Şimdi Ara

kız arkadaşla pese gidilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Automobilista

Gidilir ama nezih mekan seçmek gerekir.

Milletin laf atacağını düşündüğünüz ya da öküz gibi bakacağını düşündüğünüz mekana götürmeyin.

Mesela bizim erkek erkeğe gittiğimiz mekan da oynayanlar söver,karı kız muhabbeti yapar,öküz gibi bağırır.

Bir de temiz bir mekan değildir.

Kız bu tarz bir yere götürülmez.

Daha nezih olan bir yere gidilip oynanabilir.

mekan tavsiyedi verebilcekmisiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gidiyodum gayet zevkli oluyodu

• Siz hala kız arkadaşınız la PlayStation ı cafede mi oynuyorsunuz evde oynamak varken? Hem gol yiyen diğerini öper diyeceksin her halukarda biri birini öpecek Ama sen daha sevgili değilsin olsan bile bu hayal olarak kalacak uzun bir süre
  • up

• Evde ps varsa neden olmasın? Ayrıca kızla futbol oynanır mı bilmem ama oynayacağınz daha güzel oyunlar olabilir.

Eğer illa futbol oyunu oyanayacaksanız fifa oynayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasimla 5 kizi goturmuslugum var gayet iyi oluyor kalkmak istemediler ama cebimde 5 lira olunca mecbur kalkmistik bir dahada gidemedik

• bileğine kuvvet knk
  • Ps kirala evde oynayin yanlis anlamassa kiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martinez856

Arkadasimla 5 kizi goturmuslugum var gayet iyi oluyor kalkmak istemediler ama cebimde 5 lira olunca mecbur kalkmistik bir dahada gidemedik

Fakir niye 5 TL ile gidiyon, tabi gelmezler bir daha!
  • Gitmeyin. PS kirala bi yerden kıza söyle evde daha iyi olur yanina da yiyecek içecek ayarlariz de hem salon da sana yan gözle bakarlar laf atarlar olay çıkar vb de ki onu korauacagini da anlasın ayrıca ileride sürekli evde oynarsanız sevgili olunca başka bir arkadaşın dediği gibi gol yiyen öper vb bir şey yapar

• Hala PES oynayan var la.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Martinez856

Arkadasimla 5 kizi goturmuslugum var gayet iyi oluyor kalkmak istemediler ama cebimde 5 lira olunca mecbur kalkmistik bir dahada gidemedik

Fakir niye 5 TL ile gidiyon, tabi gelmezler bir daha!

Dersanenin soru cozümüne gitmistim. Kiz bir anda gidelim dedi planlanmis bir sey degildi

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Hala PES oynayan var la.

Madem bu konularda deneyimlisin(yazdığın mesajdan anlaşılıyor) bana güzel bir online oyun öner kardeş.Ve herhangi bir konu açtığında beni haberdar etmeyi ihmal etme senin icatlarını seviyorum dostum.
  • başka aktivite bulamamış yav
  • Baska erkeklerin sikinti cikartmayacagi ve mumkunse eline kiz eli degmis insanlarin takildigi yere gotur

baya eglenceli oluyo ilk 20 dakika ogretme filan sonra bilerek yenilirsin kiz mutlu olur tum gun haha nasil yendim filan diye dolasir, kisacasi baya eglenceli daha once yapmistim ve yine olsa yine yaparim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavgala Bey

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Hala PES oynayan var la.

Madem bu konularda deneyimlisin(yazdığın mesajdan anlaşılıyor) bana güzel bir online oyun öner kardeş.Ve herhangi bir konu açtığında beni haberdar etmeyi ihmal etme senin icatlarını seviyorum dostum.

Hocam online oyun pek sevmem arada LoL oynuyordum o kadar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.