Şimdi Ara

Kız Gay Gibi Tipin Var Abimi Ayarlıyım Mı Dedi Intihar Edesim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bunu bir erkekten duysam tamam da kızdan duyunca harbi koydu ne yapmalıyım erkeklerle bir ilgim yok. Kız baştan takip etti sonradan fotoğraflar atınca boyle bir sey soyledi. Ciddi anlamda koydu tipimin daha erkeksi bir hal alması için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayıptır be . O kızın salaklığı dostum salak olmasa zaten böyle bir yorum yapmaz . Bazı kızlar kendilerini ne sanıyorlar ya . Bu kızların egolu olmalırının suçlularıda hem kızlar olduğu gibi hemde kızlara yalvaran erkeklerdir . Dik durun kendinizi ezdirmeyin böyle insanlar için üzülmeyin
  • Sakal bırak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çabuk sürede tek kaş kesin çözüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saca ustura vur kirli sakal birak dovme yaptir psikopat gibi davran

• kardeşim sen şu göbek tarafını atan çocuk değilmisin. Böyle kılsız mükemmel bir göbek ımm yerim tipini bilmiyoruz ki yorum yapalım
  • Ayıptır be . O kızın salaklığı dostum salak olmasa zaten böyle bir yorum yapmaz . Bazı kızlar kendilerini ne sanıyorlar ya . Bu kızların egolu olmalırının suçlularıda hem kızlar olduğu gibi hemde kızlara yalvaran erkeklerdir . Dik durun kendinizi ezdirmeyin böyle insanlar için üzülmeyin
  • kız vitaminsiz ağır kezbanmış. Bunu karşısındakine söyleyebilen biri zaten normal değildir takma boşuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafayı yan yatır
  • Ben olsam derdim seninde lezbiyen gibi tipin var bir akrabami ayarlayimmi gibi birsey derdim laf sokmasini bilmiyonuz cahiller

• Ona gey olmadığını kanıtla evlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

kardeşim sen şu göbek tarafını atan çocuk değilmisin. Böyle kılsız mükemmel bir göbek ımm yerim tipini bilmiyoruz ki yorum yapalım

kardeş bu çenesinden sıkıntılı olan çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Ben olsam derdim seninde lezbiyen gibi tipin var bir akrabami ayarlayimmi gibi birsey derdim laf sokmasini bilmiyonuz cahiller

Lezbiyen gibi bir tipi açıklar mısınız bana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Ayıptır be . O kızın salaklığı dostum salak olmasa zaten böyle bir yorum yapmaz . Bazı kızlar kendilerini ne sanıyorlar ya . Bu kızların egolu olmalırının suçlularıda hem kızlar olduğu gibi hemde kızlara yalvaran erkeklerdir . Dik durun kendinizi ezdirmeyin böyle insanlar için üzülmeyin

Sen var ya adamın hasısın kardeşim Bu foruma kes at kurtul vs. gibi yorum yapan, teoga giren bebeler lazım değil. Sizin gibi adamın hası insanlar lazım. Erkeklik, şekil yapıp, ona buna sırf tipi yüzünden bıçak çekmekse, bırakın gay tipli biri olayım, bulaşmayayım kimseye.

• Lafı söylerimde siteden atılırım,
  • Yok, anani ayarla deseydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shoegazer

quote:

kardeşim sen şu göbek tarafını atan çocuk değilmisin. Böyle kılsız mükemmel bir göbek ımm yerim tipini bilmiyoruz ki yorum yapalım

Evet çenesinden sıkıntılı olan çocuk benim, ve itiraf ediyorum ki lahmacun küreği gibi bir çenem var. Böyle bir sorunum olsun istedim mi ? HAYIR. Bütçem el veriyor mu ? HAYIR. Şimdi zengin züppeleri gelip istedikleri kadar dalga geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

quote:

Evet çenesinden sıkıntılı olan çocuk benim, ve itiraf ediyorum ki lahmacun küreği gibi bir çenem var. Böyle bir sorunum olsun istedim mi ? HAYIR. Bütçem el veriyor mu ? HAYIR. Şimdi zengin züppeleri gelip istedikleri kadar dalga geçsin.

yokmu resmin bakayım her çenesi yamuk olan gaymi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

quote:

lan olm :( tamam dh ailesi olarak para toplicaz kaymak gibi çenen olcak tamam mı :(

• oğlum ne gayı la geçen konuna yazmıştım senin berkecanlık yapmaya çok müsait bir tipin var hareketlerine ve giyinişine dikkat etsen kızların çevresinde tur attığı berkecan olacaksın ama etmiyosun :D ciddiyim kanka devir böyle git biraz tumblr boylara falan bak abartmadan özen onlara zaten tipin müsait

• Kımsede yazmamış cıkarip masaya vur ve gay olup olmadigini ona goster

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.