Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Doğum Gününü Kutlama(Not:Askerdeyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam DH Ben şu an askerde olduğum için kız arkadaşımın yanında değilim doğal olarak 3 gün sonra doğum günü var ama gidemiyorum nasıl bir şey yapabilirim sizce?... Hediye al falan demeyin , izin alda demeyin gidemiyorum ilginç ne yapabiliriim.. Ciddi yorumlar bekliyorum...Cevap veren herkeze teşekkürler.......@Selam DH Ben şu an askerde olduğum için kız arkadaşımın yanında değilim doğal olarak 3 gün sonra doğum günü var ama gidemiyorum nasıl bir şey yapabilirim sizce?... Hediye al falan demeyin , izin alda demeyin gidemiyorum ilginç ne yapabiliriim.. Ciddi yorumlar bekliyorum...Cevap veren herkeze teşekkürler.......Selam DH Ben şu an askerde olduğum için kız arkadaşımın yanında değilim doğal olarak 3 gün sonra doğum günü var ama gidemiyorum nasıl bir şey yapabilirim sizce?... Hediye al falan demeyin , izin alda demeyin gidemiyorum ilginç ne yapabiliriim.. Ciddi yorumlar bekliyorum...Cevap veren herkeze teşekkürler.......

• Bi kutunun içine gir ve kendini sevgiline kargolat

şaka bi yana internetten alıp gönderebilirsin hediye paketi yapan sitelerde var
  • Kardeş güzel bir mektup yolla gönder ancak yakın bir arkadaşına gönder.Mektup içeriği şu şekilde olsun:

İ................
    Y............
    İ............
    K..............
    İ............
    D..............
    O.............
    G............
    D.............
    U............
    N...........
    X.............
    X..............
    X.............

(XXX=Kizin ismi)

Ancak aksrostij oldugunu belli etmeden yani her satirin ilk harfini buyuk yapmayacaksin o farketmeyecek.Arkadasin mektupu verirken diyecek ki kiza "Ya xxx mektupu veriyorum ama boyle mutlu gununde verilmezdi aslinda sıkma canini falan" diyecek ki kiz mektupun icerigini kotu sansin.Sende mektupu sanki ayriliyormussunuz edasiyla bu iliskiyi bitirelim diye yaziyorsun Mektubun sonunda ise bak aslinda bu mektup tamamiyle yalandi aslinda ne yazdgimi gormek istiyosan bas harflere bak diyeceksin.Sonuna da soyle guzel bir soz.

"Bu mektuptakiler sana soyledigim tek yalan olsun,herkesin herseyi olsun benim senin gibi yarim olsun he birde unutmadan dogum gunun kutlu olsun."

Bunu okuyan kiz aglayarak gulecek ve evrim gecirecek hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• askerde telefon yasak degil mi

•  Kız Arkadaşımın Doğum Gününü Kutlama(Not:Askerdeyim)

Kesinlikle bundan bi tane yollardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Kardeş güzel bir mektup yolla gönder ancak yakın bir arkadaşına gönder.Mektup içeriği şu şekilde olsun:

İ................
    Y............
    İ............
    K..............
    İ............
    D..............
    O.............
    G............
    D.............
    U............
    N...........
    X.............
    X..............
    X.............

(XXX=Kizin ismi)

Ancak aksrostij oldugunu belli etmeden yani her satirin ilk harfini buyuk yapmayacaksin o farketmeyecek.Arkadasin mektupu verirken diyecek ki kiza "Ya xxx mektupu veriyorum ama boyle mutlu gununde verilmezdi aslinda sıkma canini falan" diyecek ki kiz mektupun icerigini kotu sansin.Sende mektupu sanki ayriliyormussunuz edasiyla bu iliskiyi bitirelim diye yaziyorsun Mektubun sonunda ise bak aslinda bu mektup tamamiyle yalandi aslinda ne yazdgimi gormek istiyosan bas harflere bak diyeceksin.Sonuna da soyle guzel bir soz.

"Bu mektuptakiler sana soyledigim tek yalan olsun,herkesin herseyi olsun benim senin gibi yarim olsun he birde unutmadan dogum gunun kutlu olsun."

Bunu okuyan kiz aglayarak gulecek ve evrim gecirecek hayirli olsun.

basarili

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün benim doğum günüm...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.