Şimdi Ara

Kız bana güldü :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuş tabi geç kalırsan üzülürsün sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi Leite

konuş tabi geç kalırsan üzülürsün sonra

Görünce ne yapacağımı bilmiyorum ki ? Yarın görürsem ne diyerek konuşmaya başlamalıyım ? Kızı daha hiç tanımıyorum sadece yolda görüyorum hergün o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glikojen_

Güldü demekki verecek

• quote:

Orijinalden alıntı: | Göktuğ |

Kız bana güldü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tgye155

ANLAMADIĞIM NEDEN HEP YANINDAN GEÇİP GİDİYOR.SEN GELİNCE KAÇIYORMU YANİ KAFEDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeydayaKurbann

quote:

Görünce ne yapacağımı bilmiyorum ki ? Yarın görürsem ne diyerek konuşmaya başlamalıyım ? Kızı daha hiç tanımıyorum sadece yolda görüyorum hergün o kadar

mesela yarın merhaba de ertesi gün ismini sor sonra numarasını al:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Gülücüğe Odaklan!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_96

Ya hayır kafede değil , kızı yolda görüyorum sürekli. Yani ben kafeye giderken yolda ona rastlıyorum. O saatlerde nereye gidiyor acaba merak ediyorum. Kafede görsem bakışsak felan yine iyi Bahane uydurup yine de konuşurum ama yolda görüyorum sadece o kadar.

• quote:

Bu ne lan,ilk defa görüyorum,acayip komik ya
  • quote:

quote:

Gülümse ve merhaba de

• quote:

quote:

quote:

Yanımdan geçince merhaba mı diyeyim ? Göz kırpsam olmaz mı ? Aslında nereye gidiyor diye takip mi etsem ? Belki gittiği yerde tanışma imkanımız daha yüksektir. Daha kolay tanışabilirim belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: jolawe

Alıntıları Göster
    yüzüğü yoksa konuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_96

Ya hayır kafede değil , kızı yolda görüyorum sürekli. Yani ben kafeye giderken yolda ona rastlıyorum. O saatlerde nereye gidiyor acaba merak ediyorum. Kafede görsem bakışsak felan yine iyi Bahane uydurup yine de konuşurum ama yolda görüyorum sadece o kadar.

Alıntıları Göster
    Kız okula neyin gidiyor mu yoksa sivilmi oralardan birşeyler yakalamaya çalış.
    Nerede oturuyorsun peki semt olarak. Küçük bir yerse şansın artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Sabahlara kadar uyanık kaldığım için gündüz geç saatlerde uyanırım. Hergün 13.00-14.00 arası çıkıyorum eve ve takıldığım kafeye geliyorum. Son 1,5 aydır evden çıkıp kafeye geldiğimde sürekli bir kızı görüyorum ve hep göz göze geliyoruz. O bana bakıyor ben ona bakıyorum ve sonra yanımdan geçip gidiyor. Bugün de (10dakika önce) aynı şey oldu ve evden çıkıp kafeye geleyim dedim. Uzaktan onun geldiğini farkettim ve onun olduğu tarafa doğru yanaştım. Gözlerine baktım ve o da bana baktı. GÖz göze gelmiştik ve sonra o bana güldü tabi o gülünce ben de güldüm ve ikimizde birbirimize bakıp gülerek geçip gittik. Ayy çok tatlı bir gülümseyişi vardı,hele bir de güneş o gözlerine vurunca daha bi tatlı göründü gözüme O gittikten sonra düşündüm aslında bir daha görürsem eğer konuşsam mı diye. Sizce konuşmalı mıyım beyler ? Ama kız çok tatlı yaa

adam gay beyler.

Adam haklı beyler.

İncide olsa komik olurdu fakat burası dh.Seviyeyi alçatmanın anlamı yok.

Arkadaşım sen de kıza bi daha ki sefer merhaba filan diyerek muhabbeti aç.Direk sevgi,aşk meselelerine girme.Hadi sana kolay gelsin.Başarılar
    Sınav kağıdı gibi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

yüzüğü yoksa konuş

Ya yoktur herhalde dikkat etmedim ki hiç. Hep gözlere odaklanıyorum Aslında eğer birlikte olduğu biri felan olsaydı bunca zamandır yanında görürdüm herhalde. Yani bence görürdüm çünkü uzun zamandır yalnız görüyorum.

@ H^^ERO
    Kızı hep sivil görüyorum.Bir daha ki görüşümde takip edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeydayaKurbann -- 3 Haziran 2010; 14:30:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanımdan geçince merhaba mı diyeyim ? Göz kırpsam olmaz mı ? Aslında nereye gidiyor diye takip mi etsem ? Belki gittiği yerde tanışma imkanımız daha yüksektir. Daha kolay tanışabilirim belki.

gülümse merhaba de geç oda gülümseyip merhaba derse öteki gün ismini sor bişeyler yap işte:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 3 Haziran 2010; 14:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Bu ne lan,ilk defa görüyorum,acayip komik ya

Hehe gülücüğe odaklan ve ordaki gizli sırrı çöz

• quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

Hocam konusmayı dene işte daha ne istiosn emin ol ters tepki vermiycektir :)

Vermez değil mi ters tepki ? Bir-iki gülümseme ile gaza gelip konuşulur mu acaba ? Hem ne konuşayım bilmiyorum Mesela yarın yine gördüm diyelim. Ne diyeceğim ona ?

Ya hocam bakma millet makara yapıo seninle ama soradan kafanı taşlara wurursun adam gibi yaklas merhaba de ismini falan ögren birlikte yürü muhabbet et yapcagın bişi yok ki baska :D

• quote:

quote:

quote:

Hocam konusmayı dene işte daha ne istiosn emin ol ters tepki vermiycektir :)

Vermez değil mi ters tepki ? Bir-iki gülümseme ile gaza gelip konuşulur mu acaba ? Hem ne konuşayım bilmiyorum Mesela yarın yine gördüm diyelim. Ne diyeceğim ona ?

Ya hocam bakma millet makara yapıo seninle ama soradan kafanı taşlara wurursun adam gibi yaklas merhaba de ismini falan ögren birlikte yürü muhabbet et yapcagın bişi yok ki baska :D

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.