Şimdi Ara

Kız hoşlanıyor mu anlayamadım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir kız var bununla arkadaşın servisinde tanıştık ufak bir konuştuk falan hiç çıkma gözüyle falan bakmadım düşünmedim yani.Neyse bir kere arkadaşla bunların sınıfa gittik bir şey bırakacaktık arkadaş girdi bende kapının eşiğinde dikeldim içeri bakıyorum bu kız geldi oda karşımda yaslandı kapının kenar yerine bana baktı uzun uzun,ben bakmadım ama baktığını gördüm.Neyse bir kerede dışarıda duruyordu bu bende sağ arkasındaydım kıza bakıyorum hafif gülerek döndü bana baktı göz göze geldik bu direk kafayı çevirdi kafasını önüne eğdi beni görünce saçlarını geriye falan atıyor saçıyla oynuyor.Napayım gidip konuşayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herzt -- 28 Aralık 2013; 17:35:21 >

• belli olmaz bu işler eğer seviyorsan git konuş hocam o zaman anlarsın
  • nefessiz okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

belli olmaz bu işler eğer seviyorsan git konuş hocam o zaman anlarsın

İşte en başta yoktu kafamda ama içten içten var sanki şu an.Kız çok güzel değil ama çirkinde değil bende çokta yakışıklı sayılmam.
  • dediğim gibi git konuş hocam içinde de bir şeyler varmış zaten
    yakışıklılık ve güzellik kavramları algıyla ilgilidir birisine güzel gelen kimse diğerine çirkin gelebilir yani kendinizi şartlandırmayın hocam
  • quote:

dediğim gibi git konuş hocam içinde de bir şeyler varmış zaten
    yakışıklılık ve güzellik kavramları algıyla ilgilidir birisine güzel gelen kimse diğerine çirkin gelebilir yani kendinizi şartlandırmayın hocam

Yok şartlandırmadım gittikçe güzel geliyor zaten. Konaşacağımda 3-4 keredir gidiyorum bunların sınıfa kız yok neyse denk gelir illa ki.
  • Saçlarıyla oynuyorsa genelde bunun hoşlandığına dair bir işaret olduğunu söyleyenler var lakin bunlar "kız" yani ne yapacağı hiç belli olmayan şahsiyetler o yüzden tavsiyem iletişime geç ama dereyi görmeden de paçaları sıvama sakın yoksa dımdızlak kalıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence hareketi sen yapma o yapsın. Sonra pişman oluyoruz.
  • sınıfta mı teklif edeceksiniz beraber vakit geçirmeye çalışın yani kızı tiyatro ya da güzel film varsa sinemaya götürün ya da farklı şeyler de olabilir yani sıkıntı gibi geldi bana direkt pat diye teklif etmek kıza kendinizi hissettirin bunlar çok önemli bir kız için en azından benim kitaplarımda böyle gerçek hayatta farklıysa bilemeyeceğim
  • quote:

sınıfta mı teklif edeceksiniz beraber vakit geçirmeye çalışın yani kızı tiyatro ya da güzel film varsa sinemaya götürün ya da farklı şeyler de olabilir yani sıkıntı gibi geldi bana direkt pat diye teklif etmek kıza kendinizi hissettirin bunlar çok önemli bir kız için en azından benim kitaplarımda böyle gerçek hayatta farklıysa bilemeyeceğim

Teklif yok hocam daha tanışmadım tanışayım mı napayım diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

quote:

sınıfta mı teklif edeceksiniz beraber vakit geçirmeye çalışın yani kızı tiyatro ya da güzel film varsa sinemaya götürün ya da farklı şeyler de olabilir yani sıkıntı gibi geldi bana direkt pat diye teklif etmek kıza kendinizi hissettirin bunlar çok önemli bir kız için en azından benim kitaplarımda böyle gerçek hayatta farklıysa bilemeyeceğim

anladım hocam tanış o zaman ve bence vakit geçir onla beraber buz pateni,tenis izlemeye veya beraber tenis de oynayabilirsiniz bunlar çok güzeldir klişe gibi her zaman sinema olmaz tabi ki ve farklı aktivite yapın şu an aklıma gelmiyor başka ama yok gitme , yok o adım atsın filan kelimelere kulak asma kadınlar pek bunları teklif etmez çünkü erkekten beklerler hep zaten sen de hoşlanıyorsun kızdan ee o zaman ne bekliyorsun ve belli olmaz derken yanlış anlama kız büyük ihtimal senden hoşlanıyor ama emin olma anlamında demiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

quote:

anladım hocam tanış o zaman ve bence vakit geçir onla beraber buz pateni,tenis izlemeye veya beraber tenis de oynayabilirsiniz bunlar çok güzeldir klişe gibi her zaman sinema olmaz tabi ki ve farklı aktivite yapın şu an aklıma gelmiyor başka ama yok gitme , yok o adım atsın filan kelimelere kulak asma kadınlar pek bunları teklif etmez çünkü erkekten beklerler hep zaten sen de hoşlanıyorsun kızdan ee o zaman ne bekliyorsun ve belli olmaz derken yanlış anlama kız büyük ihtimal senden hoşlanıyor ama emin olma anlamında demiştim

Eyvallah hocam işte bende emin olamadım bakalım denk geldiğimde konuşacağım.Yanarım ki o kapının orada bana baktığında konuşmadım keşke konuşsaydım.Şimdi birde durum böyle olunca ister istemez insanın g..ü kalkıyor kızlarda olur sanırdım bende de oldu. Erkek kezbanı olduk iyi mi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.