Şimdi Ara

Kız Kaçıran Ve Torpil Gençliği.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torpili kertenkelenin üstüne iple bağlar, açık alanda fitili yakıp salardık hayvanı ve sonraaa GÜM

Canice ama çocukluk işte
  • Benim elimde patladı bi tane torpil başparmağımda hala izi durur.Acısı hiç bişeye benzemiyo Felaket birşey.Çocukluğumda çok patlatırdım ama şimdi patlatan çocuklara çok kızıyorum
  • fitili ateşleyip torpili balkonlara atardık Ne günlerdi ya.Derste camdan asagı torpil attıgımızda oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

bende varımm. torpili dik koyup salca kutusu kapatırdık. bommmm. cipslerden taso çıkardı 5lik mega taso , 2 lik süper tasolar vardı. gece 1-2 ye kadar onları oynardık. ha birde gazoz kapagından atari jetonu yapıp oyun oynardık hey gidi günler..

Ulen sende bendensin Ben kola kutusundan yapardım ama

• quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Kıvılcım çıkartan bi patlayıcı vardı adını hatırlamıyorum.. Seri bağlayıp trafonun önüne döşemiştim. Arabanın arkasından kaçışan insanları görecektiniz, hayla hatırımda Yazık hepsi trafo da yangın çıktı zannetmişti..
    Şaka maka trafoyu yakıyoduk..

bende kız ardaşıma yazdığım mektubun kenarlarını yakarken evi yakıyodum

• bakalım şunu hatırlıyor musunuz?

kutu kolalar vardı bende hayal meyal hatırlıyorum ilk okul 2 deydim ozaman , bir çizgi filimin desenini taşıyan kutu kolalar. Dinazor falan vardı üstünde öyle bişey fiyatıda kalımda 17bin 5yüz okul çıkışları alırdık hep cebimizdeki son para ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Torpili kertenkelenin üstüne iple bağlar, açık alanda fitili yakıp salardık hayvanı ve sonraaa GÜM

Canice ama çocukluk işte

oha
  • ulan bu kıs kaçıranın bazıları fazla dayanıyor bazısı hemen sönüyor diye merak ederdim..kimi roket gibi çıkardı kimi süzüle süzüle..torpille oynamazdım bi çocugun elinde patladıgını gördükten sonra
  • Az mı elimizde torpil patlamıştır bea...
  • Anten milinin içine kız kaçıran tozunu döküp patlatınca mahalle ahalisi cama çıkardı. Ne günlerdi hakkaten, şimdiki gençlik internette şurda burda geçiriyor günlerini.
  • Forumda bi geçmişe özlemdir gidiyor hadi hayırlısı....

Ama güzel günler olduğu su götürmez bir gerçek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

biizde bikeresinde füze almıştık yaktık kaçıyor ileri doğru bi baktık füze bize doğru geliyo sonra başka bi sokağa saptık füze evin camına çarptı oradan döndü gene bizim peşimize sonra bi kamyon vardı onun kasasına düştü

Füzeye bak füzeye güdümlü mübarek

• ben her bayram ve normal günlerde hep tuhafiyeden aliyordum babam bi ara bu sektöre benim için hisse senedi alacakti oderece torpil kıx kacıran füze hawai(havayi) fişik(fişek) ne güzeldi be cok zevkli oluyordu hatta boncuklu tabanca ile PvP yapmiştik.
  • Hiç unutmam, bir keresinde kizlarin arkasina atmiştik kizlarda hiç tık yok daha da bizi kovalamışlardı, başka bakkaldan aldık kız kaçıranı yine yoldan geçen kızların arkasına atmıştık ve kızlar can havliyle kaçmaya başlamıştı, gülüşmelerden sonra durum değerlendirmesi yaparkende şu cümleleri konuştuğumuzu hatırlıyorum
    "oğlum bi daha o bakkaldan almayam la ordan aldığımız kız kaçıranlar kaçırmıyo kızları öbür bakkalınkiler kaliteli bak nasıl kaçtılar" gibi yorumlara, muadili yorumlarla kapanmıştı o gün..
    hey gidi hey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteşliBöcük -- 13 Mart 2007; 11:39:45 >
  • tek tek hepsini okudum.gözlerim yaşardı..

şu anki gençlik blg başında saatlerini geçiriyor.eskiden çok aktif hayatımız vardı..bizde akşamları patlak topla yoldan geçen arabaları vururduk..taso,misket ve kağıt oyunlarında mahallede 1 numaraydım.ve ufak plastik robotlar vardı.karton kutudan çıkardı..off çok kötü oldum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

tek tek hepsini okudum.gözlerim yaşardı..

şu anki gençlik blg başında saatlerini geçiriyor.eskiden çok aktif hayatımız vardı..bizde akşamları patlak topla yoldan geçen arabaları vururduk..taso,misket ve kağıt oyunlarında mahallede 1 numaraydım.ve ufak plastik robotlar vardı.karton kutudan çıkardı..off çok kötü oldum..

Birisi taso mu dedi
    herkesi üterdim mega taso vardi caktirma
    her sekilde kapisirim
    hala durur o zamanlar seri yapmistim

Kız Kaçıran Ve Torpil Gençliği....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteşliBöcük -- 13 Mart 2007; 11:57:04 >

• mega taso bendede vardi bugsy bunny benim ugurlu tasom bi koyuyordum bide ash vardi bende bitane vurunca hepsini aliyordu oyle sacma sapan şeylerdi bzim arkadaşinda ponita vardi pokemonun onunda ugurlu tasosuydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AteşliBöcük

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

tek tek hepsini okudum.gözlerim yaşardı..

Birisi taso mu dedi
    herkesi üterdim mega taso vardi caktirma
    her sekilde kapisirim
    hala durur o zamanlar seri yapmistim

Kız Kaçıran Ve Torpil Gençliği....

amuaha sakın gaza getirme valla çeker benim koleksiyonu gösteririm

• bizim okulda hala var

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Çatapat zaten favorimizdi.

Mantar tabancaları vardı.

Bir de böyle tabancalar vardı şarjörlü diil öbürlerinden patlardı , rus ruleti gibi hangisi patlıcak filan pat pat pat hey bee

Bir de LEBLEBİ TOZU VARDI HATIRLAR MISINIZ?

PATLAYAN ŞEKER VARDI ŞAHANE BİŞİYDİ, onu hatırlayan var mı?

Turbo vardı araba resimleri çıkardı.

Sonra futbolcu kartları vardı, onlarla oynardık, GS li Uğur , Trabzonlu Lemi , Hami, Fenerli Aykut

• evet evet hatirylioyrum pamuk şeker vardi yiyincesakız oluyordu leplebi oralet tuvalet sonra patlayan şeker mantar tabancaları Allah kahretsin ya ne ara buyudum m.k ya gıcık oldum boyle şey wardi ucuna bişey takiyordun atiyordun yere düşünce falan patliyordu ok gibi bişeydi ya ya cocukken ne güzel karısan yoktu butun gun misket + top oynardim dondurma meybuz üehehehehheheheh zaman makinesi yapmam lazım benim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.