Şimdi Ara

Kız konusu . Acil yardim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2 haftadir takip ettigim bir kız vardi.Bu kızı, arkadaslarim onerdi guzel diye fakat ben o kadar tanımıyorum yuzunu bile bilmiyodum cok net olarak. Kız hakıkında Her gun arastirmalarimi guclendirerek; gittigi yolu, giris saatini , cikis saatini hatta beden dersi oldugu gunu bile arastirdim lazim olur diye. Gecenlerde donus yoluna pusu kurdum kız geldi pesinden gittim. Kızın ismini soyledim ( aramizda 1 metre var ) duymadi...
    bi daha soledim ... gene duymadi . En sonunda kızdım gittim omzuna dokundum kızın.(megersem mp3 varmis) Efendim dedi donerek. Yakından bakınca ben iyice bi gordum baya guzelmis. Konusamadim bi anda heyecan oldum .. Kusura bakma bir arkadasa benzettim dedim . ok dedi dondu gitti...
    Sonra azim yaptim.. gene pustum bugun ... durdurdum. Naber diye basliyan 3 dakikalik konusma basladi ...
    konustuk .. gecen gunku rezilligimi ortpas edicek bir iki yalan uydurdum bi anda kurtardim durumu. Telini verdi . Tel 2 saatir bende hala msj atmadim .
    Simdi nasil bir yol izlemeliyim . Hemen alttan alarak ovgu dolu sozlerlemi gireyim yoksa cool mu olayim Yardimlarinizi bekliyorum dh!

Not:kız hakkında bildigim seyler su yazidaki kadar ugrastirirsa zaten bende ugrasmam ama olayin fazla duyulmamasi lazim yakın cevrede.

• ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

birde okumadım biri özet geçsin

<Bu ileti Donanımhaber Gold Premium Kullanılarak Atılmıştır>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

hocam ozet yazdim nasil okumadin yaa

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: ILLUMINATI

ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

hocam ozet yazdim nasil okumadin yaa

bu mu özet sen resmen hayat hikayeni yazmışsın bak özet şöyle olur kıza mesaj attım kızdan hala cevap yok.

<Bu ileti Donanımhaber Gold Premium Kullanılarak Atılmıştır>
  • seviyorsan git konus demeyin konustum zaten

Not: Hafif övgüde yap. Sen yakından dahada güzelmissin bugün farkettim gibisinden.
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forfreal

Bugün için bir muhabbet aç ve sıkıcı olmasın. Olabildiğince esprili bir konuşma olsun. Gerisi gelir.

Not: Hafif övgüde yap. Sen yakından dahada güzelmissin bugün farkettim gibisinden.

eyw kardesim sanırım oyle olucak yaridmlar için tesekkur ederim herkeze
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.