Şimdi Ara

Kız Konularına Son Noktayı Koyuyorum CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinizin idrak etmesini istediğim bir şey var.Çoğrafya bizim kaderimiz aynı şekilde bulunduğumuz il okuduğumuz okul ve hatta çevremiz bile.Türkiye nin genelinde erkeklerin abazan olduğu ve buna paralellikle kızların egolarının arttığı doğal bir süreç var ama her yerde bu mümkün değil.Örnek Bilkent üniversitesindeki rekabet ile A101 deki elemanlar arasındaki rekabet aynı değil.Bilkentte okuyup sevgili yapabilmek için belli bir takım spesifik özelliklere sahip olmak lazım.Işte esas nokta burası biz dhliler olarak mümkün olduğunca güzel ve rekabetin olmadığı kızlara yönelmemiz gerekli ama türkiyede malesef güzel olup çevresinde rekabetin dönmediği kız yok.
    Hatta 10 kızdan 7 si için anlamsız bir rekabet var.O kadar anlamsız bu talep bile bir hiç olan bir çok kızı prenses yapıyor.Sonra prensesler hayat standartlarınıda hesaba katınca dhli erkekleri beğenmiyor çünkü dhli erkek klasik normal bir erkek ekstra bir özelliği yok.
    Talep olan yerde ekstra özelliğiniz olacakki başarılı olabilin.
    Bu olayın tam zıttı Rusyada var.Rusyada 8 milyon kadın daha fazla ve kadınlar erkekleri etkileyebilmek için oral seks derslerine gider hala bile gelmişler evet o kokan içki içen yatan vladimirler için,üstelik çok güzel olmalarına rağmen ama unutmayalım orada güzellik ekstra bir özellik değil.Peki türkiye ? Hmmm Marmara üniversitesinde kaç tane iyi giyimli saçları güzel çocuk var ??? Hepsi rekabet halinde ve sen dhli senin diğerlerindrn ayıran bir özelliğin yok sadece tipin kötü ise bile bu bahane değil.Eğer tipsizsen ve sevgilin yoksa hem tipsiz hemde hiç bir özelliği olmayan birisindir türkiyr şartlarında.Fakat bu bir suç günah yada eksiklik değil sadece burada işlemez üstte bahsettiğim durumda farklı bir konumda hepiniz iş yapabilirsiniz yeterki doğru anahtar ile doğru kapıyı açmaya çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben zenci afrikalı kabile kızlarla uğraştığımdan bana hitap etmiyor konu size kolay gelsin işiniz zor türk kızlarıyla
  • Yarınki potansiyel konular.

-Kızlar bakmıyor.s.s.s.
    -EZİĞİM
    -LOSERİM
    -KAS Yapsam Kızlar Üstüme Atlar mı?
    -Kadın istiyorum Karı Karı Karı
    -Erkekler çöptür, Kızlar Nirvanadır
    -Kızlar çok egoist
    -Sakalım olmadığı için mi bakmıyolrar
    -Boyunuz kısaysa kızlar bakmaz
    -Türk Kızları çöp
    -Beyler bi bakar misinız?
    -Aşık oldum çok heyecanlıyım Aay aayy
    -Kız umut veriyor mu beyler?
    -Kız konusu[Ciddi]
    -Her şey buraya kadarmış (Kız mevzusu)
    -Kız yüzünden intahar ediyorum, elveda
    -Kıza teklif etçem napmam lazım
    -12 Yaşındayım elime kız değmedi, nalet olsun bu hayat
    .
    .
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 26 Kasım 2017; 0:10:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş öyle bir yazı yazmışsın ki tespit mi yaptın yoksa tavsiye mi verdin anlamadım.

• Kız da kız kız da kız.

Yahu yeter ne bu kız merakı? Azıcık kendinize değer verin. Şunların totolarını bi kaldırmayın. Bırakın size geliyorlarsa gelsinler. Yoksa siz gitmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

Kız da kız kız da kız.

Yahu yeter ne bu kız merakı? Azıcık kendinize değer verin. Şunların totolarını bi kaldırmayın. Bırakın size geliyorlarsa gelsinler. Yoksa siz gitmeyin.

Kardeşim yazdığım şeyi okumadan yazma fikrini belirtme bir daha lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulusalca kızları düşünmek yerine kendimizi düşünsek emin olun kızlar bizi bizden önce keşfeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

Kız da kız kız da kız.

Kardeşim yazdığım şeyi okumadan yazma fikrini belirtme bir daha lütfen.

Ne alaka ? Okudum yazdığın saçma şeyi. Yok onunla rekabet et iyi ol şöyle ol. Kız ya alt tarafı kız

• Okudum, ben son noktalık bir şey görmedim. Herkesin her konuda söylediği şeyleri yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Okudum, ben son noktalık bir şey görmedim. Herkesin her konuda söylediği şeyleri yazmışsın.

Nope. tüm gün forumda takılınca kız konularına maruz kalıyorum ve birinde bile böyle şeyler yazılmıyor neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babafingo31313131 -- 26 Kasım 2017; 0:30:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.