Şimdi Ara

Kız çevrimiçi olmasına rağmen 4 saattir cevap vermedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
14.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Peşini bırakma. Dur daha 4 saat ne ki. Daha işin içine tripler girecek ve 4 gün cevap vermeyeceği günler olacak. Bu dört saat için geçerli çok fazla gerekçesi olabilir.

Gerekçesini yazmazsa anında yol veririm

En doğru kararı verirsin bence bu tiplere taviz vermeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Duck

Senden daha iyi olduğunu düşündüğü birisini bulmuş.

O olay bende işlemez

Anında yok veririm

@aydınayhan

kızın faceine girince görürsün,ben yüzde 90 ını gördüm hepsıde liste liste erkek doluydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Böyle çok kızla karşılaştım, en sonunda yolu veren ben oldum.
    Buluşmadığın için triplere girmiş olabilir. Buluşun, klavye üzerinden bir yere kadar gidiyor.

Buluşmam hocam mesaj attığında gerekçe göstermezse yol veririm mesaj atmasada

Hocam konuşmalarımız gayet normaldi hadi soğuk yapsa neysede soğukda yapmadı anlamadım @Wonder Duck

Ammmann çokta @aydınayhan
     Kız çevrimiçi olmasına rağmen 4 saattir cevap vermedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Buluşmadığın için triplere girmiş olabilir. Buluşun, klavye üzerinden bir yere kadar gidiyor.

Hocam konuşmalarımız gayet normaldi hadi soğuk yapsa neysede soğukda yapmadı anlamadım @Wonder Duck

Lan kız seni olmayan şeyine bile takmıyor sen burada kıvrım kıvrım kıvranıyorsun, ulan bi et parçası için bu kadar yapılır mı ya. Olum kendinize gelin lan biraz eğer sana bi gram ilgi gösterseydi senin mesajına görüldü atmazdı zaten. Seni yedekte tutmak için konuşuyor ama sen konuştuğu için seviniyorsun

• 4 saat bekledin ha vay enayi

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

quote:

quote:

Lan kız seni olmayan şeyine bile takmıyor sen burada kıvrım kıvrım kıvranıyorsun, ulan bi et parçası için bu kadar yapılır mı ya. Olum kendinize gelin lan biraz eğer sana bi gram ilgi gösterseydi senin mesajına görüldü atmazdı zaten. Seni yedekte tutmak için konuşuyor ama sen konuştuğu için seviniyorsun

Boş konuşma bi kardeşim ya

• 3'4 günlük ilişkiden hatta ilişki bile denmez eğer ilgi bekliyorsan çok saf kalbin var derim onun için hiç birşey daha yenisin ve çok kosman lazım peşinde koşarsan oda kaçar sal gitsin uğraşma onemsenmiyorsun o msj atarsa hemen atlama geç yaz birşeyler uydur önemseme sende

• Son yazilanlar resimdeki gibiyse bir soru sormamişsin, cevap beklememnin anlami yok. Konuya bitiş cümlesi gibi olmuş. Yazi yazsaydida aynen yazardi. O kadar da şey etme

• quote:

quote:

kiz gorulme bilgisin kapamis oyle kizdan korkacaksin

• Klasik kezban tribi yapmış herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah dostum 3-4 günlük konusmadan ne bekliyorsun ki.Emin ol seven kız direkt mesajına karşılık verir.Büyük ihtimal arkadas olarak görüyor seni hic takma

• Bitmek bilmeyen bir azimle ve inatla açılan bu konular bloklamaktan ben yoruldum
  • Şimdi kızlar egolarını tatmin etmek adına şöyle birşey yapıyor, başta senle muhabbet ediyor hatta ederken yakın davranıyor sen ise oltaya yakalandığında oltayı çekiyor ve balık yemi yakalamak için köpek oluyor. Böyle durumlarda sana önereceğim tek şey tek bir mesaj atmaman. Zaten döncek öyle yada böyle. Buluşma konusundada içinde ukte kalsın diye iptal ederler , ertelerler. Öyle birşey sezdiysen sen iptal et. Kanka manka derse sen kardeşim de. Bunlar egoları için böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Şimdi kızlar egolarını tatmin etmek adına şöyle birşey yapıyor, başta senle muhabbet ediyor hatta ederken yakın davranıyor sen ise oltaya yakalandığında oltayı çekiyor ve balık yemi yakalamak için köpek oluyor. Böyle durumlarda sana önereceğim tek şey tek bir mesaj atmaman. Zaten döncek öyle yada böyle. Buluşma konusundada içinde ukte kalsın diye iptal ederler , ertelerler. Öyle birşey sezdiysen sen iptal et. Kanka manka derse sen kardeşim de. Bunlar egoları için böyle saçma sapan şeyler yapıyorlar ne yazıkki.

Eski konularıma bakıyorum

kız döndü ama ben yüz vermemiştim ozaman

• Bazıları enteresan varlık, yazışıyor, geç yazmaya başlıyor. Sonra sen oralı olmuyorsun, ertesi gün "npysn" gibi saçma bir şey yazıyor senin hiç yazma isteğin gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.