Şimdi Ara

Kız arkadaşımın çıktığı var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilimden ayrıldım ama ben onu çok seviyorum yeniden barışmak istiyorum. Her gün telefonla konuşuyoruz bazı yerlere beraber gidiyoruz ama o bana arkadaşız gibi davranıyor. Bende onun acaba şu an çıktığı biri var mı diye merak ediyorum çünkü öyle bir şey söz konusuysa bu acıya fazla dayanamam. Sizce bunu kız arkadaşıma sormalı mıyım? Yada nasıl bir soru ile sormalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bak güzel kardeşim böyle açılan 2998235829759. konu bu.Yapıcağın tek şey çekiceksin kızı karşına.'Bana böyle arkadaşça davranmandan sıkıldım.Ben seni seviyorum.'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaime Lannister

Bak güzel kardeşim böyle açılan 2998235829759. konu bu.Yapıcağın tek şey çekiceksin kızı karşına.'Bana böyle arkadaşça davranmandan sıkıldım.Ben seni seviyorum.'

• hiç sorma başkasıyla ol unut canını sıkma bile derim
  • yahu nedir bu eski sevgiliden dost mantığı?Eski sevgiliden dost most olmaz arkadaşım onun suratına baktığında hiç mi gelmeyecek aklınıza yaşadığınız size özel şeyler?Gidip seni seviyorum diyeceksin hayır derse ilişkini keseceksen daha sonra gördüğünde -merhaba -merhaba" o kadar...
  • Sevgilimle şu ana kadar 15 kere küsüşmüşüzdür hepsinde 2 lafla geri almışımdır. Çok zor değil. İki kelam laf et onu geri al. Bu kadar basit.
  • Ediyorum ama faydası olacak mı bakalım bekliyorum. Sende bana bu konuda özelden yardımcı olursan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız çok enteresan çıktı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdvnc

Ediyorum ama faydası olacak mı bakalım bekliyorum. Sende bana bu konuda özelden yardımcı olursan sevinirim.

Günde ne kadar konuşuyorsunuz ? Sevgili gibi misiniz ? Sana aşkım bitanem vs diyormu ? Bunlardan birini diyorsa merak etme. Ama bu kelimeleri kullanmıyorsa bir şey var demektir.
  • Yuuuuh artık, nasıl bi zaman da yaşıyorsun be kardeşim. Eski sevgiliden arkadaş mı olunur. Hamallık etme. Sil kafandan. yada şüphenle şüpelendir. hayatında biri olduğunu düşünüyorsan. sende öyle düşündür. ve vereceği tepkiye bak. ona göre anlarsın zaten. fazla düşmeyin şu kızların üstüne. kendınıze yazık etmeyin. telef olursunuz zamanla.... ? Boynozlanmayın. ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.