Şimdi Ara

Kız çıkma teklifimi kabul etti gelin benden size çay :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzme konusunu konuşuyoruz su anda zaten kırmaktan korkuyomuş beni dediğine göre
  • ben daha etmeden tavırlandı kezbancık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olay şöyle gerçekleşti:
    Bu arkadaş kıza söyledi seni seviyorum falan kız buna mesajım bulunsun dedi yani olumsuz bi cevap vermedi sonra kullanırım babında. Sonra kız bi çocukla çıktı sonra ayrıldı falan şimdi o çocuğu kıskandırmak için bu arkadaşlar çıkıyor.
  • Adına sevindim 17 yaşındayım tipte var ama şimdiye kadar hiç bir kıza teklif etmeyi geçin arkadaşlık yapmışlığım bile yok.(oha şimdi farkettim ben hiç bir kızla sohbet etmedim şimdiye kadar)

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Daha öncedende sevdiğimi söylemiştim oda sevmek güzel birşey sevebilirsin falan demişti, bugün i miss you yazdım işte sonra konustuk biraz dedi beni hala seviyormusun daha öncede dediğim gibi her zaman sevicem seni dedim sonra dedi Bende seninle çıkmak isterim ama üzerim ben seni :| yaptı, ben anlayışla karşılarım merak etme dedim cevabını bekliyorum dedim kabul etti bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

uzaklaş hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Facebook üzerinden ettiysen ve kız kabul ettiyse bu büyük bir istisna genelede facebook üzerinden teklif edince cevap bile vermiyorlar

Bak bu adamı dinleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirtav

sanki başka biri varmış da kız ondan yüz bulamayınca senle çıkmaya karar vermiş gibi geldi, uyarısını da yapmış

katılıyorum
  • kız son çare bunu kabul etmiş işte buda seviniyor beni seçti diye 2 gün sonra yazarsın buraya kız benden ayrıldı böhüüü diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pirtav

sanki başka biri varmış da kız ondan yüz bulamayınca senle çıkmaya karar vermiş gibi geldi, uyarısını da yapmış

+1 aynısını yaşadım 4 gün sonra ayrıldık
  • Hocam seni üzecekse söyleyeyim anlayışlı karşılamayabilirsin Evde deli olabilirsin, arayıp kızıp bağırabilirsin, kıskanabilirsin... Umarım üzülmezsin sonunda. Baltalı ilah gibi hissettim kendii
  • " Seni her zaman sevicem " , "Anlayışla karşılarım" böyle şeyler yapmayın hocam.Ağırlığınızı koyun, herkesten farklı olduğunuzu hissettirin ama kasıntı olmayın bunu yaparken.Üzerim seni falan bunlar çocukça şeyler.Önerim yol vermeniz ama yola getirmeyi de deneyebilirsiniz .
  • Beyler bu adamın gazına gelip teklif etmeyin. Sg'yi yersiniz. Böyle durumlar az olur.
  • quote:

Daha öncedende sevdiğimi söylemiştim oda sevmek güzel birşey sevebilirsin falan demişti, bugün i miss you yazdım işte sonra konustuk biraz dedi beni hala seviyormusun daha öncede dediğim gibi her zaman sevicem seni dedim sonra dedi Bende seninle çıkmak isterim ama üzerim ben seni :| yaptı, ben anlayışla karşılarım merak etme dedim cevabını bekliyorum dedim kabul etti bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

baştan kaybedilmiş bir ilişki bu. Üzerim seni demek kısacası senden daha yakışıklı zengin karizmatik vs. vs. birini bulursam popona tekmeyi basabilirim demek oluyor bunu kabul ettin demek.. Bu zamanın erkeklerine şaşırıyorum..
  • Kız yedeği son dakikalar için oyuna almış Uyarıyıda yapmış . unutma seven s..lir ...ken sevilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Orijinalden alıntı: GanJ*

nasıl teklif ettin?

evet yani ne dedin? lafa nasıl girdin?

Lafa nasıl gireceğinizden emin olamıyorsanız en basit şekilde "Senden hoşlanıyorum." diyebilirsiniz.Ama siz siz olun sakın benimle çıkar mısın? fln demeyin.
  • 4S kurali

1-2 gun bekle sonra ayril. Sebep isteyince de ben sana layik degilim yada oyle olmasi gerekiyor de. Birkac gun sonra da sozlesmeli personelden kadrolu personele gecis yaparsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

" Seni her zaman sevicem " , "Anlayışla karşılarım" böyle şeyler yapmayın hocam.Ağırlığınızı koyun, herkesten farklı olduğunuzu hissettirin ama kasıntı olmayın bunu yaparken.Üzerim seni falan bunlar çocukça şeyler.Önerim yol vermeniz ama yola getirmeyi de deneyebilirsiniz .

+ 11111111111 yaptık da nooldu aynen katılıyorum ağırlığınızı koyun
  • quote:

quote:

nereye çıkıyoruz? apartmana kat mı çıkıyoruz.
    gençler yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

4S kurali

1-2 gun bekle sonra ayril. Sebep isteyince de ben sana layik degilim yada oyle olmasi gerekiyor de. Birkac gun sonra da sozlesmeli personelden kadrolu personele gecis yaparsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.