Şimdi Ara

Kız iyice salaklaştı akıl verin SS' li EDİT: AYRILDIM EDİT:YALVARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav ben it gibi seviyom o da çok sevdigini söylüyor ama böyle her şeye trip atılmaz ki ya, bir insan zor gününde sevdiğinin yanında olmasını istemez mi ya bu nasıl bi mizac anlamadım kaç sene oldu hala anlamadım bu kızı , bi fikir verin ne yapayım ne cevap vereyim.
     Kız iyice salaklaştı akıl verin SS' li EDİT: AYRILDIM EDİT:YALVARDI Kız iyice salaklaştı akıl verin SS' li EDİT: AYRILDIM EDİT:YALVARDI
    [EDİT]
    son kez sordum anlatması için,cok merak ediyon zaten dedi.Merak etmesem sorarmıyım gerizekalı dedim.KİME ANLATIRSAN ANLAT LAN! BUNDAN SONRA BEN YOKUM ÇEKEMEM DAHA FAZLA! yazdım okundu oldu cevap vermedi bile.

[EDIT]Bugün gym deyken mesaj atmis telefon dolaptaydı açtım baktım o sensiz yapamam tarzı şeyler dedi, normalde cok iyi bana karşı fakat psikolojik sorunları var sinirlenince ne dediğini bilmiyor.2 3 saat buna kan ağlattım her sorum terletti en sonunda kıyamadım kabul ettim çünkü harbi seviyorum. Hayırlı olsun tekrardan.
    geçmiş mi olsun yada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skarholmen -- 19 Ağustos 2015; 1:53:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok

• bu kızla sevgili olduğunuza emin misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha resmen benimki ile aynı. Kendini küçük düşürme. Ayrıl gitsin. Zamanla pişman olursa atar zaten mesaj..sende seviyorsan şans verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: skarholmen

Yav ben it gibi seviyom o da çok sevdigini söylüyor ama böyle her şeye trip atılmaz ki ya, bir insan zor gününde sevdiğinin yanında olmasını istemez mi ya bu nasıl bi mizac anlamadım kaç sene oldu hala anlamadım bu kızı , bi fikir verin ne yapayım ne cevap vereyim.
     Kız iyice salaklaştı akıl verin SS' li EDİT: AYRILDIM EDİT:YALVARDI Kız iyice salaklaştı akıl verin SS' li EDİT: AYRILDIM EDİT:YALVARDI

kardeş sen bırak o kızı

tam bir ergen

• Kız haklı

• Ayrıl, sana kız mı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi mi boyle acaba?

• Kac kere ayrıldım max 3 hafta içinde geri döndü hep ama valla aşığım ya 4 senedir seviyom 1 senedir haberi var ve sevgiliyiz , benimki gibi derken ?

• Ediyom yapıyom blockluyom xd

• Bırak hocam, nasıl katlanıyorsun bikere yaşadım aynısını daha da yaşamam, yaşatamazlar yani. Yol verin sizde
  • yol ver gitsin demesi kolay ama vermelisin.
  • Tipik ergen ilgi çekmek isteyen kız modeli ayrıl kardeşim kafan rahat olsun inan kaybediceğinden fazlasını kazanırsın

• Neden böyle dedin söyler misin

• Ayrıl.

• valla anladığım kadarıyla tribi yapan sensin bu ne lan? durup dururken niye off off diyorsun
  • KOY TEKMEYİ BAK BAKALIM TRİP ATABİLECEKMİ KAÇAN KOVALANIRRRRRRRRRR
  • Hanginiz kız ? Konuşmalara bak ya. Acıyorum sana. Aciz.

• böyle saçmalık çekilir mi hiç.sevgili yok kafa rahat
  • Niye kimse umrunda değilmiş, nesi varmış bi sor. Bi bok yoksa da ayrıl gitsin tribiyle mi uğraşcan kızın?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.