Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Doğum Günü Hediye Almam Gerek Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P.tesi günü kız arkadaşımın doğum günü hediye olarak ne alabilirim ? Çok gösterişli olmayacak ama çok sadede olmayacak arası bir şey düşünüyorum.Yüzük Kolye gibi şeyler demeyin onları alalı çok uzun zaman oldu :) Yardımlarınızı bekliyorum DH

• Kız arkadaşının nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, ne gibi hediyelerle mutlu olacağını bilmeden nasıl yardımcı olalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DimpLe `

Kız arkadaşının nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, ne gibi hediyelerle mutlu olacağını bilmeden nasıl yardımcı olalım ?

+ ne kadar zamandır biliktesiniz , gelecek düşünüyor musun ? bunları yazarsan herkes daha çok yardımcı olabilir dostum .
  • Altin kaplama bir Bentley hos olabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kız Arkadaşımın Doğum Günü Hediye Almam Gerek Yardım

Havalarda ısındı zaten , bol bol içsin
  • Ikinizin resmini fotografcida puzzle sklinde cerceveletebilirsin guzel bi hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: focustrans

Ikinizin resmini fotografcida puzzle sklinde cerceveletebilirsin guzel bi hediye

Onu yaptım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Orijinalden alıntı: DimpLe `

Kız arkadaşının nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, ne gibi hediyelerle mutlu olacağını bilmeden nasıl yardımcı olalım ?

+ ne kadar zamandır biliktesiniz , gelecek düşünüyor musun ? bunları yazarsan herkes daha çok yardımcı olabilir dostum .

2 yıldan fazla oldu nelerden hoşlanır dediğim gibi fazla abartıyı sevmez ne çok abartılı ne çok sade arası bir şey olacak.Bugün saatlere felan baktım Escape'den bi saat beğendim ama çok pahalıydı biraz daha uygun yada farklı bir hediye olursa iyi olur

• Ben geçen sene yapmıştım, anlatayım. 5'li iç içe geçen matruşka al. 4 tanesinin içine yaşadığınız güzel anıları bir kağıda yaz ve içine koy. En sonuncuya da su perisi kolyesi al ve sonuncu matruşkaya koy. Yapamam dersen 365 gün kağıtları var kavanoz içinde ondan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchweinsBöhjizrich -- 2 Haziran 2012; 19:31:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Havalarda ısındı zaten , bol bol içsin

Dostum aynı kafadanız.
  • ayrıl gitsin ben hep öyle yapardım doğum günü geldi mi vınn sonra barışırsa barışır yoksa başkasına
  • O zaman şık bi deri cuzdan alacaksin 70-80 arasi veya sporda olabilir.Ben almistim cok begenmisti ama ben spor aldim

• Haftaya benimde sözlümün dogum gunü uzun süredir istediği icin ipad alacağım ama aranızda resmiyet yoksa alma böyle seyler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

Ben geçen sene yapmıştım, anlatayım. 5'li iç içe geçen matruşka al. 4 tanesinin içine yaşadığınız güzel anıları bir kağıda yaz ve içine koy. En sonuncuya da su perisi kolyesi al ve sonuncu matruşkaya koy. Yapamam dersen 365 gün kağıtları var kavanoz içinde ondan al

Fikir güzel bakalım bulabilecekmiyiz burada onları :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.