Şimdi Ara

Kız arkadaşın erkek arkadaşı ile oturması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kız arkadaşım bu, sefgilim yani. Dün saat 5 e yakın dersten çıktım. Ders öncesi bana eve gideceğini söyledi. Ben de tamam diyip derse girdim. Ders çıkışında arkadaşlarla oturmak için kafeye yöneldim, bir de ne göreyim, yanında erkek biri ile oturuyor, bayagı gülüyorlar falan böyle. Beni fark etmedi bile, ben gittim bunların yanına. İşte liseden arkadasıymıs, bugün görmüş 2 sene aradan sonra. Ben de tamam dedim, ama masada bunlar bir görüşme daha ayarladılar. Biraz sinirlenmedim, kıskanmadım değil. Bu konuyu onla görüşsem kavga çıkabilir, tartısabiliriz. Hiç girmemeyi deneyecegim ama yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimine göre psikopatlık,kimine göre maçoluk olur...
    Ama ben görsem direk herife dalar o masayı dağıtırdım...Kim ne derse desin beni sevdiğim kızla kimse gülüşüp eğlenemez ben izin vermedikçe!
  • Senin yanindayken ayarliyolarsa ve arkadaşin sana danişmiyosa yada davet etmiyosa ben şüphelenirim.

Birde kıza sinitlarini sen vermeyeceksin.Kızın kime karşı nasil konuşmasi gerektiğini bilmesi gerekir

• Edit: Ben de oturmuş cevap yazıyorum anasını satayım.

https://forum.donanimhaber.com/ilk-defa-bir-kizin-elinden-tuttum--126010602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 5 Mayıs 2017; 14:8:13 >
  • Biri boynuz resmi ativersin

• Sevgilin sonuçta nikahlı eşin değil istediğine verebilir.
  • Kız arkadaşın erkek arkadaşı ile oturması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün de naşkası adına genişlik gösterdik

• her konuda başka biri oluyorsun

• Bu arkadaşda kişilik bozukluğu var galiba, sürekli farklı bir kişi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Kimine göre psikopatlık,kimine göre maçoluk olur...
    Ama ben görsem direk herife dalar o masayı dağıtırdım...Kim ne derse desin beni sevdiğim kızla kimse gülüşüp eğlenemez ben izin vermedikçe!

He he kesin öyle yapardın hee. Durduk yere başını belaya mı sokacan. En fazla kızla ayrılırsın o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bak ya kendinizi ne halt sanıyorsunuz acaba tiplere gel.
  • Kızın sevgilin olduğuna eminmisin,pardon sefgilinmiş özür dilerim

• arkadaşlar aldatılıyorsanız sıkıntı aldattığı kişide değil aldatandadır.diğer kişinin bilgisi olmayabilir alnında sevgilisi var yazmıyor ancak kızın yaptığıda doğru değil boynuzlanıyor olabilirsin h.o
  • quote:

Çok saçma bir düşünce tarzı sevgilin senin malın değil. Hele senin iznine hiç mi hiç ihtiyacı yok.

• Hocam kızla olan ilişkini gözden geçir seni gerçekten seviyorsa cinsel aşk ile değil öylesine değil gönül eğlendirmek için değil de gerçek aşk iler seviyor olsaydı orada gülüp ehlenmekdi oylle. öyle bir şey olacaksa da görüşeceksede seni yanında götürmesi lazım Erkek arkadaşım niye tanıştırması lazım Eğer bunu yapmıyorsan ilişki nedir sıkıntı var demektir kız seninle Gönül eğlendiriyor demektir sahiplenmeyen kıskanmayan kızdan değerini bilmeyen kızlar Hayır gelmezsensiz tek başına gidiyorum gülüm eğleniyorsan orada bir sıkıntı vardır Kıskanmayan erkekten hayır gelmez o senin sevgilin evlenmeyi düşünmüyorsan Ayrılık içsin helalinden olsun bir tane olsun böyle saçma tiplerle takılıp da hayatını zehir etme Seni gerçekten sevmek gözüm senden başka birini bulmaya birinin görmeyen birini bulursan evlen böyle tiplerle uğraşma ayrılırsan de grubumuza bekleriz hayatında hiç sevgilisi olmayanlar kulübüne Sen ilişkini bitir sen de kabul ederiz biz senin canın sağolsun kıskançlık falan hiçbir sıkıntı yok bunda Kıskançsın yok aslında namus düşmanı diyenler varsa Avrupa'ya gitsin

Kız arkadaşın erkek arkadaşı ile oturması

• Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen benden küçüksün diye düşünüyorum o yüzden dediklerimi kulak ardı etme;

Oldukça tehlikeli bir durumdur çocuk %99 sevgiline yürüyordur. Tecrübe ile sabittir kardeşim. Boynuzlanmamak için önlemini al derim.

• quote:

Eline Ağzına parmaklarına sağlık kardeşim aynı benim kafamı tanırsın sevgilisi olan bir kız sevdiği olan bir kıza öyle ağzını açarsa gülmez her yerde öyle bir tanıdığı varsa çok görüşmek istiyorsun sevgilisinden alır yanına sevgilim diye tanıştırır mesafesini koyar ortaya herkes bulaşmasın diye öyle gizli saklı iş ben gidiyorum öyle oldu da böyle oldu oldu da olmadı öyle sevgilim malınmı derken o onun namusudur savunur istediğini söyler Adamın ilişkisi O kadarını söyleyer diger turlu normal bir arkadaşından ne fark alacak zaten sevgilisi ya. Ben boşuna demiyorum yani Boş iş bunlar gerçekten sevseydi bu diyaloğa girmezdi şu an bu konuya açmaz yani ilişkisini gözden geçirmesi lazım arkadaşın

• Bu konunun skecini bile yapmışlar. Video uzunsa son 3 dk'dan da meseleyi anlayabilirsin.

• Çıkarıp masaya vurmalıydın kardeş hata yapmışsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.