Şimdi Ara

Kız benden hoşlanmış ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üç aydır mesajlaşıyoruz ve bir kere de okuluna gittim, kısa bir süre için olsada birbirimizi gördük. Kızdan gerçekten hoşlanıyorum. Zaten ciddi anlamda güzel bir kız kendisi. Beni nasıl tatlı bulmuş hayret ediyorum. Şu an ise ciddiye binmek üzere arkadaşıma benden teklif beklediğini söylemiş. Haftaya buluşmamız var. Sorun şu ki:ben gerçekte hiç sevgilisi olmamış, özgüvensiz bir insanım. İki nedenden ötürü bu buluşma beni tedirgin ediyor;hem kızın bana olan yaklaşımının değişmesinden çekiniyorum, hemde istemeden onu kırmaktan korkuyorum.

    Burda benim gibilerin olduğunu düşünerek ve bana akıl verecek kişilerin de bulunacağına inandığım için, Paylaşmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Senden nasıl hoşlanmışsa öyle devam edeceksin. yani şuanki haline. Sende bi sorun olsa zaten sana karşı bişey hissetmezdi. ne güzel o senle ilgileniyor sen onunla. Biz yediğimiz kazıklardan taş kalp olduk bi gram bişey hissedemiyorum . Değerini bil , çekinme ve kaybetme onu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Senden nasıl hoşlanmışsa öyle devam edeceksin. yani şuanki haline. Sende bi sorun olsa zaten sana karşı bişey hissetmezdi. ne güzel o senle ilgileniyor sen onunla. Biz yediğimiz kazıklardan taş kalp olduk bi gram bişey hissedemiyorum . Değerini bil , çekinme ve kaybetme onu.

    Sağ ol hocam, moral oldu bu yorumun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al iste.Ne kasiyosun kendini rahat ol.Bi sey olmaz.Olursa da olsun dunyanin sonu degil kim takar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Techonup

    Al iste.Ne kasiyosun kendini rahat ol.Bi sey olmaz.Olursa da olsun dunyanin sonu degil kim takar :)
    Hocam, yaş 20 oldu. Bende değer vereceğim, bir şeyleri paylaşabileceğim bir kız arkadaşım olsun istiyorum artık ve hoşlandığım bu kızı kaybetme olasılığı canımı sıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 28 Ekim 2016; 13:28:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.