Şimdi Ara

Kız Arkadasımın Babasından Dayak yedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede Polise Ver Sonra Git Kızın Yanına Yapıştır Tokatı Bu Olay Burda Bitmedi Felan Gibi Konuş Ve O Kızı Doğduğuna Pişman Et Çıktığı Çocuğada Birşey Yapma Bence Oda Senin Gibi Madur Durumdadır Kesin.Kızın Çıktığı Olduğunu Bile Bile Kızla Çıkmazdı O Çocuk Emin Ol
  • çek vur kızın babasını!!
  • Hikayeye bak be ..... goyim.

Kayarken kay , sonra da dayak yiyince dayak yedim de
    Ah gençlik ah
  • hadi karakola git
    şikayette bulun
    maden raporunda var
  • Polise filan gitme kız 18 den küçük ise sonra der isteğim dışında oldu filan iyice batarsın.Suç işlemiş sayılırsın.Benden söylemesi,bence bulaşma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Bencede Polise Ver Sonra Git Kızın Yanına Yapıştır Tokatı Bu Olay Burda Bitmedi Felan Gibi Konuş Ve O Kızı Doğduğuna Pişman Et Çıktığı Çocuğada Birşey Yapma Bence Oda Senin Gibi Madur Durumdadır Kesin.Kızın Çıktığı Olduğunu Bile Bile Kızla Çıkmazdı O Çocuk Emin Ol

ama cocuk hakediyor.sene basından beri sulanıyordu kıza arkadaslar nazikce uyardılar.kız rahatsoz olmustu hatta.cocuk fırsat bekliyordu kızla cıkmak icin alsın tepe tepe kullansın 2. el aslında düsünühyorumda 1 senedir hipnoz gibi olmusun msn de ark söyledi kızı mıcarken dğsğn diye simiden ıyy demeye basladım bi arsivimde siyah jartiyer cıoraplı sarısın hemsirelere bakıyorum bi kıızn resimelrene tüküresim geliyor.ama yarın yapıcam icimde upte kalmasın.kızı unutma 1 . 1.5 ay alıcak ama sonra arkadaslarıma daha fazla vakit ayırabilicem.Tesekkür ederim yeniden ha bu arada kız zaten kendi vermisti.insallah o cocuğun üstüne kalırda bulur beleasını o cocukta uğrassın dursun.

• Beyler okulda fotoğrafları atın falan diyonuz falanda okul bitmedi mi ?
  • Polise şikayet et derim ama işler iyice karışır , tecavüzden içeri bile girebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

Beyler okulda fotoğrafları atın falan diyonuz falanda okul bitmedi mi ?

alan secimi var bilader
  • Kızdan hayır gelmez, kızı unut. Ya adamı temiz bir şekilde döveceksin (dövebilirsen), olmadı karakol, dava vb. yöntemlere başvurursun. Ben olsam süründürürüm. Tanık ve kanıtlar da var...
  • arkadaşlar dava hiçbişeyi çözmez valla tecavüzden içeri bile girebilir böyle bişey yaptıysan kız zorla yaptı dese başına gelicekleri düşün maalesef elini kolunu bağlıyor bu olay
  • kızı düdüklediysen dayakla kurtulduğuna şükret. babasını mahkemeye versen en fazla para cezası alır. kız bunun hıncıyla senden şikayetçi olursa içeri girersin benden söylemesi. içerde de tecavüzcüden pek hazzedilmez.

• Varsa raporun, varsa şahitlerin o zaman ne duruyorsun, polise şikayet et. Koskoca adamın polis karşısına çıkması kadar utanç verici bir durum olamaz. Yaşında 18 den küçükse tamamdır. Yaşın kaç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

kızı düdüklediysen dayakla kurtulduğuna şükret. babasını mahkemeye versen en fazla para cezası alır. kız bunun hıncıyla senden şikayetçi olursa içeri girersin benden söylemesi. içerde de tecavüzcüden pek hazzedilmez.

tırstım simdi valal onlarıda 20 30 milyar hic etkilemez zaten benim yasım kadar apartmanları vardır abartısız.o zaman dediğimi yapayım is kapasın gitsin.yada acılı cocuk modunda görüneyimvicdan azabı cektirem bana dönünce anlamlı sözlerimle onu bi daha s... yoksa olmucak bu babam duyarsa zateb düttürür beni ewlatlıktana aatr yediğimiz bir dayak kalsın o zaman.

• quote:

Orjinalden alıntı: SilifkeYogurdu

seviyesizle,seviyesiz olunmaz

Git karakola suç duyurusunda bulun hem görgü tanıkların varmış plakada elinde...

Baba kız doruu mapushaneye.

adamın parası var ne mapusu üstüne arkadaşı attırırlar filan git yığ elemanı rahatla
  • quote:

kızı düdüklediysen dayakla kurtulduğuna şükret. babasını mahkemeye versen en fazla para cezası alır. kız bunun hıncıyla senden şikayetçi olursa içeri girersin benden söylemesi. içerde de tecavüzcüden pek hazzedilmez.

yok daha neler.elde delilmi varki tecavüz olsun böyle bişey mümkünmü.kız hiçbirşeyi ispat edemez ayrıca öyle yolada başvurmaz eğer başvurusa suçlu durumuna düşer..bu işler kolay değil lafla tecavüzmü olur..tecavüz edicekte aynı gün rapor alıcakta ispatlancakta anca öyle olur.. en mantıklısı git polise şikayet et kurtul okuldada kızı rezil et herkezin içinde yeter..sonrada tatile çık kafanı boşalt
  • neyse sonuc belli oldu kararlastırdım aklımda.cocuğu dövüzez ama hemen değil normal bir zamanda 20 günden önce dövmem.yarında kıza fotoğrafları fırlatayım.mahkemede fln bide bize girer isler hic bulasmaya değmez.neyse ben ocakbasına gidicem arkadaslarla size iyi forumlar.
  • Şöyle bir durum da var ama, madem bu kız böyle birşey yapacak kadar düşmüş, sen babasını polise şikayet edince o da bu çocuk benim ırzıma geçti şeklinde senin hakkında şikayette bulunabilir. Eğer kızın yaşı 18den küçükse ve senle olmasa da başka biriyle(o zengin zibidiyle mesela) ilişkiye girip olayı senin üstüne yıkabilir haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

quote:

Orjinalden alıntı: Namaste.

tırstım simdi valal onlarıda 20 30 milyar hic etkilemez zaten benim yasım kadar apartmanları vardır abartısız.o zaman dediğimi yapayım is kapasın gitsin.yada acılı cocuk modunda görüneyimvicdan azabı cektirem bana dönünce anlamlı sözlerimle onu bi daha s... yoksa olmucak bu babam duyarsa zateb düttürür beni ewlatlıktana aatr yediğimiz bir dayak kalsın o zaman.

tabi dostum. sen en güzel intikamı almışsın. emrah modundan çık seviyorum falan... güçlü ol.
    erkek adam dayak yer de atar da.. kızın erkek arkadaşına da bulaşayım deme. benden sana abi tavsiyesi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.