Şimdi Ara

Kız kanka olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sebep?
  • Erkektende olmamalı,kanka kelımesı ortadan kalkmalı bence.
  • allah belasını versın cool ol cool ol dedınız cool olduk bak ne oldu sımdı kız benı sevıyordu ben hep mesafe koydum o dıyordu senınle mutluyum ben alper neden boylesın anlamıyyorum , bende iyi bi arkadasımsın senem diyordum mal kafam al sımdı 2 gundur aramıyoru mesaj atmıyor bende mal gibi açtım duman dınlıyorum cool um ya tabı hep karsı taraftan beklerım siz siz olun sevdıgınız halde araya mesafe koymayın cıddıyım cok acı cekersınız konusmaya calısıp konusmassınız su an cok kotuyum ben
  • Yanlış.Çirkin olmayan kızdan kanka olmaz.
  • Kanka nedir ya
  • Erkek sürekli cinsel veya duygusal beklenti içindeki bir varlıktır.

Kim ki aksini söylüyorsa yalan söyler.

O yüzdendir ki kızdan kanka olması için ya o kızın çirkin olması lazım ya da sevdiğiniz başka bir kız olması lazım.

Yoksa ateş-barut mevzusu, klasik olacak ama kimya gereği kanka muhabbeti yemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Erkek sürekli cinsel veya duygusal beklenti içindeki bir varlıktır.

O yüzdendir ki kızdan kanka olması için ya o kızın çirkin olması lazım ya da sevdiğiniz başka bir kız olması lazım.

her bitine katılıyorum
  • quote:

katılıyorum.

Hiçbir kız veya erkek yanına yakıştıramadığı birini yanında gezdirmez.Bir bakıyorsun kanka ayağına sinema gitmek yemeğe çıkmak.

Erkek çirkin kızla kanka olabilir belki .

Fakat hiçbir kız tipini beğenmediği erkek ile kanka olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Erkek bir varlık değildir. Oğlan bir varlıktır. Erkek bir cinsiyetten öteye gidemez, şahsiyetleştirilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

katılıyorum.

Hiçbir kız veya erkek yanına yakıştıramadığı birini yanında gezdirmez.Bir bakıyorsun kanka ayağına sinema gitmek yemeğe çıkmak.

beklenti kesinlikle doğru , kanka olması için gerekenler tespiti doğru

Hiçbir kız tipini beğenmediği erkekle kanka olmaz da doğru bugün güzel tespitler yapıyorsunuz beyler ama birşeyi unutmuşsunuz
    kız bir erkeğin tipini beğenmese bile sırf maddi durumu iyi olduğu için yanında gezdirebilir bunuda unutmamak lazım üni.ye gidenler daha rahat anlar beni...

Ayrıca tecrübe ile sabit kanka dediğiniz arkadaşınızla çok samimi oluyorsunuz onun en yakın kız arkadaşından yakın olduğunuz zaman kız size karşı birşeyler hissetmeye başlıyor bu yüzden benden size tavsiye sizde begenmediğiniz bir kızla o kadar samimi olmayın. Şunuda unutmayın en sağlam aşklar arkadaşlıkla başlar......

• quote:

Adam haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

katılıyorum.

beklenti kesinlikle doğru , kanka olması için gerekenler tespiti doğru

Hiçbir kız tipini beğenmediği erkekle kanka olmaz da doğru bugün güzel tespitler yapıyorsunuz beyler ama birşeyi unutmuşsunuz
    kız bir erkeğin tipini beğenmese bile sırf maddi durumu iyi olduğu için yanında gezdirebilir bunuda unutmamak lazım üni.ye gidenler daha rahat anlar beni...

Ayrıca tecrübe ile sabit kanka dediğiniz arkadaşınızla çok samimi oluyorsunuz onun en yakın kız arkadaşından yakın olduğunuz zaman kız size karşı birşeyler hissetmeye başlıyor bu yüzden benden size tavsiye sizde begenmediğiniz bir kızla o kadar samimi olmayın. Şunuda unutmayın en sağlam aşklar arkadaşlıkla başlar......

haklısınız para sahte bir kankalık ortamı oluşturuyor
    Ama kız ve erkek gerçek anlamda kanka olamaz.

Size kısa süre önce yaşadığım olayı anlatayım.sizin söylediklerinizi kesinlikle destekliyor

2 kız yanyana oturuyor üniversiteli oldukları her hallerinden belli.
    Konuşmalarından kısa bir parça.

K1
    - ayy aşkım ne yapıyor acaba.

K2
    -kızım sen yeni ayrıldın ne aşkı

K1
    -Buldum bir tane daha.

K2

-yakışıklımı fotoğrafını göstersene

K1
    Al bak

K2
    Ayy bu kel ve ağzı yamuk sen nasıl çıkarsın bununla.

K1
    -AMA BABASI KUYUMCU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 14 Mayıs 2012; 1:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Erkek bir varlık değildir. Oğlan bir varlıktır. Erkek bir cinsiyetten öteye gidemez, şahsiyetleştirilemez.

Şimdi sen bu noktaya mı takıldın ?
  • Allah Allah!Anlamıyorum ben sizi ya!Benim gayet güzel çok yakın kız arkadaşlarım oldu sinemaya da gittik yemekte yedik,ama arkadaşlıktan öteye asla gitmedik.Ilık falanda değilim erkekliğin dibine vuruyorum ama mal kime kalkıcağını biliyor.Birde kesinkes konuşmazlar mı?Siz nefsinizi kontrol edemiyorsunuz diye kurallar mı oluşturdunuz?
  • Asosyal adam olamaz evet çünkü kız görmediği için hayatında her gördüğü kıza yavşamayı düşünür ama sosyal yaşantısı olan birinin bir çok kız arkadaşı olabilir benim 4-5 tane kız kardeşim diyebileceğim kişi var ve şuanki sevgilim onlardan birinin yine çok yakın arkadaşıydı öyle tanışmıştık.
  • yok sosyal yaşantı yok kız arkadaşım var vs geçin bunları

kim ne derse desin eğer bir kız erkekle kanka olarak geziyor ise

FARK ETMEDEN TEMEL ATILMIŞTIR.

İster kat çıkarsın ister üstüne grobeton dökersin.

Aksini söyleyen varsa buyursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Şimdi sen bu noktaya mı takıldın ?
    Evet.

Büyük bir kitle bir şahsiyet tanımlarken adam/oğlan demeyip erkek diyerek farkında olmadan büyük bir hata yapıyor. Erkek dediğiniz sadece insanın erkeği değil ki adamın/oğlanın şahsiyetine adam/oğlan demek dururken erkek diyesiniz?

Yani kısacası, dişi insanın şahsiyetine kadın/kız denirken erkek insanın şahsiyetine erkek değil, adam/oğlan denmeli. Bunun farkında olun istedim.

• Kanka derken?
  • Hayatta olmaz abi benim cevremde cok kiz var kimisi bana asik oldu ben arkadas olarak gordum kimisine ben asik oldum o gordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.