Bildirim
Kız Arkadaşınız Tek Başına Tatile Gitse?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Antalya da Muz a biniyodur o şimdi -
Yok ki
Edit : yanlış smiley
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 14 Ekim 2012; 21:19:01 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerden buluyorsunuz böyle soruları ya -
O ilişki btmiş, boşuna kasma -
Kaziyolardr simdi onu otel odalarnda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DontEnter
Antalya da Muz a biniyodur o şimdi
yoruma gel
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
Örneğin yıllık izninde Antalya'ya gitti bir haftalığına. Telefonlarınıza yanıt vermese, günde en fazla bir iki tane mesaj atsa, tepkiniz ne olurdu? En başta gitmesine sıcak bakar mıydınız?
Kendi başına gelenleri özetlemişsin.. Durum ÇOK SAKAT..
Tatil beldeleri böyledir.. Kuşadasına vs gittiğimde 5 6 kızın cebini alırdım.. Herkes herkesle keşişir orda.. Tanışmaya muhabbete uygundur oralar.. Fiziğinide gördüğün için tereddüt etmeden yaklaşabiliyorsun..
Herneyse
Kızı kaybetmek istemiyorsan ona muhtaçmış gibi hareket etme sende geri kalanlarla mutluymuş gibi davran..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FpsMachine -- 14 Ekim 2012; 21:21:24 > -
quote:
Ne desem bilemedim şimdi.
Bu arada aynı olayın tersi bana oldu ve Ukraynalı kız arkadaşım ile ayrılık sebebine yol açtı, bu forumda da paylaşmıştım hatta, ayvalığa gidiyorum diye konu açmıştım. Ayvalığa tek başıma gittim eğlendim ama ona yazdığım halde bir konuda güvenmeyince ipler koptu. Şimdi ufak ufak tekrardan barıştık ama affetmiyor beni, anasını satim bir şey yapsam kim bilir ne olacaktı.
-
Antalya da boş bırakmazlar dostum diskolar falan nasıl bıraktın kızı kurt,çakal,ayı,dayı,hanzo vahşi bi yer yani kız sağ gelirse öp başına koy -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
Ne desem bilemedim şimdi.
Bu arada aynı olayın tersi bana oldu ve Ukraynalı kız arkadaşım ile ayrılık sebebine yol açtı, bu forumda da paylaşmıştım hatta, ayvalığa gidiyorum diye konu açmıştım. Ayvalığa tek başıma gittim eğlendim ama ona yazdığım halde bir konuda güvenmeyince ipler koptu. Şimdi ufak ufak tekrardan barıştık ama affetmiyor beni, anasını satim bir şey yapsam kim bilir ne olacaktı.
ah şu ayvalık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seksenler dizisinin bi repligi aklıma geldi Almancı şahinden
disko disko disko dans dans dans küt küt küt -
Benim son ilişkim o sebeble bitmişti desem cevap yeterli olur sanırım. -
Beyler yalnız olay ciddi gibi, hani arkadaşa yardımcı olacağımıza kız'ın kötü yola düşmesini istiyormuş gibi yazıyoruz yok diskolara gitmiştir bile yok bilmemne yapmıştır bile. Kimsenin kişiliğini gerçekten bilemeyiz, ortada güven varsa ve birbirinize aşıksanız bence bu konuda pek bir problem olacağını zannetmiyorum. Olaya "sen istiyorsun, o da istiyordur" olarak bakmaktan ziyade "gelecek" denen şey aranızda varsa zaten zerre kadar bu olayı düşünmene gerek yok için rahat etsin.
Bu arada söylemeliyim ki; kıza yazarak çok fazla sıkboğazlık etme, onun canını sıktığın sürece aranızdaki bağlar bu dönemlerde hepten kopabilir. Akşam vakti dışarı da çıkacak etrafı da gezecek ama o konuda bir düşüncesi olmayacak tarafından düşündüğün vakit için rahat olsun, sadece bir süreliğine merhaba, merhaba deyip kısa kısa birbirinizden bahsedin o kadar. Aksi halde "şunu yapmayacaksın, şuraya sakın gitme" vs dediğin an ayvayı yeme ihtimalin çok yüksektir, haberin olsun.
Kısaca = keyfine bak, düşündüğün gibi birisi değilse hiç bu konuları düşünüp kafanı yorma.
-
orda olan orada kalır dostum.
ayrıca belki kafasını dinliyordur rahatsız etme antalya'da kafa dinlemez onu bileydin. -
quote:
-
Bir an için sorunun bende olduğunu düşünmüştüm, aşırı mı tepki gösteriyorum diye. Ama anladım ki genel yargı da o tip yerlerin hakkaten de çakal dolu olduğu yönünde. -
Mesaj atmamasını bir şekilde anlarım meşgul olur falan fakat senin aradığını görüyor ve bile bile telefonlarına cevap vermiyorsa bir sakatlık vardır hocam. -
quote:
Jet-Skiyede binebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
quote:
yoruma gel
Benzer içerikler
- sevgiliye kendinden bahsetmek
- mikrodalgada pizza pişer mi
- webpos 3d satış nedir
- tarihi geçmiş kahve içersek ne olur
- helly hansen
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X