Şimdi Ara

Kız arkadaşımla aramda geçen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • olay şöyledir ki : ilk buluşmamızda (tanıma amacıyla arkadaşlarla aynı masaya oturduk) konuşuyoruz kızla. Birden gözüm üst dudak ile burun arasındaki(köse sayıldığım için bende bile olmayan) "kıllara" takıldı. Durur muyum hemen karşı masada oturan arkadaşıma mesaj attım : "Lan bu kızın bıyıkları var". Oda mesajı okuyunca haliyle bana bakarak kahkaha attı. Kız şüphelenip telefonumu isteyince hemen el çabukluğuyla mesajı silip telefonu verdim. Fakat unuttuğum bir şey vardı ki iletim raporu. Telefonda iletim raporuna girince yazdığınız mesajın aynısını gösteriyor haliyle kızda okudu bunu. Durumu anlatıyorum:

    Gözlerimin içine bakarak telefon masaya bırakılır. Hala bakarak aheste aheste mont giyilir ve aşşağı inilir. Arkasından ben kahkahaya boğulur kız arkadaşı peşinden aşşağıya iner geri döndüğünde bağırarak " tam bir hayvansın kız aşşağıda ağlıyor" der.

    Aşşağıya indim kız gözzyaşlarını falan sildi "Merak etme hemen kuaföre gidip aldırıyorum" dedi. Ertesi gün mesaj attı kaldığımız yerden devam edelim diye. Şimdi 9 ay oldu ve mutluyuz gülüp geçiyoruz. İyi ders oldu bir daha asla görmedim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.