Şimdi Ara

kız ile ne konuşulur (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki hazır bi konu varken ben de bir şey sorabilir miyim? Belki dh için çok klasik bi soru olcak ama malesef bilemiyorum bir kıza nasıl çıkma teklifi edilir.Gerçekten şu ana kadar malesef bir kıza bu soruyu sorma cesaretim olmadı.Ama bu sefer yapcam bu seferde nasıl yapabilirim diye bilmiyorum kızla farklı sınıflardayız biraz konuşmuşluğumuz var ama tam bi kaynaşmışlık yok . Lütfen bi yardım edebilirseniz :)

Orijinalden alıntı: xWitchKingx

+Selam
    -Selam
    +Memeni göster

BU BİR UYARIDIR !
  • kendiliğinden oluyor, gerçekten.

video games, anime and hip-hop
  • Malesef bu o tarz bi kız değil dostum.Yani zaten bu kıza karşı bi şeyler hissetmemin sebebi de davranışları konuşması vs vs . Yani ondan dolayı bilemiyorum boş laflarla zor peki acaba sizce bi sürpriz yapsam ilk adım için fazla mı büyük olur yani aslında elimde patlamasından korkuyorum yapacağım sürprizin ama bilemiyorum yani bu işler çok çok farklı şeyler ama bu sefer kararlıyım yapcam bi şeyler bu sefer caymak yok sonuç ne olursa olsun bu sefer devam etcem :)
  • Nintendo kendiliğinden oluyor derken yani nasıl o olmuor arkadaş kendiliğinden hiç bir şey olmuyor o filmlerdeki sahneler, şunlar bunlar yalan malesef cesaret etmezsen olmuyo bunu malesef çok kere tecrübe ettim yaş 20 0 kızla çıkmışlığım var sizce normal mi hep aman aman dedim ama bakıyorum insanlar neler neler yapıyor ama kendiliğinden olmuyo bu lanet olay melesef :)
  • Yani hep kendimde saçma saçma kusurlar buldum aslında bu yolla kaçtım. Ama bakıyorum yani bu da m yok artık dediğim adamlar bi şekilde birini buluyor yapıyo bi şeyler ama bence o şeyler öyle o lanet filmlerdeki gibi olmuyo.Bekle bir gün çıkar falan filan tecrübelerime dayanarak o anı hala bulamadım ama artık deniyeceğim bir yerden başlayıp gitmek lazım arkadaş :)

son olarak;
    dışarı çık ve sokakta insanlarla konuş.facebook gibi yerlerden kız ayarlayacak kadar ezik olma.
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=http://e-sinema.org" data-href="http://e-sinema.org">film izle</a>
  • Ne konuşacağını düşünürsen tıkanırsın tabi. Bugün evdekilerle ne konuşsam diye düşünmediğin gibi, kızla da ne konuşacağım diye düşünme
  • bir insanla ne konusulursa onu konuş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.