Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah arkadaşlar doğrusunuz..Gönül işte naparsın sevdik,bağlandık,inandık..Galiba ayrılık yolu gözüktü bize..Acı ama napalım her insanın gururu var öyle değilmi sevgili arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: allm

Eyvallah arkadaşlar doğrusunuz..Gönül işte naparsın sevdik,bağlandık,inandık..Galiba ayrılık yolu gözüktü bize..Acı ama napalım her insanın gururu var öyle değilmi sevgili arkadaşlar..

hayırlısı olsun arkadaşım
    zor olacak ama zaman bunada iyi gelecektir.
  • Kardeş eğer o çocuğu tanıyorsan sende,güvenilirse çok aşırı sorun olmaz ama..

Ben ne dostluklar gördüm(yaşımda çok fazla değil)bir kişi yakın kalmak için dost gibi görünüp böyle fırsatlar bekler,aklına girmeye çalışır,hep bişeyler yaşanır sonunda..Dediğim gibi olay sende bitiyor..Bence çok seviyorsan bitirme ilişkini ama yinede anlayışlada karşılama ki alışkanlık yapmasın
  • Arkadaşlar gerçekten çok seviyorum ama hazmedemiyorum gerçekten hazmedemiyorum düşünmek bile istemediğim şeyi yaptı bana napim daha canım çok sıkkın.. içim çok huzursuz...morel sıfır..
  • quote:

Arkadaşlar gerçekten çok seviyorum ama hazmedemiyorum gerçekten hazmedemiyorum düşünmek bile istemediğim şeyi yaptı bana napim daha canım çok sıkkın.. içim çok huzursuz...morel sıfır..

abi burda gereksiz konuşuyorsun bence(yanlış anlama),yarın git kızla açık açık konuş bunları dök içini-kaygılarını
  • Ayrıldığın zaman sakın ama sakın üzülme kendine suç bulma. Suçlu olan sen değilsin.

Yargıtaydan daha mı iyi bileceğiz. Yargıtayın kesin kararıdır arkadaşlar bir kadının ıssız bir yerde bir adamla arabada bulunması zina göstergesi dir der yargıtay.

Dahası dediğim gibi suç sende değil. En iyi ihtimal dahinlinde hiç bir şey yapmadığını, dahası gitmeye mecbur kaldığını düşünelim. Birincisi ben bir erkek olarak eve döneceğim zamanı 2 kere hesaplıyor ona göre alkol alıyorsam bir kız olarak onun 4 kez düşünmesi gerekir. İkincisi ona göre bunlar normalse normal olan pek çok şeye daha çıkacakdır. Üçüncüsü vede ne yazıkki tecrübe ile sabittir arada mesafe varsa gerçekten yürümüyor ilişkiler bunu yapabilen 1-2 çift çıkıyor arada ki onlarda çok zorlanıyor. Eninde yada sonunda bunun gibi peeek çok sorun çıkacak. İlk başlarda çok acır icin ama zamanla gerçekten geçiyor

• Kız dışardayken senin elin armut mu topluyordu?Lafla bu işler yürümez...Senin kız arkadaşın dışarıdayken sen evinde rahat uyuyorsan aranızda ilişki gönül eğlendirmekten başka birşey değildir bence.Bir kere sende güven diye birşey yok,kıza sahip çıkamıyorsun besbelli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Kız dışardayken senin elin armut mu topluyordu?Lafla bu işler yürümez...Senin kız arkadaşın dışarıdayken sen evinde rahat uyuyorsan aranızda ilişki gönül eğlendirmekten başka birşey değildir bence.Bir kere sende güven diye birşey yok,kıza sahip çıkamıyorsun besbelli.

ne çıkmaması birader kızla ayrı şehirdeyiz diyorum yazdıklarımı oku öyle yorum yap!!!
  •  Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

ben daaa gonusmam
  •  Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!
  • Sana bubu söyledigine göre ihtimaller:
    1. Ya seni deniyor
    2. Kiz cok iyi niyetli senin gibi düsünmüyor ve bir vukuat olmamistir
    3. Kiz kaşarlanmis seni umursamiyor. (burasini sen bileceksin)
    4. Kiz arkadasini tanidigina eminsen bunu niye soruyorsun bu bile yanlis.
    kizin yerinde ben olsam seni birakirim
  • bu fotoshop mu ya?
    quote:

Orjinalden alıntı: georgia

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

ben daaa gonusmam
  • sunuda unutma o arkadasına güveniyor ya ev arkadası odamı iyi niyetli bırak allah askına zaten ne olursa olsun bunu kızın düşünüp kalmaması gerekiyor öbür kızların birinde kalamıyormu hocam nekadar seversen sev en sonunda unutuyorsun yol ver gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

quote:

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

hocam bir kız icin erkekden arkadas ve dost olmaz , bu erkegin dogasi ile alakalı .

ben buna katılmıyorum, şahsen ben evimde gece tek başına misafir olan bir kız arkadaşım için kötü birşey düşünmem.bu kızın erkek arkadaşı varsa ve ben bu kızdan çok hoşlansam dahi emanet gözüyle bakarım. kendi güvenliğimden önce onunkisini düşünürüm.

bence masumane bir olay, art bir niyet olsa söylemezdi zaten için rahat olsun bu güvenilir olduğunu gösterr. ama anladığım kadaryla arkadaşın düşünmesi gerekn bu olaydan çok kız arkadaşı ile düşünce yapılarında bazı farklılıklar olması, bu olayı kendince normal karşılayan kız arkadaşının ilerde kimbilir daha neleri normal karşılayacağı endişesi..

• yok canım gerçek deildir tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

bu fotoshop mu ya?
    quote:

Orjinalden alıntı: georgia

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

ben daaa gonusmam

• quote:

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

iç gıçıklayıcı bir durum

ben olsam bir şekilde engel olmaya çalışırdım

olmadı kavga çıkardı

baktım illa kalacam diyor

Ayrıca nerden çıkmış elin evinde kalmak. Kalacağın yer akraba olmadıktan sonra inmi cinmi

• hocam konunun şu kısmını açarmısın biraz ; arkadaş grubu dışarda kalmış diyorsun, kızlı erkekli herkes mi o evde kalmış, şayet öyle ise fazla kuruntu yapma ama tavır koyabilirsin. yok tek o mu kalmış.. diğerleri nereye gitmiş ? hiç kız yokmuymuş o arkadaş grubunda ,yanında kalsın ?
  • ooo bide tek başına kızmıymış olay sakat baba ozaman kesin tekmeyi vurması laızm bu durumda
    tek başına kız hemde gecenin o saatinde o kadar erkekle dışarda bide erkeğin evinde kalıo?
  • gençler, şunu yaparsa şutlarım bunu yaparsa dehlerim diyorsunuz ama sonra sap kalınca "kızlar neden böyle şerefsiz!" diye konu dışı'na taciz ederseniz bozuşuruz ona göre :)

kime anlatıyorsun ya, bu ülkede empatinin anlamını kaç kişi biliyor acaba :)
  • özel hayatını buraya taşıyıp tartışmaya açtığına göre kimseye alınmazsın umarım.

kız arkadaşını uçkurundan başka bir şey düşünmeyen bir canlı türüne ait sanan bir kişinin kız arkadaşı olsaydım bunu öğrendiğim anda o adamı terk ederdim.aynı şey karşı taraf içinde geçerli.
    kadınlar kendilerini fiziksel anlamda korumakta güçlük çekebilir de kimse kimseye tecavüz etmeye yetlenmediğine göre karşı tafatan ilişki teklifi geldiğinde veya herhangi bir yakınlaşma durumunda gerekirse kendini koruyabilir, tabi isterse...istemezse de yapacak bir şey yok.karşımızdaki insanların istemediğimiz eylemlerine fiziksel olarak engel olsak bile düşüncelerini nasıl engelleyebiliriz?
    böyle bir olaya kendi menfaatin açısından bak bir de.bir süre sonra işler yolunda gitmezse doğru kişiyle beraberlik kurmadığını anlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.