Şimdi Ara

Kiz konusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa sinifta bi kiz var. Gozum heb onu ariyor beynim heb onu dusunuyor kalbimde asik olmamak ve daha da sevmemek icin kendiyle savasiyor ...

Cunku sevgilisi var : (

Bayadir unutmaya calisiyorum bakmiyorum dusunmuyorum artik. Ulan sinifta az gozgoze herhangi bi sekilde yada ben onun tarafina bakarken gulumsemesi tebessum etmesi. Butun devrelemi yakiyir tekrar...

Madem unutamiyorum. Gidim yanina diyorum. Cekim kenara direk dalayim olaya. "senin sevgilin var demi" soru sorayim (belki sacma gelcek ama direk ondan duyayim ne kivirma ne bise falan diye"

Olmami nsil yapsam ne yapsam...

• Baska zaman hurraaa herkes girerdi. Simdi ben actim ya boyle bi konu girmessini tabi. Dogru sizde haklisiniz
  • kızla muhabbetin varsa hiç boşa açılıp da o muhabbeti de bitirme derim. Ha kızla zaten samimiyetin yoksa kafana göre takıl, git konuş, rahatlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

kızla muhabbetin varsa hiç boşa açılıp da o muhabbeti de bitirme derim. Ha kızla zaten samimiyetin yoksa kafana göre takıl, git konuş, rahatlarsın.

Kizla direk muhabbetim yok arkasdan dolayli muhabet o konusuyor bende konusuyom ama kiz bana bkmiyor. Bende konusmuyom kiziyom. Ama dersde falan onun tarafa bakinca o olmasa bile oda bakiyor bana dogru bana hatta.. Icimden sen napiyon bi oyle bi boyle...

Aga kiza bakinca benim olmasini istiyom ya o derece gulmesi konusmasi o gamzesi falan bitiryir beni. Ama sevgilisi var tutuyorum kendimi. Ama heb bu duygulayla kendimi bitiryom. Gidip konussam hic degilse kendi agzindan sesiyle duyarim evet var demesini ve oda fiziksel gercek olur bana. Belki o yardimci olur durmama falan. Galib gidip konuscam. Dio dedigim soruyu sorcam evet derse iyi tamam diycem hadi gorusuruZ oda dusuncek tabi bu salak ne yapti hhaha ama olsun cevabimi aldim yeterr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

kızla muhabbetin varsa hiç boşa açılıp da o muhabbeti de bitirme derim. Ha kızla zaten samimiyetin yoksa kafana göre takıl, git konuş, rahatlarsın.

Kizla direk muhabbetim yok arkasdan dolayli muhabet o konusuyor bende konusuyom ama kiz bana bkmiyor. Bende konusmuyom kiziyom. Ama dersde falan onun tarafa bakinca o olmasa bile oda bakiyor bana dogru bana hatta.. Icimden sen napiyon bi oyle bi boyle...

Aga kiza bakinca benim olmasini istiyom ya o derece gulmesi konusmasi o gamzesi falan bitiryir beni. Ama sevgilisi var tutuyorum kendimi. Ama heb bu duygulayla kendimi bitiryom. Gidip konussam hic degilse kendi agzindan sesiyle duyarim evet var demesini ve oda fiziksel gercek olur bana. Belki o yardimci olur durmama falan. Galib gidip konuscam. Dio dedigim soruyu sorcam evet derse iyi tamam diycem hadi gorusuruZ oda dusuncek tabi bu salak ne yapti hhaha ama olsun cevabimi aldim yeterr

yalnız bence bi bak kızın hakkatten sevgilisi var mı. kimdir neyin nesidir. ilişkileri eğer ciddi gibi durmuyorsa bekle. belki ayrılırlar. ondan sonra bir şekilde kızla muhabbeti kurup amacına ulaşabilirsin. direk konuşursan kızla şansını baya azaltırsın.

iyi düşün taşın.

• dostum sevgilisi varsa ne takiyorsun.
    sen kizla tanişcaksin onla güzel konuşmalar güzel zamanlar geçirekceksin idealindeki erkeği öğreneceksin. o yolda yüreyeceksin.
    kizin ilgisini kesin çekersin farkli olman yeterli saten kiz sonradan kendi gelmeye başliyacak. daha sonrada bi bakarsin sevgilin olmuş.
    bu işler böyle :)
  • Kız mutlu ve sevgilisi varsa seni red edecek.Mutsuz olmasını bekle.Gülümselere bakışlara aldanma.Denedik gördük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kız düzgün bir kız ise idealleri olan bir kız ise o sevgilisini bırakmaz emin ol.Ama yok ben çok seviyorum dersen git konuş anlat durumu böyleyken böyle de kız anlayışla karşılayacaktır büyük olasılıkla bunlar doğal şeyler yani.
  • Sevgilisi var bi ara son ders cikisi gorsum almaya geldi bi ara da yanimdan gecti cocuk durakta bekliyordu. Ama ne sarildilar ne opusme falan mal mal yanyana gittiler yuruduler pfff :P

Ve konusrum ama konuskan biri degilim cene iyi laf yapmiyo az oz konusuyom bos konusmayi sevmiyom pek ve espirilerim berbat 16 sene yurt diinda buyuyp dogunca zorlasamda olmuyo :P ama konusma tarzim gulduruyo. Hahah vatanimiza eldik hala gurbetciyiz :P

Beni red etmesi sorun degil saygiyla karsilarim sevgilisi var sonucta ama hic degilse duymus olurum unutmama yardimci olur hesabi...

Ulan cocukda 1.80 veya uzeri. Kizda 1.55-165. Bende 1.72 falan. Kiz benim hakkim yaaa hahah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.