Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMLA KONU BULAMIYORUM YARDIM DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar en yakın kız arkadaşımla (sevgilim değil) konu bulamıyorum sadece okulda görüşüyoruz her akşam konuşuyoruz konu bul diyip duruyoruz ikimizde bulamıyoruz ama konuşmak istiyoruz bu konuyu nasıl çözebilirim ? Hiç dışarıda falan görüşmedik sırf bundanmıdır sadece okulda görüşüyoruz toplasak günde 1 saat görmüyorum.

• Sosyel medyada gördüğün komik ilginc şeyleri ss al at konu aç sakın tamam peki aynen dememen lazım. mesela bizim kırmızı arabamız var derse kız bizimde yeşil var seviyormusun arabalar de öyle uzatman lazım böyle 8 aydır konuşuyoruz biz
  • sevgilim olmicaksa hiç uğraşmam
  • up
  • iyi değil .
  • konuşacak bişey bulamıyorsanız beraber yapacak şeyler bulun. örneğin beraber film izleyin , yemek yeyin vs. zaten zamanla konular açılacaktır. olaylar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 20 Aralık 2015; 23:51:07 >
  • Arkadaşız ama her akşam konuşuyoruz dedin aklıma bi fıkra geldi.

Delikanlı kızı evine kadar goturmuş ve kızı kapıda sıkıştırmaya başlamış allem kullem edip opmek için şöyle güzelsin böyle iyisin evim ocağım hayatım sana feda diye muhabbeti koruklemeye başlamış. Aklına ne gelirse söylemeye devam etmiş. Bu sırada yukarıdan evin diğer küçük kızı inmiş.

Ablasına donerek abla babam diyo ki o zibidi ne yapıcaksa hemen yapsın ama önce elini diafondan çeksin demiş.

Konudan önce tedbir amaçlı olarak büyük tavsiyesi. Babası duymasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: powe33

Sosyel medyada gördüğün komik ilginc şeyleri ss al at konu aç sakın tamam peki aynen dememen lazım. mesela bizim kırmızı arabamız var derse kız bizimde yeşil var seviyormusun arabalar de öyle uzatman lazım böyle 8 aydır konuşuyoruz biz

Böyle 8 ay geçer mi lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

quote:

Orijinalden alıntı: powe33

Sosyel medyada gördüğün komik ilginc şeyleri ss al at konu aç sakın tamam peki aynen dememen lazım. mesela bizim kırmızı arabamız var derse kız bizimde yeşil var seviyormusun arabalar de öyle uzatman lazım böyle 8 aydır konuşuyoruz biz

Böyle 8 ay geçer mi lan

Hep böyle değil tabiki en yakin arkadaşız

• Vize haftasında fakültenin önünde bankta otururken bir kız gelip yanıma oturdu sınavla ilgili bir şey sordu. Sonra muhabbet etmeye başladık. O günden sonra 2-3 defa gördüm. Gördüğümde pek konuşamadım zaten günaydın deyip geçtim yanından. Ama arkadaşım olmasını isterdim, koca fakültede takıldığım tek bir kız yok. Sınav haftasında sınıftaki bir şekilde tanıştığım 2 3 kızdan not isteme dışında karşı cinsle iletişimim yok okulda, okul dışında da yok gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 21 Aralık 2015; 0:20:23 >
  • Oğlum azıcık kitap oku. Güncel hayatı takip et. Belgesel izle. Kültür seviyen yükselsin. Kediden köpekten bahset. Kızlar yavru kedi görünce yelkenleri suya indirir çok az bir kısmı sevmez

Doğaçlama takıl abartmadan uydur ağzın laf yapsın. Bir de burçları Öğren yalandan takıl. Kızın sevdiği ne varsa Öğren ona göre muhabbeti devam ettir.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Oğlum azıcık kitap oku. Güncel hayatı takip et. Belgesel izle. Kültür seviyen yükselsin. Kediden köpekten bahset. Kızlar yavru kedi görünce yelkenleri suya indirir çok az bir kısmı sevmez

Doğaçlama takıl abartmadan uydur ağzın laf yapsın. Bir de burçları Öğren yalandan takıl. Kızın sevdiği ne varsa Öğren ona göre muhabbeti devam ettir.

Katılıyorum. Bu herhangi bir bilgi olabilir, belgesel olabilir, film olabilir veya gündemden bahsedebilirsin.

Ben geçen gün kızla Norveç hapishanelerini konuşmustum düşün yani :D

• Yani ne olursa olsun hiç fark etmez. Kızın biraz dikkatini çekmeye çalışmak önemli. Bir Sürü mizah dergileri var onlarda olabilir.

• Hocam benim taktiği uygula
    Aşama aşama gidiceksin, ilk önce normal capslerden vs. acıcaksın konuyu sonra +18 e sokucaksın işin ucuna mesela scorp fenomen sayfası var youtube da ondan videolar atıcaksın Baktın kız yürüyor sonra yapıştır aslanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

Hocam benim taktiği uygula
    Aşama aşama gidiceksin, ilk önce normal capslerden vs. acıcaksın konuyu sonra +18 e sokucaksın işin ucuna mesela scorp fenomen sayfası var youtube da ondan videolar atıcaksın Baktın kız yürüyor sonra yapıştır aslanım

Maksatım aşk hocam o değil

• iyi konudur buna bir bak istersen.

kızın hoşlanacağı konuları sor veya kitap fikm müzik üzerine konuşabilirsiniz.ikimizde ibrşeyler araştıralım onları birbirimize anlatalım diyebilirsiniz.veya okuldaki güncel şeyer üzserine konuşabilirsiniz.veya ders üzerine konuşun.yani sonuç olarak konuşunda ilişkini boş boş kaybetme.

• Akışına bırak mübarek konu kendi kendini açıyor zati

• kitap oku ve okuduğun kitaplar üzerine onunla konuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.