Şimdi Ara

kız konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güne bok gibi başladım.dertleşecek kimsem de yok.ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.bok ama bok gibi hissediyorum.ayrılmadık ama yani son zamanlarda çok zedeleniyor ilişki.her an ayrılabiliriz.verdiğin sevginin ilginin samimiyetin karşılığını alamamak görememek çok koyuyor.

güne bok gibi başlamamın sebebi ise uyandım tivıtırına girdim bunun ya zaten son zamanalarda aramız açılmaya başlamışyı yukarda da yazdığım gibi. her neyse işte. girdim favlarına baktım. bi tane çocuga mutlu geceler yazıp şarkı yollamış anonim soru sorulan bi siteden.(site yeni popi oldu curiouscat)
    gözüm döndü ya cidden çok kötü oldum hala öok kötüyüm başım beynim patlıyor şu son 1hafta bana yemin ettirdi allah belasını versin bu kızların kim olursa be olursa olsun bu sevgili olayı hiç çekilecek bi şey değil beyler daha da bi kızla sevgili olmam kötü niyetlş olcaksın ya sevmeyin anasını satim kullanın sadece bu dünyada ailenden başka kimse haketmiyor o sevgiyi ellerim parmaklarım titriyo ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yol ver gitsin hocam. Böyle bir duruma geldiyse zaten bitecektir. Hiç olmazsa bir kere üzülürsün sürekli böyle üzüleceğine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.