Şimdi Ara

Kız beni engellemiş durduk yere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kız arkadaşım vardı. sadece arkadaş. 2012 de mezun oldum o zamandan beri görmüyorum ama arada whatsappta facede falan konuşuyorduk. pek sık değil. neyse bu bir ara sevgili yaptı. şimdi bi baktım faceden engellemiş beni. başkasında gözüküyor profili bende gözükmüyor. ayrıca whatsappta da gözükmüyor. profil fotosu yok son görülme falan yok. midem bulanıyor şöyle kişiliksiz 5 para etmez kız kurularından.

• Bu duvar yeter mi hocam biraz aralık var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 30 Ağustos 2015; 19:06:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek senden yana bi hoşlantı varmışki koymuş. Belli ettiysen ondandır

• tmm

• Manitasi yaptirmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

Demek senden yana bi hoşlantı varmışki koymuş. Belli ettiysen ondandır

3 sene önce vardı
  • Sevgilisi mesajlarınızı okumuş. Kötü bir niyetinin olduğunu düşünüp engelletmiş. Açık ve net. Üç sene öncesine kadar hepsini okumuştur merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victarion

Sevgilisi mesajlarınızı okumuş. Kötü bir niyetinin olduğunu düşünüp engelletmiş. Açık ve net. Üç sene öncesine kadar hepsini okumuştur merak etme.

iyi de biz hep normal arkadaş gibi konuştuk ki. ayrıca ben ona karşı hiç bir şey hissetmedim. bence kızın kezbanlığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

quote:

Orijinalden alıntı: Victarion

Sevgilisi mesajlarınızı okumuş. Kötü bir niyetinin olduğunu düşünüp engelletmiş. Açık ve net. Üç sene öncesine kadar hepsini okumuştur merak etme.

iyi de biz hep normal arkadaş gibi konuştuk ki. ayrıca ben ona karşı hiç bir şey hissetmedim. bence kızın kezbanlığı.

Engelleyen kız değil işte sevgilisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.