Şimdi Ara

Kız Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite okuyorum bi kızdan hoşlanıyodum bu gün sınıfta tekti bi cesaret geldi konuştuk biraz derslerde hoca sunum yaptırıyo onlardan felan bahsettik sonra arkadaşları geldi muhabbet yarım kaldı. Arkadaşları gelince birden konuşmaması saçma geldi. Bende arkadaşıma söyledim otobüsten inerken kıza bak acaba bana bakıcakmı gibisinden sonra aradım çocuğu yok bakmadı bile dedi. Ben kızdan hoşlanıyorum hala ne yapmam gerek bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar varsa yardım etsin.

• Bi gün birisinden hoşlanırsan görürüm seni :)
  • Öyle bi çocuk değil. Benim anlamadığım tek nokta arkadaşların gelse bile bişey konuşuyoz yarım bırakmakta ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspertevv

Öyle bi çocuk değil. Benim anlamadığım tek nokta arkadaşların gelse bile bişey konuşuyoz yarım bırakmakta ne

Tecrübeye dayanarak söylüyorum kimin ne olduğunu bilemessin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla ilk konuşmamda oooo felan yapmazlar heralde :) Ben şimdi konuşmak için ne yapabilirim durakta tek başına görüyorum bi kere ben konuştum onunla onun benle mi konuşmasını bekleyim yoksaa gördüğüm yerde selam veriyim mi
  • tecrübelerime dağğğyanarak, bu iş olmaz diyorum kız senden hoşlanmıyorsa zor,belkide sevgilisi bile vardır anlamadan etmeden koyulma,iplememişte zaten seni görüldüğü üzre
  • Bence sevgilisi yok. Twiter ve face'den baktım okuldda takip ettiğim kadarıyla sürekli mesaj felan yazmıyo yada kızlar kendi aralarında sevgililerinden felan bahsediyo bunda tık yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.