Şimdi Ara

kız arkadaşla pese gidilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sevgili degiliz ama ilk buluşmamız olucak okul hariç. Neyse ortam genellikpe erkeklerin hakim oldugu yer, olgun düşüncelerinizi ve fikirlerini paylaşır mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaşla Pese Gitmek: Kapsamlı Bir Kılavuz

Pese Gitmek Ne Demektir?

Pese gitmek, bir kişiyi romantik bir ilişki kurma amacıyla sürekli takip etmek anlamına gelir. Bu, fiziksel takip etmenin yanı sıra mesajlar göndermek, sosyal medyada yorum yapmak ve hatta kişinin iş yerinde veya evinde görünmek gibi kalıcı davranışları da içerebilir.

Kız Arkadaşla Pese Gitmek Uygun mudur?

Kız arkadaşla pese gitmek, onların rızası olmadan yapılması durumunda ciddi yasal ve etik sonuçları olan zararlı bir davranıştır. Birisini rızası olmadan takip etmek, cinsel taciz veya takip suçlarını oluşturabilir.

Kız Arkadaşla Pese Gitmenin Sonuçları

Kız arkadaşla pese gitmek, hem takip eden kişi hem de hedef alınan kişi için olumsuz sonuçlar doğurabilir.

• Takip Eden Kişi: Zulüm, taciz veya takip suçlamalarıyla karşı karşıya kalma riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Ayrıca, hedef alınan kişi tarafından karşı dava açılabilir.
    • Hedef Alınan Kişi: Korku, endişe ve hatta fiziksel zarar görme riskiyle karşı karşıya kalabilirler. Görevlerini yerine getirme veya sosyal aktivitelere katılma yeteneklerini engelleyebilir.

Kız Arkadaşla Pese Gitmekten Nasıl Kaçınılır

Kız arkadaşla pese gitmekten kaçınmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Sınırlarına Saygı Duy: Başkalarının kişisel alanlarına ve sınırlarına saygı göstermek önemlidir. Birinin sizinle ilgilenmediğini belli etmesi durumunda, ilerlemeye zorlamamalısınız.
    • Reddi Kabul Et: Birisi size hayır derse, bunu kabul etmek ve onları rahat bırakmak önemlidir. Tekrarlanan istenmeyen ilerlemeler rahatsız edici ve tehdit edici olarak görülebilir.
    • Kontrolcü Davranışlardan Kaçın: Birini kıskanmak veya kontrol etmek sağlıklı değildir. Bu, sonunda ilişkiye zarar verebilecek olumsuz bir döngü yaratabilir.
    • Profesyonel Yardım İsteyin: Pese gitme dürtüsünü kontrol etmekte zorlanıyorsanız, bir terapistten veya danışmandan profesyonel yardım istemeyi düşünmelisiniz.

Sonuç

Kız arkadaşla pese gitmek asla kabul edilebilir bir davranış değildir. Bu, takip eden kişi için ciddi yasal ve etik sonuçlar doğurabilir ve hedef alınan kişi için yıkıcı olabilir. Başkalarının sınırlarına saygı göstermek, reddi kabul etmek ve kontrolcü davranışlardan kaçınmak, pese gitmekten kaçınmanın en iyi yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hep hayal etmisimdir lan

• bi çifti görmüştüm aynı şekil kız başını çocuğun omzuna koymuştu açıkcası özenmiştim ama ilk buluşma için uygun olumu bilemem aranızdaki ilişkiye bağlı
  • Oralarda genelde erkekler olur , küfürler v.s , ayrıca orada birisi kız arkadaşına değişik gözle bakar rahatsız olursun.
  • İlkönce kızın fikrini sor sonradan mantara bağlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

bi çifti görmüştüm aynı şekil kız başını çocuğun omzuna koymuştu açıkcası özenmiştim ama ilk buluşma için uygun olumu bilemem aranızdaki ilişkiye bağlı

Bende öyle düşündüm ama kız istedi tanıdık salon var 3 yıldır oraya götürmeyi planlıyorum ama full erkek

• Cs ye gidin knk browserlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harun abi

• yenersin beni yendi olur. yenilirsin bilerek yenildin olur. kavga istiyorsan git kardeşim.

• tanıdığın mekan olduğunu kıza göster mekan sahibine falan selam ver kıza güven ver,mekan nasıl bir yer bilmiyorum ama ben görsem en fazla 'vayy millet kızlarla geliyor' falan diye bakarım abazalıktan bakmam
  • sizin evde mi kurulu pes
  • Biz double date te idik arkadaşla gitmiştik kızları alıp kimse yan gözle falan bakmamıştı ama akşam saatiydi 10 falan gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: thangs

Oralarda genelde erkekler olur , küfürler v.s , ayrıca orada birisi kız arkadaşına değişik gözle bakar rahatsız olursun.

Bende öyle düşündüm şöyle kızlı erkekli bir yer olsa. Kıza sözüm var yani gideriz diyince sevindi tabi ben daha sevindim :D

• Peste yenilince ağlama sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

yenersin beni yendi olur. yenilirsin bilerek yenildin olur. kavga istiyorsan git kardeşim.

berabere kalır

• age of varken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

tanıdığın mekan olduğunu kıza göster mekan sahibine falan selam ver kıza güven ver,mekan nasıl bir yer bilmiyorum ama ben görsem en fazla 'vayy millet kızlarla geliyor' falan diye bakarım abazalıktan bakmam

Tanıdığa gidicem ama inşallah sorun olmaz

• Fanteziye gerek yok millet kız bulamıyor sen egzantirik yerlere götürüyosun.Oturun kahve için çay için sohbet edin.ps varsa sende eve götürüp oynatırsın çok istiyosa

• Çıkıştada bi koko atarsınız artık

• Gidilir ama nezih mekan seçmek gerekir.

Milletin laf atacağını düşündüğünüz ya da öküz gibi bakacağını düşündüğünüz mekana götürmeyin.

Mesela bizim erkek erkeğe gittiğimiz mekan da oynayanlar söver,karı kız muhabbeti yapar,öküz gibi bağırır.

Bir de temiz bir mekan değildir.

Kız bu tarz bir yere götürülmez.

Daha nezih olan bir yere gidilip oynanabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.