Şimdi Ara

Kız Arkadaşımın Ayakları Çok Kötü Kokuyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
20.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

Bu konunun linkini at kıza

kafan güzel herhalde ben ima edip kırmaktan korkuyorum senin şu dediğine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSBurak

bir çift çorap ve ayakkabı alırsan sorun biter bence. çorap olmaz düşündümde ama ayakkabı olur şöyle yazlık efil efil gezebilecek bir ayakkabı olsun birde kokmasın diye bir bant yapıştırıyorlar ondan yapıştır tamamdır.

iyi de kardeş ne diyecem getir ayaklarını şu bantları yapıştırıcam çok kötü kokuyor mu diyecem
  • gittiğiniz mekanı pmden atar mısın hocam istanbulda mı?

ayrıca 4-5 aydır var diyosan muhtemelen ayakkabıdandır. dandik ayakkabılar ilk haftadan sonra koku ter her haltı yapabilir. sana da çok güzel bi tavsiyem var kıza şu tarz bi şey giydirtmeye çalış

Kız Arkadaşımın Ayakları Çok Kötü Kokuyor

ha hediye niyetine verip gezerken gördüm çok şirinler vs diye verebilirsin bu sıcak havalarda valla öyle ayakkabılar hiç çekilmiyo vb diyebilirsin. veya ne bileyim yazlık ayakkabıyla buluş bi dahaki sefere de ki bunlarla acayip rahatladım bu yaz sıcağında kapalı ayakkabı ölüm geliyo sana da almalıyız vs.

bi hastalık falan yoksa ayağında çorabını da her gün değiştiriyosa ayağının kokmasının tek sebebi ayakkabılarıdır dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 13 Temmuz 2012; 0:04:19 >
  • kokulu çorap giy, eğer sende ki kokunun farkına varırsa çoraplarını çıkar ve burnuna savur hangimizin ki kokuyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

quote:

bir çift çorap ve ayakkabı alırsan sorun biter bence. çorap olmaz düşündümde ama ayakkabı olur şöyle yazlık efil efil gezebilecek bir ayakkabı olsun birde kokmasın diye bir bant yapıştırıyorlar ondan yapıştır tamamdır.

iyi de kardeş ne diyecem getir ayaklarını şu bantları yapıştırıcam çok kötü kokuyor mu diyecem

ayakkabıyı alırken rica et adamlara gizli bir yerine yapıştırsınlar o bandı.Sonrada hediye paketi yap gönder
  • quote:

Evet beyler belirlediğimiz bir kafe var kız arkadaşımla böyle ev şeklinde ayakkabılarımızı falan çıkartıyoruz girerken tabi biraz samimiyet oluyor fakat kız arkadaşıma ne zaman yaklaşsam pişman oluyorum çünkü ayakları gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisi nasıl fark etmiyor anlamış değilim çünkü fark edilmeyecek gibi değil... Kırılır diye söylemek istemiyorum da ama böylede olmuyor buluşmaktan nefret eder seviyeye geldim. Başka bir yerede gidemiyoruz biri görür diye. Napıcam çok çaresizim yardım edin lütfen

Şakayla karışık kırılmayacak şekilde söyleyebilirsin mesela sevgilimin ayagı mis kokarmış de anlar mesajı anlamazsa ayrılık sebebi sayardım ben.d
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

Bu konunun linkini at kıza

kafan güzel herhalde ben ima edip kırmaktan korkuyorum senin şu dediğine bak

Valla bu işi kırmadan yapman mümkün gibi gözükmüyor aslında kırılmaması lazım artık katlanıcaksın mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Bilgi :
    Öncelikle bir burun 5 dakika boyunca aynı kokuyu alırsa daha sonra o kokuyu hissetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranko buskas

gittiğiniz mekanı pmden atar mısın hocam istanbulda mı?

ayrıca 4-5 aydır var diyosan muhtemelen ayakkabıdandır. dandik ayakkabılar ilk haftadan sonra koku ter her haltı yapabilir. sana da çok güzel bi tavsiyem var kıza şu tarz bi şey giydirtmeye çalış

Kız Arkadaşımın Ayakları Çok Kötü Kokuyor

ha hediye niyetine verip gezerken gördüm çok şirinler vs diye verebilirsin bu sıcak havalarda valla öyle ayakkabılar hiç çekilmiyo vb diyebilirsin. veya ne bileyim yazlık ayakkabıyla buluş bi dahaki sefere de ki bunlarla acayip rahatladım bu yaz sıcağında kapalı ayakkabı ölüm geliyo sana da almalıyız vs.

bi hastalık falan yoksa ayağında çorabını da her gün değiştiriyosa ayağının kokmasının tek sebebi ayakkabılarıdır dediğim gibi.

hocam annesi babası falan bilmiyor beni ben alırım sorun değilde ya sorarlarsa nerden aldın bizden habersiz diye zaten kabul etmezde aynı sebepten dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Grisevic

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

quote:

Saldırırken yanlışlıkla ayaklarına kolanya dök

hocam bir dök iki dök üçüncüde nasıl halledicez?

Aslında şöyle yapabilirsin. Yine aynı koku geldiği zaman sanki senin ayak kokuyor gibi of ne iğrenç kokuyor ayağım deyip gül . Yani durumu komik hale getir . Sonra sevgilim kusura bakma ayağım kokuyor malum sıcaklar de . Bundan sonra dikkat edeceğim çünkü dikkat etmek lazım de. Kız anlarsa iş tamamdir .

Zekice bir yöntem.

üstünüze kalırsa görürüm

Aslında evet.Eğer sevgilin anlayışsız ya da utanmaz biriyse kötü olur.Kalabalıkta yapmaman iyiliğine olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

quote:

Evet beyler belirlediğimiz bir kafe var kız arkadaşımla böyle ev şeklinde ayakkabılarımızı falan çıkartıyoruz girerken tabi biraz samimiyet oluyor fakat kız arkadaşıma ne zaman yaklaşsam pişman oluyorum çünkü ayakları gerçekten çok kötü kokuyor. Kendisi nasıl fark etmiyor anlamış değilim çünkü fark edilmeyecek gibi değil... Kırılır diye söylemek istemiyorum da ama böylede olmuyor buluşmaktan nefret eder seviyeye geldim. Başka bir yerede gidemiyoruz biri görür diye. Napıcam çok çaresizim yardım edin lütfen

Şakayla karışık kırılmayacak şekilde söyleyebilirsin mesela sevgilimin ayagı mis kokarmış de anlar mesajı anlamazsa ayrılık sebebi sayardım ben.d

kardeş yanlış yere çekerde kırılır diye korkuyorum sonuçta 4 senedir birlikteyiz bu süre zarfında o benim olumsuz yanımı çekti bende onunkini ama hiç böyle birşey olmamıştı aslında benim bu kolarda hassas olduğumuda biliyor ama neden böyle yapıyor anlamış değilim kesin beni deniyor kessiiin
  • Birlikte olduğum kizin elleri bakımlı olucak,ağzı ve dişleri bakımlı,ayakları ve bana gelen kokusu en önemli şeylerdir.
    Ben nasıl böyle şeylere dikkat ediyorsam oda etmek
    Zorunda.

• Ağzına bir kalıp sabun al temizle.Uyş.
  • quote:

quote:

quote:

kardeş yanlış yere çekerde kırılır diye korkuyorum sonuçta 4 senedir birlikteyiz bu süre zarfında o benim olumsuz yanımı çekti bende onunkini ama hiç böyle birşey olmamıştı aslında benim bu kolarda hassas olduğumuda biliyor ama neden böyle yapıyor anlamış değilim kesin beni deniyor kessiiin

4 sene çıktıysan baya samimi olmuş olman gerekirdi.ben 4 sene çıkmış olsam ayaklarını yıkardım
  • kız arkadaşınla camiye git.ikinizde abdest alın.sen erkekler,sevgilinde bayanlar bölümünde namaz kılsın.

Şakirtce bir yöntem ama mükemmel bir yöntem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.Grisevic

quote:

quote:

quote:

quote:

Saldırırken yanlışlıkla ayaklarına kolanya dök

hocam bir dök iki dök üçüncüde nasıl halledicez?

Aslında şöyle yapabilirsin. Yine aynı koku geldiği zaman sanki senin ayak kokuyor gibi of ne iğrenç kokuyor ayağım deyip gül . Yani durumu komik hale getir . Sonra sevgilim kusura bakma ayağım kokuyor malum sıcaklar de . Bundan sonra dikkat edeceğim çünkü dikkat etmek lazım de. Kız anlarsa iş tamamdir .

Zekice bir yöntem.

üstünüze kalırsa görürüm

Aslında evet.Eğer sevgilin anlayışsız ya da utanmaz biriyse kötü olur.Kalabalıkta yapmaman iyiliğine olur.

ağır ol bakalım! tavsiye istedik hakaret değil...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elementalko

1 Bilgi :
    Öncelikle bir burun 5 dakika boyunca aynı kokuyu alırsa daha sonra o kokuyu hissetmez

evet haklısın yakında bağımlı falan olacam diye korkuyorum zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

4 sene çıktıysan baya samimi olmuş olman gerekirdi.ben 4 sene çıkmış olsam ayaklarını yıkardım

samimilik var kardeşte ne bileyim hala ilk günkü gibi aşığım ben ona kırılıp üzülmesinden çok korkuyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samimilik var kardeşte ne bileyim hala ilk günkü gibi aşığım ben ona kırılıp üzülmesinden çok korkuyorum

kardeş ama o tınlamıyor senin kırılıp üzülmeni.Manitam olsa her 6 saatte bir banyo yapardım anasını satıyım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.