Şimdi Ara

Kız kız diye ağlayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cinsel ihtiyac gereksizmis.senin icin tabi gereksiz DEDECIĞİM

    YAŞ OLMUS 90.TABİ KUŞ ÖTMÜYOR


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

    Az kendilerini geliştirseler ülkeye,Dünyaya faydaları olur.


    Kız kız kız deyip duruyorlarda kız mevzusu Dünyanın en gereksiz ve en boş mevzusu. Abi ne yapalım yani millet birbirine sarılıyorsa sarılıyor sokakta ağlayak mı? Kudurak mı? Kendimizi mi asalım?


    Yoksa yok yani ne yapalım? Gereksiz insan istemiyorum belki?


    Saçma sapan ağlayacağınıza gidin bilimsel makale okuyun, tamirat tadilat nasıl yapılır bunu öğrenin yazılım öğrenin sayılabilecek bir çok şey var.

    yazılım öğrensinler İngilizce öğrensinler demi kardeşim aynn evt et yiyemeyen proteinsiz kalanlar aynn kardşm evt

  • Yazılım makale cart curt istemiyorum coochie istiyorum

  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt

    Red ederim?


    Kızın iki gün sonra bana hüüüü bu bana töcövöz eddiiğğğ diye mahkemede orada burada yakınlarına ağlayıp bunun abileri bilmem neleri geldiğinde bana silah felan çektiğinde kan gövdeyi götüreceği için red ederim.


    Bu SEVGİLİM OLSA DAHİL.


    Çünkü hiç bir insana güvenmem babama dahi güvenmiyorum bu kadar basit.


    Cinsel istekleride bastırmanın yolu var sadece bizim ülkede bu çok büyütüldüğü için göz önünde.


    Bu insanlar kızlık zarı efsanelerine inanıp insan biyolojisinden bir haber yaşayıp her boholog olduğu için bu tip demeçler normal.


    Kolay zengin olmanın 2 yolu vardır ya cinsellik satacaksınız yada komplo teorileri ile korku satacaksınız.


    Bu iki grup şu an Dünyanın parasını kırıyor. Her porno izlediğinde aslında Amerikan sermayesine karşlıksız para kazandırıyorsun bacasız sanayi adamlar kadın erkek hoplatarak para kazanıyor. Cinsel ürünler satıyorlar para kazanıyorlar.


    Bizim insanımızda neyin ne olduğunu araştırmadığı için hemen bu tip saçmalıklara kanıyor. Millet xorn hub'da cuckold videoları izleye izleye artık ciddi ciddi orada burada twitterda özellikle karısını millete paylaşanlar var twitter kullanmıyorum ama arada sırada YKS ve DGS ile alakalı haberler çıkıyor ne olup ne bitmiş diye bakıyorum ilk sıraya her pazar sabahı cuckold gibi başlıklar çıkıyor içi olduğu gibi ifşalarla dolu.


    Kısacası kafayı kullanmayan kerizleri tokatlamak isteyen çok var bilmem anlatabildim mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 24 Ocak 2021; 14:7:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İsen Buga

    Başlarında dert yok kızı dert ediyor
    Sjdkdkkss ancak bu kadar ozetlenebilirdi

    Yalniz son kelime sıkıntı reis ban yersin sil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt

    21 yaşındayım kafam rahat böyle var mı itirazın?


    Git köşede ağla veled. Hüğğğğ niye kız arkadaşım yoğhh :D :D sümküre sümküre ağla millet Dünyayı değiştirecek adamlar marsa araç yolluyor koloni atacaklar sen öküzün trene baktığı gibi bak kız için ağlamaya devam et :D :D :D

  • marsa şey atacak olan adamlar 1milyon belki 100milyon kisiden 1i 2si.ben belki 10bin kişiden biri olmak istiyorum.? sen kız konusunu niye başka yerlere çekiyorsun sürekli.bir kuyruk acın bar sanırim.cekinme anlat?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meola147of kullanıcısına yanıt

    Zor geldiyse sen ağlamaya devam edebilirsin zoomer kardeşim Kız kız diye ağlayanlar 

  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt

    Kuyruk acım felan yok insanların mide bulandırıcı şeylerini gördükçe kendi insanlığımdan utanıyorum sadece ve başım ağrısın istemiyorum sen niye o zaman o milyonda bir olacak insanlardan olmayı denemiyorsun? Başarama ama yinede dene en azından bir çok şey katarsın kendine.


    Kadınlar paraya gider güce gider. Paran yoksa small pp olarak gezer durursun ortada. Daha güçlü birisi geldiğinde piyasaya kıçına tekmeyi basarlar hiç kusura bakma biyolojik evrim bu şekilde işliyor genelde çoğu türde. Kertenkelesinden tut aslanına kadar durum bu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

    Zor geldiyse sen ağlamaya devam edebilirsin zoomer kardeşim  

    kardşm boşver kendini geliştir webtasarım grafik tasarım öğren birde 50 adet antik dil öğren

  • meola147of kullanıcısına yanıt

    Ot gibi yaşamaktansa iyidir. Kız kız diye ağlayanlar 

  • gerek yok böyle şeylere bende bağlandım 11 yıl karşılıksız şimdi cezasını çekiyorum

  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

    Benim kız arkadaşım yok, hiç bir zaman da derdim olmadı. Şimdi bunu da aşağılayacaklar olacaktır, belki incel de derler. Canlı doğası zart zurt bunları da geçiyorum. İnsanın akıllı bir varlık olması denklemi çok değiştiriyor. Hayatta peşine düşülecek o kadar şey varken, doğrusu karşına çıkmamış bir şeyin arkasından koşarak bu kadar ölüm kalım meselesi haline getirilmez. Bizim toplumdaki arkadaş ve aile baskıları galiba bunların tek sebebi. İnsan arıyor diyenler olmuş, arkadaşlar gözünüzü seveyim 1 ay güzel 2 ay güzel sonrası ne olacak ?

  • Kız kız diye ağlayanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock69

    Benim kız arkadaşım yok, hiç bir zaman da derdim olmadı. Şimdi bunu da aşağılayacaklar olacaktır, belki incel de derler. Canlı doğası zart zurt bunları da geçiyorum. İnsanın akıllı bir varlık olması denklemi çok değiştiriyor. Hayatta peşine düşülecek o kadar şey varken, doğrusu karşına çıkmamış bir şeyin arkasından koşarak bu kadar ölüm kalım meselesi haline getirilmez. Bizim toplumdaki arkadaş ve aile baskıları galiba bunların tek sebebi. İnsan arıyor diyenler olmuş, arkadaşlar gözünüzü seveyim 1 ay güzel 2 ay güzel sonrası ne olacak ?

    18 yaşındayım ve hayatım boyunca bir tane bile güvenebileceğim arkadaşım olmadı şuan hala yok spordan tanışıp instagramdan ekleştiğim bir kaç kişi var muhabbet kurmak için yazdım ama tavırları hiç arkadaşlık kurmaya yakın değildi insanlarla tanışırım ama ilerlemez bende zorlamam her zaman her yerde kendim olmaya çalışırım birilerinin peşinden koşmak aptalca geliyor yazıştım ama olmadı şuana kadar çok samimi olmadığım kişiler var bu kişilerede arkadaş demeye dilim varmaz arkadaşım olsun diye zorlamıyorum ama yeri gelince denemekten kaçmıyorum bana göre yalnızlıkta bir seçimdir şuan için yalnız olmayı seçtim son 4 senedir sadece kendimi geliştirmeye yönelik şeyler yapmaya çalışıyorum yalnızlığa alıştım eksikliğini hissetmiyorum bile ama bir tane sevgilim olsaydı benim gibi olmasını dilerdim farklı birisi olmasını dilerdim sokaktaki çoğu kız gibi egolu ve kibirli tanışmak için bile yüzüne bakmayan insanlardan daha farklı olmasını dilerdim(genelleme yapmıyorum ve sadece kadınlar için geçerli değil erkeklerde de ego ve kibire rastladım bana göre egonunda ayarı var bu ayarı kaçıran insanlar var tabii iyi insanlarda var o kişiler kendilerini çok iyi bilirler) bu hayatın ve toplumun çok dolu gördüğü şeylerin aslında boş şeyler olduğunun farkında olmasını isterdim bu kafaya ve düşüncelere sahip bir kız ile ayrılabileceğimizi düşünmüyorum çünkü bu tür insanlarda sosyal medyada gördüğümüz 1-2 haftada ayrılanlar 1-2 ayda ayrılanlara göre daha uzun bir ilişkileri oluyor değişken olmakla beraber günümüz yaşıtlarıma bir şey demek isteseydim popüler kültürü ve sürü psikolojisini örnek verirdim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ladarius -- 24 Ocak 2021; 18:12:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Sjdkdkkss ancak bu kadar ozetlenebilirdi

    Yalniz son kelime sıkıntı reis ban yersin sil

    Alıntıları Göster

    eyw reis

  • Ladarius kullanıcısına yanıt

    İmkansız demiyorum ama çok çok zor öyle insanlarla karşılaşıp üstüne bir de ilişki kurabilmek. Ne diyeyim umarım herkes mutlu olabileceği insanlarla bir araya gelebilir. Tekrar diyorum ama yalnızlığın ne büyük nimet olduğunun farkında olan çok az. Hele ki günümüzde 24 saat bile insana yeterli gelmezken, 2 kişinin hayatını yaşamak dışarıdan güzel görünüyor. Bu benim düşüncem tabi. Bu yüzden mutlulukların en büyüğünü bunda bulacak arkadaşları veya çocuk sahibi olmak isteyenleri anlayabilecek kafa yapısına çok giremiyorum.

    Arkadaş meselesini bilemiyorum, hayatımın her döneminde en fazla 2 samimi olduğum arkadaşım oldu. Kendiliğinden gelişmese 1 de yeter. Fazla arkadaşın da çok bir anlamı yok. Hayatınıza girip bir süre sonra çıkıyorlar nasılsa, hiç biri kalıcı değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir elinizle diğer elinizi tutun. Yapacak bişry yok, başka kimse tutmaz. Kızları insta uygulaması uzaklaştırdı. Şimdi bunların gözünde bizim eklememiz ile italyadan fransadan bir herifin eklemesi aynı şey değil sanırım.. Kızların beklentisi de o gözlemlerime göre zaten. Keyiflerine göre yada sadece ego kasmak için zaman kaybediceklerini sanmıyorum. Çoğunun profili gizli hesap değil ve resimleri hep profesyonel çekiniyolar. Etiketler açıklamalar hep ingilizce. Örneğin 10 sene önce insta yokken ve kur farkları bugünün tersi iken nasıldı bu işler yaşı büyük olanlar bir hatırlasın. (Benim bile sevgilim vardı) . O yüzden yabancı arıyolar gibime geliyo.. instayı kendim de kullanıyorum "hiç" bir dönüş alamadım. Beğenilerine yorumlara falan baktığım da yabancı gördüğüm olmuyor değil.benimle konuşmayan bunlarla konuşuyo muhtemelen işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 24 Ocak 2021; 20:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intihar falan filan evet çok saçma ama bazıları yaş 25 e dayanmış hala daha yanına birini bulamadıgı ıcın uzuluyor olabılır.

  • Senin büyük ihtimalle var ve bu yüzden anlayamıyorsun,Kız kız diye ağlayanlar 


    8-9 yıl, yalnız kal, hem cinsinden bile arkadaşın olmasın, o zaman görürürüm ben seni. Kız kız diye ağlayanlar (Kafandan nasıl intihar düşünceleri geçiyor, görürsün yani)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 24 Ocak 2021; 20:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.