Bildirim
Kız arkadaşımla yemeğe gitmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Uçuk pahalı nasıl?
Ne tarz bir yer istiyorsunuz? Alkol tarzı olsun mu?
Nerede olsun?
Restoran tarzı mı yoksa cafe tarzı mı? -
Yani çok aşırı pahalı olmasın. Yaklaşık olarak 100tl bütçem var öğrenciyim sonuçta. Alkol olmazsa daha iyi olur. Ne gibi yer cafe değilde böyle restaurant tarzı bi yer daha iyi olabilir
@Kutu149@
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BogachanF -- 1 Haziran 2014; 13:33:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BLacKSquaD
Yani çok aşırı pahalı olmasın. Yaklaşık olarak 100tl bütçem var öğrenciyim sonuçta. Alkol olmazsa daha iyi olur. Ne gibi yer cafe değilde böyle restaurant tarzı bi yer daha iyi olabilir
@Kutu149@
100 tl yeter çok güzel bi yer yemek olsun ortam olsun,
http://akdenizhataysofrasi.com.tr/tr-TR/Home -
quote:
Orijinalden alıntı: Emekkk
quote:
Orijinalden alıntı: BLacKSquaD
@Kutu149@
100 tl yeter çok güzel bi yer yemek olsun ortam olsun,
http://akdenizhataysofrasi.com.tr/tr-TR/Home
Teşekkürler hocam ilginiz için inceliyeceğim , başka alternatif bildiğiniz yer varmı peki benzeri şekilde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BogachanF -- 1 Haziran 2014; 15:54:48 >
-
Yer belli mi dostum.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eskiden Olsa..
Yer belli mi dostum.?
Tek bir yerde sallanmak istemiyorum arkadaşın attığı yer hiçte fena değil ama alternatif yerlerede bakmaya çalisiyorum bilginiz varmi hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence mümkünse alın sevgilinizi.Vapurla Üsküdar'a geçin isteğe bağlı ister otobüs-minibüs ya da taksi (10 tl yazar her halde maksimum) Belediyenin Paşalimanında tesisleri var.Deniz manzaralı yemekleri de güzel ve uygundur.Bu arada ara sıcak olarak paçanga öneririm.Biz 4 kişi
gidip salata ve ara sıcaklı yemek yeyince 100 tlyi geçmiyordu.Size de maksimum yiyecek,içecek,tatlı,ara sıcak ve salata 80 tlyi geçmez.Hem temiz bir mekan olur hem de şık bir mekandır.
Yer linki burası:http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/Fethipasa.aspx
Ne kadar şık dursa da pahalı değildir.
-
Hocam ben florya sosyal tesislerini düşünmüştüm ama aradığımda adamları rezervasyon kabul etmiyolarmış. böyle belediyenin yerleri çok kalabalık oluyormuş yer sıkıntımız olur diye pek şey yapmadım.
Üsküdarda kız kulesinin karşısında Filizler köftecisi varmış bilgisi olan var mı burayla alakalı ? -
Hocam benim bildiğim Paşalimanı kabul ediyor.Biz yapmadan gidiyorduk kapıda sizi en fazla 5-10 dakika bekletip sonra alıyorlar.
Bekleme de ayakta olmaz.Çay bahçesi tarzı bir mekanda var yine onlara ait.
Şayet hafta içi giderseniz çok sıkıntı olmaz ne gün? -
Haftaiçi olucak muhtemelen tam günü belli değil ama 21-28 haziran arası ama kesin hataiçi olucak yani. -
gidin (başlığa cevaben) -
Cuma günü hariç rahat yer bulabilirsiniz tahminim.
Saat kaça kadar açıklar arayıp sorun derim -
Florya tesislerine gitme orası hiçide kalabalık
Filizler köfte kazık yani öyle böyle değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X