kız arkadaşınızın eski sevgilisi rahatsız ediyorsa(arıyor, aşık olduğunu,unutamadığını söylüyorsa filan ve bunu öğrenirseniz) yapılacak en iyi şey nedir sizce?
msn adresinden konus tarih yer belirle agiz burun dal
quote:
Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan
msn adresinden konus tarih yer belirle agiz burun dal
tek çare kavga etmek mi?
ben olsam kıza bırakırım, onu halledebiliyorsa tamamdır. ha bu sırada herhangi bir şekilde arıza çıktıysa zaten o kızdan hayır gelmez demektir
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
ben olsam kıza bırakırım, onu halledebiliyorsa tamamdır. ha bu sırada herhangi bir şekilde arıza çıktıysa zaten o kızdan hayır gelmez demektir
+1
Laftan annamazsa hakkı kötektir. Ama kız için değmez derim.
kız arkadaşınızın eski sevgilisi rahatsız ediyorsa(arıyor, aşık olduğunu,unutamadığını söylüyorsa filan ve bunu öğrenirseniz) yapılacak en iyi şey nedir sizce?
kutuyu ilk sen açarsan , içindeki senin olur
Beyler şöyle bi başlık düşünün.. " Kız arkadaşım başka biriyle çıkıyor ama halaa onu çok seviyorum ne yapmalıyım ?" gibi bi başlık düşünün... ve onu arayıp halaa sevdiğimi söyledim.. gibi bişeyler yazdığını düşünün... acaba bu başlığı açanın kafasına mı sıkmak lazım ? yada dövmek mi lazım ? Bence bunu öğrendiğiniz zaman o çocukla konuşup onunla beraber olduğunuzu ve rahatsız etmemesini söylemelisiniz.. çünkü sevmek zaten o kişinin elinde olan birşey değil.. direk suçlu görmemek lazım.. sevebilir bu normal.. sadece kızı rahatsız etmesin... ee siz üzerinize düşeni yaptıktan sonra devam ediyosa ve siz de kızı gerçekten seviyorsanız biraz daha sert bi konuşma yapabilirsiniz tabi.. ama direk bu sebepten dolayı gidip kafa göz adama dalmak da bence yanlış..
quote:
Orjinalden alıntı: HaNGMaN_tr
Beyler şöyle bi başlık düşünün.. " Kız arkadaşım başka biriyle çıkıyor ama halaa onu çok seviyorum ne yapmalıyım ?" gibi bi başlık düşünün... ve onu arayıp halaa sevdiğimi söyledim.. gibi bişeyler yazdığını düşünün... acaba bu başlığı açanın kafasına mı sıkmak lazım ? yada dövmek mi lazım ? Bence bunu öğrendiğiniz zaman o çocukla konuşup onunla beraber olduğunuzu ve rahatsız etmemesini söylemelisiniz.. çünkü sevmek zaten o kişinin elinde olan birşey değil.. direk suçlu görmemek lazım.. sevebilir bu normal.. sadece kızı rahatsız etmesin... ee siz üzerinize düşeni yaptıktan sonra devam ediyosa ve siz de kızı gerçekten seviyorsanız biraz daha sert bi konuşma yapabilirsiniz tabi.. ama direk bu sebepten dolayı gidip kafa göz adama dalmak da bence yanlış..
aynen öyle hocam bu forumda amma polat varmış yadirek kafaya sıkıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: HaNGMaN_tr
Hep bugünü bekledim..
DH'ta mantıklı ve alaysız bi cevap..
@ HaNGMaN_tr : yorum güzeldi...
yarın birgun aynı davranısı sende gosterebilirsin bunun garantisi yok... karsı tarafıda anlamaya çalışmak lazım, hemen asarım keserim demek hos degil, sag duyulu olmak lazım. gerekli cevabı kız arkadasın verecektir. birlikte oldugun insanın, eski sevgilisi ile dialoğa girmesi seni rahatsız etmesin, yada etmemeli...
BENCE IKISININDE KAFASINA SIK GITSIN
kavga çare değil dövsen de dövdürsen de.. belası sana geri dönebilir...
asıl iş kıza düşüyo.. kendini soğutacak ..ve sert davranması lazım yumuşak ca reddetmesi çocua cesaret verir... ve kızın kuyruk sallamaması lazım zerre kadar... son derece cidde ve kararlı davranması lazım ... çıktığım var desin... olmaz seninle bidaha vs.. desin.. boşuna yalvarma vs..vs.. olmazsa sen arar sert tavır takınırsın... kavga son çare... hatta çare bile değil .. çocua öle bişi sölemesi lazım ki senin kızın.. çocuk kendi kendine düşünücek ve vazgeçmesi için haklı bi nedeni olucak ... böle bi neden bulmak zor değil...
anladın bence sen onu açıklamaya gerek yok.. dimi?
arkadaslarini cagir 4 kisi yeter bi arac nan herifi yakalayin burnunu kir bidaha kiza bulasirsan de daha kotu olur ,de bukadar ,bak bidaha kiza bulasiyormu