Şimdi Ara

Kız beni sevdiğini söyledi yardımcı olur musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum ahalisi. Biraz uzun olabilir okuyup yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Öncelikle ben 17 yaşında orta tipli biriyim ve İstanbul'da oturuyorum. Genellikle kızlar suratıma bakmaz çünkü onların istedikleri tipte biri değilim, içkim sigaram ortamım yok. Çekingen biri değilim ve de adam akıllı sevgilim olmadı, zaten genel olarak yalnız biriyim, güvenebileceğim birkaç dostumdan ötesi yok.

Geçtiğimiz Haziran ayında okullar kapandıktan 1 gün sonra arkadaşımla birlikte Yalova'ya bisiklet turuna gittik. Ben Yalova'dayken bir kızla tanıştım (kızla yaşıtız) ve numarasını aldım. Kız ahım şahım güzel biri değildi ama sıcak gelmişti. O günün akşamında yazdım ve kız da samimi davrandı, ikimizde de bir etkilenme olmuştu. Biz 1 ay boyunca konuştuk. Kızın ailesi ile arası pek iyi değil sorunları var, ben de bu durumda yanında durdum tavsiyeler verdim, yeri geldi aradım saatlerce konuştuk yeri geldi mesajlaşarak sabahladık. Buluşmak istedik hep bir aksilik çıktı ve sonunda bir tarih ayarladık.

Bu süre zarfında bana ne kadar garip gelse de kız beni sevdiğini söyledi. Belki bir anlık heyecana geldi bilemiyorum ama 1 ay içinde birisini nasıl seversin bilmiyorum. Kendisinin de şaşırdığını söyledi, benim herkesten farklı biri olduğumu, benimle konuşurken çok mutlu ve huzurlu olduğunu, ona iyi geldiğimi söyledi. Benim hislerim ise sadece hoşlantıydı. Belki de bunları söyledikten sonra korkmuş olabilirim bilmiyorum ama buluşmaya 1 hafta kala görüşmek istemediğimi ima ettim.

Dersleri bahane ettim, bana ders çalıştığım zaman rahatsız etmeyeceğine söz verdi. Ama yine de kafam dağılıyor vs. dedim. Uzun uzun konuştuk, gitmeni istemiyorum dedi. Bir zaman sonra bunları daha fazla duymak istemiyorum vs. dedi. En sonunda ise ne zaman istersen yaz ben buradayım dedi.

Ben rahatlamış gibi oldum, sebebi ise sanırım korkak olmam. Benim mantığım şu şekildeydi: Bu kız beni sevdiğini söyledi ben ise sadece hoşlanıyorum. Biz sevgili olsaydık istediği ilgiyi veremeyebilirdim veya birkaç ay sonra ayrılırdım. O zaman kız şuandan daha fazla üzülürdü. Ve bence üzülmeyi hak etmeyen nadir kızlardan birisi. Ben genel olarak kızları sevmem canları cehenneme

Aslında bu kız farklıydı belki buluşsak görüşsek severdim fedakardı, iyi niyeti her halinden belliydi. Zaten Yalova'ya yakın bir köyde yaşıyor, köylü kızı da denebilir. Cahil birisi değildi sanatla vs. ilgileniyordu.

Olayın üstünden yaklaşık 25 gün kadar geçti. Ben bu olayı hangi arkadaşıma anlatsam bana sen aptalsın dediler. Git konuş buluşmak istediğini söyle vs. dediler. Ama benim içimden gelmiyor, içimden gelmeyen birşeyi nasıl samimiyetle yaparım?

Bir şey daha eklemek istiyorum. Benim daha önceden hoşlandığımı hissettiğim biri vardı ve bana soğuk davranıyordu. Ama buluşmaya 1 hafta kala bana yazdı ve çok sıcak davrandı hatta buluştuk. Yani ben resmen ister istemez 2 kız arasında kaldım. Hayatımda bir daha olmaz zaten . Buluştuğum kızla ise sonradan tartıştık ve bana güvenmediğini söyledi oysa ki ben çok çabalamıştım. Kız ise gereksiz kompleksli, şüpheci biri daha da uğraşmam.

Sonuç olarak şuanda yine yalnız biriyim, arkadaşlar Yalova'da tanıştığın kıza dön diyorlar ben ise hiçbir şey yapmayı istemiyorum, kızlardan kime ne hayır gelmiş şimdiye kadar?

Evet abilerim, arkadaşlarım bana tavsiye verin yoksa kararsızlıktan öleceğim.

• İstemiyorsan hiç girme o işlere. İki kızı da ardında bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Orange.

İstemiyorsan hiç girme o işlere. İki kızı da ardında bırak.

Hocam ben de öyle yapacaktım. Hatta belki sonradan duygularım değişir aylar sonra yazarım dedim bunu da arkadaşımla paylaştım ama bana hata yaptığımı, tanıdıkça seveceğimi, vakit geçirmem gerektiğini söyledi. Bir de benim kızlara karşı olan olumsuz tavrımı bildiği için ön yargımı kırmamda gerekli olduğunu düşünüyor.

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

quote:

Orijinalden alıntı: Orange.

İstemiyorsan hiç girme o işlere. İki kızı da ardında bırak.

Hocam ben de öyle yapacaktım. Hatta belki sonradan duygularım değişir aylar sonra yazarım dedim bunu da arkadaşımla paylaştım ama bana hata yaptığımı, tanıdıkça seveceğimi, vakit geçirmem gerektiğini söyledi. Bir de benim kızlara karşı olan olumsuz tavrımı bildiği için ön yargımı kırmamda gerekli olduğunu düşünüyor.

Sevmezdin. Çünkü sende bi sevme isteği , daha çok tanıma isteği olmamış. Elektriğiniz tutmamış.Öyle olsa isterdin. Boşuna deneme bence ikinize de eziyet olur.

Yine karşına çıkar benzer bir kız.

• 17 yaşındaki birine göre oldukça düşünmüşsün, şaşırdım. Hiç kimseye dönme zorunluluğun yok, aklının dağılamaması için kıza da söylemişsin, o da olumlu karşılamış. Kız da aklı başında belli ki. O yüzden akışına bırak, illa sevgilin olmak zorunda değil.

Orijinalden alıntı: sleepydragon

17 yaşındaki birine göre oldukça düşünmüşsün, şaşırdım. Hiç kimseye dönme zorunluluğun yok, aklının dağılamaması için kıza da söylemişsin, o da olumlu karşılamış. Kız da aklı başında belli ki. O yüzden akışına bırak, illa sevgilin olmak zorunda değil.

Hocam mesajınızda haklısınız bir de bana herkes aynı şeyi söylüyor. Kiminle konuşsam 17 yaşındaki birinin konuşması gibi değil diyor. Daha 4-5 gün önce konuştuğum bir kız yaşıt olduğumuza emin misin dedi. Neden diyince de yaşından büyük konuşuyorsun dedi.

Daha Fazla Göster
  • Kendini kaptirma evladim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Gençlik yıllarını ergen kız tripleri ile heba etme genç. Gider arkadaşlarınla gezer tozar her şeyi yaparsın eve gelince kafanı yastığa koyar uyursun.

Ama sevgilin varsa, derdi çilesi bitmez. Sürekli bir şeylerden hoşnutsuzluk duyar ve sürekli olarak ilgi isterler. Salya sümüklerini akıtacak omuz ararlar.

Iyyy, tiksindim..

ingili mingili

kokiki kokiki

yesmi de no mi

no mini no mini

yes mi? no mu?

Bunu at kızlara, yes hangisi derse ona git. İkisi derse hiç birine gitme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 8 Ağustos 2017; 22:27:17 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.