaktaki kızla takılmaya devam edeceksin. en azından dershanedekiyle şansını denemiş olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 10 Mart 2013; 22:24:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Droogie

    dershanedeki kızı seç. hem ona uzaktaki kızı da anlatmışsın, senden hoşlanıyor gibi gözükse de muhtemelen teklifini bu yüzden reddedecek, sen de uzaktaki kızla takılmaya devam edeceksin. en azından dershanedekiyle şansını denemiş olursun.

    Uzaktaki kizi anlatmadim ki kimseye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin gibiler yüzünden biz yanlız kalıyoz adres ver o aciz bedeninden pis kelleni ayırmaya geliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozet:
    bi kiz dershaneden bi kiz baska sehirden secim yapamiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bişey anlamadım
  • İkisini de bi kaç ay sonra unutacağın için yakında olanı seç ki bi icraat olsun. Hiç itiraz etme biz de lise yıllarından geçtik çok iyi biliyoruz o sonsuza dek seveceğim durumlarını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.