Şimdi Ara

Kız Arkadasımın Babasından Dayak yedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek bir tavsiye

İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir..

Gerisi sana kalmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

Şöyle bir durum da var ama, madem bu kız böyle birşey yapacak kadar düşmüş, sen babasını polise şikayet edince o da bu çocuk benim ırzıma geçti şeklinde senin hakkında şikayette bulunabilir. Eğer kızın yaşı 18den küçükse ve senle olmasa da başka biriyle(o zengin zibidiyle mesela) ilişkiye girip olayı senin üstüne yıkabilir haberin olsun.

Arkadaşım herhalde yuvarlağın yuvarlığına karesine bakmıyorlar, yuvarlağın yapıldığı maddenin özüne iniyorlar. DNA denen birşey var, yani olay birinin kapıdan içeri girmesi değil o eskidendi, şimdi kapıdan kim girse başı kapalı olsa dahi babasının doğum yerine kadar öğreniliyor.
  • Dostum yazdığın yazıyı tam anlamadım..Şimdi seni kzıın çıktığı çocuk mu dövdürttü yoksa babası mı..Bide kız sana 1 hafta önce aşkım derken nasıl oluyorda 2 ay o çocukla çıkıyor ve yaş kaç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

kızı düdüklediysen dayakla kurtulduğuna şükret. babasını mahkemeye versen en fazla para cezası alır. kız bunun hıncıyla senden şikayetçi olursa içeri girersin benden söylemesi. içerde de tecavüzcüden pek hazzedilmez.

yok daha neler.elde delilmi varki tecavüz olsun böyle bişey mümkünmü.kız hiçbirşeyi ispat edemez ayrıca öyle yolada başvurmaz eğer başvurusa suçlu durumuna düşer..bu işler kolay değil lafla tecavüzmü olur..tecavüz edicekte aynı gün rapor alıcakta ispatlancakta anca öyle olur.. en mantıklısı git polise şikayet et kurtul okuldada kızı rezil et herkezin içinde yeter..sonrada tatile çık kafanı boşalt

ya kardeşim neden gaz verip duruyorsunuz ki kafası zaten karışık iyice başına bela alacak...

adamdan şikayetçi olsa ne yazar.. en fazla para cezası alır b.k gibi para varmış zaten dokunmaz.
    kızı rezil edince de eline bişey geçmez, zaten kızda kepazelik diz boyu çocuktan ayrılır ayrılmaz başka birini bulmuş. yüzüne tükürsen yarabbi şükür der.

tecavüz olayında bir şahide bakar iş. şu saatte şurdaydılar bende gördüm dese, kız da onaylasa bitmiştir. çocuğa sormazlar bile. raporu da isterlerse uydururlar.

• Olm daha yaşın ufak ne işin var senin böyle meselelerle yok böyle yaptık ettik bunlar ayıp şeyler ulu orta söylenmez.

Ha ihanetten dolayı vicdan azabımı çekiyorsun. Çok kolay öyle yok kızın suratına atayım la edeyimle olmuyor bu işler söyliyeyim. Tut bi amele ver eline 100 milyon git de bunun ağzını yüzünü kır bunu sen yaptırtma arkadaşın aracılığı ile yaptır. Sonrada beni tanımıyorsun dedirt olsun bitsin.

O çocukta alır cezasını senden şüphelense bile elinde hiç bir delil yok senin yaptığına dair.

ikincisi sen çok safmışsın be arkadaşım. Madem çok seviyorsun ilerisini düşünüyorsun böyle birşey yapıyorsun ve hiç bir şekilde elinde ileride tehtid olarak kullanacağın birşey bırakmıyorsun pes doğrusu.

• kızı dağa kaldır
  • Sana tavsiyem deli raporu alman böylece adamı kessende biçsende kimse sana bir şey yapamaz.Hakime bile dalabilirsin.

Bence git suç duyurusunda bulun daha ne bekliyorsun.
  • bence direk şikayet et.görgü tanıkları falanda varsa ...ama ben olsam adamın belası olurdum söyleyeyim neyse sen bi şikayet et.olmazsa tenhada kıstırırsın
  • Eğer kızla ilişkiye girdikten sonra 1 hafta geçtiyse (3-4 gün aslında) daha bunu kanıtlamalarının imkanı yok. deliller kayboluyormuş. Rehberlik hocamız demişti bi kız tecavüze uğramış gizlemiş bi süre sonra şikayet etmişler ama mahkeme de kanıtlanamamış hiç bir şey. 3 gün içinde rapor edilmesi lazım tecavüzün felan.. O yüzden bu konuda korkma bence git söyle ellerinde hiç bir kanıt yok..Kız derse böyle böyle yalanlarsın olur biter..Gidebildiğin yere kadar git..Ama zaman geçirme bir an önce git. Kıza da tokat falan atma..resimleri suratına çarp laflarınla ez ama fiziksel bir şey yapma + o sana tokat atarsa iyice öne geçersin..
  • Flörtün sakıncaları
  • eger zenginse karakolada gitse hiç bi b*k olmaz maalesef Türkiyede bu boyle..
  • Abi direk tazminat davası açıcaksın..Bunu meslek haline getirmiş kişiler bile var..Dişi kırılır milyarlarca para alır tazmitla işi bileceksin..Git aç davayı al paraları bak keyfine...Çakam kıza bea
  • kondom kullandınmı belkı hamıle bıraktın kızı...
  • F
  • kız ve yeni çıktıgı çocugu döv...en iyi yolll
  • bırak peşini. Hem kızın hem de bu dayak olayının. Kendi hayatına bak. Başını belaya sokma.
  • osmanLı padişahLarı ßu durumda "Vurun KeLLesunu" derLerdi herhLde
  • sen dayak yerken iyimi oluyor. git çocuğun ağzını burnunu kır sonrada bas git
  • eğer öldürceksen arkanda ceset bırakma pişman olursun.ne kadar temiz çalışsan da polise kanıt vermiş olursun.ceseti asitle erit ya da parçalayp saksılara göm.tecrübe konuşuyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.