Şimdi Ara

Kız Kankama Benden Zarar Gelmezmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokul 8.sınıftan beri kanka olduğum bir kız var ve yaklaşık 3 dönem de sevgililiğini yaptım. 3. dönemin sonunda yollarımızı ayırıp kanka olarak devam ettik.
    Lakin sevgililiğini üstlendiğim dönemde aramızda bayağı özel şeyler de yaşanmıştı.
    Üniversiteye başladığımdan beri pek görüşemiyorduk.
    Son zamanlarda ise yine bayağı yakınlaştık. Mahalleden biriyle konuşuyormuş ve o da benim tanıdığım biri. Benim kız kankamın 2 erkek kankası daha var ve onlarla artık görüşmesini istemiyormuş. Bir tek benimle görüşebilirmiş ve benim için "Ondan zarar gelmez. İyi çocuk." demiş.
    Kız da dün beni aradı ve geçmişte yaşadıklarımızdan bahsedip bayağı güldük.
    "En çok şey ettiğim kankamı yani seni zararsız gördü ya saf bu çocuk, ben evlenirim bunla" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 7 Mart 2019; 16:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi elime geçirirsem
  • Adnan sen misin kanka

• klasik türk kaşarı işte :D
  • Ahah güzel yere demir atmışın kötü zamanında binersin de ona bazılarına mide bulandırıcı gelsede hayat böyle daha yaşanırdır helal zararsız kankam

• Empati yapmak lazım ilerde dr belki senin için öyle derler

• Yaşlar kaç 15 falan mı?
    Oğlum yaş arttıkça olgunlaşır düşünceler değişir daha saygılı daha efendi daha evet olabilir deyip insanları yargılamıyorsunuz en azıdan bende böyle biri gelip bunla görüşmücen bu kızla takılma veya sevgilim bu hemcinsinle takılma falan boş muhabbet hoşlanmıyorsa muhabbeti edilmez noktadır yani.
    Şu kız kanka olayı ne ya ergenler gibi ülkemizde ki sosyal ortamda bu dediğimiz yakın kadın arkadaş olayı olmaz cinsel açlık var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin yaşanmıştır bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen görmeyeli çok bozmuşsun aman tanrım inanamıyorum bu değişime

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadım edildim diye konu açma yarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Hail The King -- 8 Mart 2019; 18:44:5 >
  • CSB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.