Şimdi Ara

Kız bulmanın imkansız olması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
16.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizin kezbanları kendilerini bir halt sandığı için, her önüne geleni reddediyor.Sonra gidip bir zengine ya da hanzoya kapak atıp yaşıyorlar.Sonra gelsin erkekler şöyle böyle zırlamaları
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Anadilim gibi ingilizce biliyorum + ileri düzey ispanyolcam var, seni cebimden çıkartırım..lafları gediğine oturtmuşum ki hiç tanımadığın birine böyle kırarım ezerim gibi işkembeden sallayarak cevap verebiliyorsun çocuk, sen bu lafları benim gözümün içine baka baka karşıma çık dimdik dikil buraya update gireceğim avam ağızlı seni :), hayatta hiçbir başarıya sahip olamayıp salt hayalini kurmakla yetinen kendini asla gerçekleştirememiş kedicik buradan kaplan kesilince bana durdurulamaz bir gülme geliyor işte. Seni muhattap alıp polemiğe girmeyeceğim eğer ufacık erkeklik kırıntısı taşıyorsan mekanımızı ziyarete çaya beklerim, fazla yürek yeme :)

Adnan kahveci mah. Sayaca cad. Ekol center kat 1
    4e tanıtım’da
    bekliyorum, eğer yarına kadar gelmez de böyle çingene karısı gibi laf yetiştirmeye devam edeceksen başarılar, yarın bekliyorum çocuk. Şöyle birisinden sağlam okkalı bir sopa yemeden akıllanmayacaksın sen belli :) Bakalım bir daha öyle tanımadığın insanlara bol keseden atabiliyor musun yarın görelim :))

Time is ticking, 24 saatın var, süre başladı
    (Sabah 9:30dan önce ofiste yokum, ona göre..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminapti -- 7 Mart 2021; 21:1:21 >

• Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Yahu çocuk biraz kafan çalışsa zaten önceden tasarlayarak sağlam bir kurguyla yalanlarını yazarsın ama o kafa nerde nato mermer nato kafa :) hayatın gibi fantezilerin de yalan, tipsizliğinin getirdiği o karşı konulmaz bunalımını böyle acizane yalanlarla tatmin etmeye çalışman cringe derecede üzücü, sen bunları yazarken ben senin adına utanıyorum asosyal çocuk, başka bir işin olsa zaten burada akşama kadar koca karı gibi millete laf yetiştirmezsin kedicik, ikimiz de biliyoruz ki sen gelip bana bunları söyleyecek cesaretin asla olmayacağı için buradan fütursuzca sokak köpeği forum sakinlerine sallamaya devam edeceksin çünkü karakterin bu kadar zayıf senin, cahilliğinin verdiği kompleksle yetersizliklerini böyle tatmin etmeye devam..gün sonunda mastürbasyonunu yapıp yatıp uyu sen, yarın bekliyorum aslan parçası
    Süren işliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminapti -- 7 Mart 2021; 21:56:10 >
  • merhaba, böyle başlıkları çok görüyorum ve daha çok gençler anlasın diye tavsiyeler vereceğim, ben 24 yaşında yakışıklı bir erkek olarak söylüyorum, evet tr'de yalnız kalmak çok kolay çünkü erkeklerin nerdeyse değeri yok. sorunlu bir toplum ama yapacak birşey yok. burası türkiye ve çoğu şey burada kötü, ikili ilişkiler başı çekiyor. ben yabancı kızlara yönelmek istedim ama mantık olarak bunun bir anlamı yok çünkü burda yaşıyoruz.

paranız varsa düzgün işiniz varsa kızlar sizi zaten istiyor ve internetten ya da çevrenizden buluyorlar, sonuçta ararsanız bulursunuz. kısaca başı paradan geçiyor. ama benim sorunum türk kızlarının beni tatmin etmemesi karakter olarak iyi olanlar çok nadir ve güzel olanlar yine çok nadir. sosyal medyadan beni ekleyen ve konuşmak isteyen kızların işsiz olduğumu öğrenince sohbeti kesip engellediklerini deneyimledim. kız hemşire mesala beni doktor sanıyor mesaj atıyor konuşmak için ekliyor ya da sonra bakıyor ben aslında işsizim serbest çalışıyorum ondan iyi statüm yok engelliyor çok komik değil mi ama hayır bunu defalarca yaşadım benzerlerini :)

kısacası türk kızları çok kötüler maalesef genel anlamda. egolarından arınmış olanlar güzel olmuyor. yanlış yerde doğduğumu biliyorum ama maalesef yapacak birşey yok bu şekilde yaşıyorum coğrafya kader ve bunu ne kadar erken kabullenirseniz o kadar fazla mutlu olursunuz yani beklentilerinizi düşürünce artık önemi kalmıyor. zaten siz kızları aramazsanız bulmanız daha kolay oluyor. unutmayın türk kızları aşırı egolu ve geneli çirkin böyle kızların üzerine gittikçe sizi istemelerini beklemeyin tam tersi onları umursamadığınız zaman sizi elde etmeye çalışırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisblue -- 7 Mart 2021; 21:21:26 >

• barisblue kullanıcısına yanıt

Som paragrafta hislerime tercüman olmuşsunuz hocam.

• TÜRKİYEDEKİ ABAZALAR YÜZÜNDENDİR SEN 5 KURUŞLUK MALA 50 TL FİYAT BİÇERSEN SONUÇ BU OLUR %20LİK KISIM HARİCİ %80 LİK KISIM BOŞTA KALIYOR BU ABAZALAR YÜZÜNDEN Bİ BIRAKIN ABAZANLIĞI YA ZATEN SİZDE BİR ŞEY BULAMIYORSUNUZ BARİ GURURLU OLUN BE AGA

• Asla sırf evlenmiş olmak için evlenmenizi tavsiye etmiyorum. Ben bu şekilde evlenen bir kaç yakın arkadaşımı gördüm. "Babam torun sevecek", "yaşım geçiyor", "Annemgil hakkını helel etmeyecek" gibi baskı altında kalıp, bir ömür pişman olarak yaşayacağınız hatalar yapmayın derim.

Ha severek evlenip de hayatı biten "eski" arkadaşlarım da var. Sosyal yaşam sıfır.

Lakin evlenmek istiyorsunuz demek ki. Bu durumda Allah gönlünüze göre hayırlısını versin diye iyi dileklerimi sunayım.

Orijinalden alıntı: Jocker35

Evliliğin tek güzel yanı cocuk
    Baska hicbir artisi yok size
    Ha cocuk için deger mi ?Kişiye göre değişir
    O değil de, asıl o çocuğa ömrün boyunca kol kanat gerip ve yeri geldi mi onlarca sene maddi ve manevi açıdan destek olup rahat bir yaşam sağlayabilecek bir baba olmayı göze alabilen veya bunu gerçek anlamda "başarabilen" var mı, soru bence bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Mart 2021; 3:15:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet CihadOğlu

TÜRKİYEDEKİ ABAZALAR YÜZÜNDENDİR SEN 5 KURUŞLUK MALA 50 TL FİYAT BİÇERSEN SONUÇ BU OLUR %20LİK KISIM HARİCİ %80 LİK KISIM BOŞTA KALIYOR BU ABAZALAR YÜZÜNDEN Bİ BIRAKIN ABAZANLIĞI YA ZATEN SİZDE BİR ŞEY BULAMIYORSUNUZ BARİ GURURLU OLUN BE AGA

Konudaki en doğru yorumlardan biri, bu durumu avantaja çevirmek de sizin elinizde bu kızlara yazanlar genelde nasıl yazılacağını bilmediği için kul köpek oluyorlar neredeyse o yüzden biraz ilgi gösterdiğinizi belli edip aynı zamanda kızı takmamayı becerirseniz olay çözülüyor.

Örneğin Sosyal medyadan tanıştığım bir kız son attığı mesaj da cevap yazmayayım onu mu istiyorsun illa tarzında bir şey söyledi ben de yazmazsan yazma dedim konuşmayı bıraktım. Aradan zaman geçti gelip kendi yazdı konuştuk biraz görüldü attım muhabbeti devam ettirmedim, neden görüldü atıyorsun konuşmak istemiyorsun tarzında mesajlar yazıyor kendisi flörtleşmek istiyor şimdi.

Bir kız cevap yazmayayım onu mu istiyorsun dediğinde siz gidip "pardon öyle demek istemedim", "yok canım olur mu öyle şey:)" gibi saçma karşılık verirseniz o muhabbet orada biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kepler Laveran

Peki bu isteği kabul edenler geri dönüyor mu takibe ?

Alıntıları Göster

50 istekten 3 4'ü anca hocam. Çabalamak lazım ağzın laf yapacak, saçma sapan çocuksu muhabbetler açılmayacak birazda efendi kişiliğin ön plana çıkacak e birazda paran varsa kızın kafasında bu çocuk oturmuş bundan olur deniyor. Badboy toxic ilişkileri isteyen kızlar lise zamanlarında kaldı artık bu yüzden kişiliğinizi ön plana koyun. Pek tabii yaş olarak ilerlemiş kafa olarak ilerleyememiş kızlarda var, bugün rast geldim 1 sene önceki yabancı sevgilim 6 aylık hamileymiş :D. Uzak durunuz

• Bu arada türbanlıyla flört edilmez kafasına girmeyin, bazen çok azgın kızlarda denk gelebiliyor takılın geçin. O kadar ki,ciddi ciddi acil koca arayan bir kıza, madem evlenicez yataktaki performansını ölçmem lazım dediğimde kabul etmiş türbanlı bakire olmayan bir kızda vardı. Ben yanaşmadım tabiki sevgilim vardı :)

• Şuan işsizlik avrupa ülkeleri gibi düşük olsa emin olun evlenmem diyenlerin çogu evlenir bir sekildede geleceğini göremiyorsun göremeyincede hep bir stres endişe tek hakkin var yanlis secersen haydi nafaka:D

asıl tinder onlar

bulduğuyla takılcan onun arkadaşıyla markadaşı derken çevreni genişletcen

2 3 erkek bi mekana gidince tüm düşünce aynı geldi .... abazaları diyolar

ama yanında kızla dolaşsan kızlar dönüp bakıyor

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Konudaki en doğru yorumlardan biri, bu durumu avantaja çevirmek de sizin elinizde bu kızlara yazanlar genelde nasıl yazılacağını bilmediği için kul köpek oluyorlar neredeyse o yüzden biraz ilgi gösterdiğinizi belli edip aynı zamanda kızı takmamayı becerirseniz olay çözülüyor.

Örneğin Sosyal medyadan tanıştığım bir kız son attığı mesaj da cevap yazmayayım onu mu istiyorsun illa tarzında bir şey söyledi ben de yazmazsan yazma dedim konuşmayı bıraktım. Aradan zaman geçti gelip kendi yazdı konuştuk biraz görüldü attım muhabbeti devam ettirmedim, neden görüldü atıyorsun konuşmak istemiyorsun tarzında mesajlar yazıyor kendisi flörtleşmek istiyor şimdi.

Bir kız cevap yazmayayım onu mu istiyorsun dediğinde siz gidip "pardon öyle demek istemedim", "yok canım olur mu öyle şey:)" gibi saçma karşılık verirseniz o muhabbet orada biter.

Alıntıları Göster

Kesinlikle çok doğru içiniz gitse bile cooll davrannayı öğrenin benimde çok başıma geldi kız konuşmak istemiyorum dedi direkt hadi yolun açık ola yazdım ve tabiki geri dönüşş oldu kızdan:))

Abazalar genelde yalvardığı için siz tepki verdiğinizde kadında şok etkisi yaratıyo emin olun ve çok doğru bu lafları sakın kullanmayın.

Yanlış bişeymi yazdım.

Neden geç cevap veriyosun

ya özür dilerim rahatsız etmek istemedim

Bu üç cümleyi asla kullanmayın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.