Şimdi Ara

kız-erkek meselesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kimse yanlış anlamasında ögrenmek istedigim bişii var gördüğüm ve dikkat ettiğim şeyi anlatıyorum size tabi genelde güzel kızların yanında tipsiz elemanlar var bu konuyu anlayamadım ben neden böle kızlar illaki güzel bi kızla çıkmak için tipsizmi olmak gerekiyo anasını satim.yakışıklı oluruz tipsiz kız gelir doganın bu kuralını bi çözemedim siz ne düşünüonuz bu konuda

• valla bende bunu merak ediyorum neden böyle
  • sana şöyle bi şey anlatıyım

bi kız var bizim sınıfta.eski sevgilisini tanıyorum kızın.çocuk tipsizlik abidesi.bu kız da şimdi boşta.bi arkadaş bana bu kızı ayarlayacağını söyledi.bende tamam dedim.bizim arkadaş kıza benim yakışıklı olup olmadığımı sormuş.kız da yakışıklı,hoş çocuk vs. gibi şeyler söylemiş.Bizim arkadaş da bunun üstüne sana ayarlıyım mı diye sormuş.kız da tipim değil demiş.

Benim de merak ettiğim konu şu.Bu kızlar bu kadar mal olmak zorunda mı?
  • pislik tiplileri severler..

en basitinden, sigara alkol kullananlar,

biraz fazlasıda kızların güven konusu,pislik tipler onlara göre sağlam duvar olarak görülürler,ama bilmezlerki o duvar onlara yaslanır hep..

• alayı yalan be bırakkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkozan

sana şöyle bi şey anlatıyım

bi kız var bizim sınıfta.eski sevgilisini tanıyorum kızın.çocuk tipsizlik abidesi.bu kız da şimdi boşta.bi arkadaş bana bu kızı ayarlayacağını söyledi.bende tamam dedim.bizim arkadaş kıza benim yakışıklı olup olmadığımı sormuş.kız da yakışıklı,hoş çocuk vs. gibi şeyler söylemiş.Bizim arkadaş da bunun üstüne sana ayarlıyım mı diye sormuş.kız da tipim değil demiş.

işte çözemedim gitti kafayı kırcaktım bi ara bu yüzden bendemi tipsiz olsam diye saç sakal bırakıyım dagınık giyinim pantolonu göbegime kadar çekeyim böle şeylermi yapak?ne iştir anlamıyorum zaten bigün bitanesi zorla tutup kolundan çekcem kenara sorcam tak etti canıma

• Bir yere kadar olmakla beraber,önemli olan iç güzellik diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece tiple olmuyor olabilir mi acaba bu işler ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Sadece tiple olmuyor olabilir mi acaba bu işler ???
    tabiki en önemlisi çene agzının iyi laf yapması gerekiyor.
  • quote:

Maalesef Öyle

• quote:

Orjinalden alıntı: splash17

quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Sadece tiple olmuyor olabilir mi acaba bu işler ???
    tabiki en önemlisi çene agzının iyi laf yapması gerekiyor.

hiç laf yapamam
  •  kız-erkek meselesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: durayga08

quote:

Maalesef Öyle

• quote:

arkadaşlar kimse yanlış anlamasında ögrenmek istedigim bişii var gördüğüm ve dikkat ettiğim şeyi anlatıyorum size tabi genelde güzel kızların yanında tipsiz elemanlar var bu konuyu anlayamadım ben neden böle kızlar illaki güzel bi kızla çıkmak için tipsizmi olmak gerekiyo anasını satim.yakışıklı oluruz tipsiz kız gelir doganın bu kuralını bi çözemedim siz ne düşünüonuz bu konuda

bir ss koy bakalım da görelim ona göre karar verelim tipine

• quote:

Orjinalden alıntı: VeNoM

quote:

arkadaşlar kimse yanlış anlamasında ögrenmek istedigim bişii var gördüğüm ve dikkat ettiğim şeyi anlatıyorum size tabi genelde güzel kızların yanında tipsiz elemanlar var bu konuyu anlayamadım ben neden böle kızlar illaki güzel bi kızla çıkmak için tipsizmi olmak gerekiyo anasını satim.yakışıklı oluruz tipsiz kız gelir doganın bu kuralını bi çözemedim siz ne düşünüonuz bu konuda

bir ss koy bakalım da görelim ona göre karar verelim tipine

ss işi zor dostum ben dışarda gördüklerimden dolayı soruyom güzel bi kızın yanında yakışıklı bi eleman fazla görmüyorum yani bide günümün çogu bornovada orda genelde o şekilde gençligin kalbi bornovada atıyor çünki

• ss koyunda görelim tipi..

no ss no güven
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

pislik tiplileri severler..

biraz fazlasıda kızların güven konusu,pislik tipler onlara göre sağlam duvar olarak görülürler,ama bilmezlerki o duvar onlara yaslanır hep..

bn sigarada içiyorm içki de babamda içiyo çoğu arkadaşımda şimdi biz pislikmi oluyorz
    egolarını tatmin mi etmeye çalışıyosun yoksa çok mu çektirdiler sna içenler veya içten içe bi kıskançlıkmı war

• içki,sigara kıskanılacak bir şey mi ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

pislik tiplileri severler..

bn sigarada içiyorm içki de babamda içiyo çoğu arkadaşımda şimdi biz pislikmi oluyorz
    egolarını tatmin mi etmeye çalışıyosun yoksa çok mu çektirdiler sna içenler veya içten içe bi kıskançlıkmı war

Ben her sigara alkol içen mi dedim? pislik tip dedim.sen kendini pislik biri olarak görüyorsan o zaman gel konuş.

• Doğru zamanda doğru yerdeysen tipsiz olsan bile first class ta uçabilirsin dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.