Şimdi Ara

Kız arkadaşımı kıskanıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Direk konuya gireceğim, kız arkadaşımla bazen geçmiş hakkında konuşuyoruz ve geçmişte yaşadığı ilişkilerle alakalı her konuştuğumuzda biraz kötü oluyorum ve kıskanıyorum. Bu kıskançlığımı negatif olarak yansıtmıyorum fakat beni rahatsız ettiği için foruma açmak istedim. Normal yaşantımızda dışarıda veya herhangi bir yerde onu kıskanmıyorum veya birileri bakıyor filan diye yükselmiyorum, derdim sadece geçmişle ve onun başına gelen yaşadığı şeyler vesaire beni biraz düşürüyor.

Asıl merak ettiğim bunu nasıl aşabilirim? (onunla konuşup geçmiş hakkında konuşmayalım diyebilirim ama bunu istemiyorum)

• Yaşadığı şeyler ne detay vermemişsin ki. Sevgilini kıskanıyosan özgüven problemin var demektir

• SYRISN kullanıcısına yanıt

Neden ozguven problemi olsun adam seviyor demek ki kiz onceden yiyip sevismistir belki bakire degildir biremezsin gelip gecici insanlar ne demis cemil meric samimiyetin dokunmadigi yurek yoktur bana samimiyetle gelin yuzeysel iliskilerle degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm erkeklerin en çok takıldığı nokta bu.

Bir kıskançlık hissi varsa geçmişini anlatırken acaba cinsel anlamda bir deneyim yaşamışmıdır korkusu oluyor hepimizde.

Sen o içindeki korkuyu şüpheyi atman için kız arkadaşınla ciddi anlamda bu konuyu çok tatlı bir dille konuşman.

Samimiyetini tamamen ortaya koy. Koymazsan ilerde problem yaşarsın.

Kız arkadaşına deki, samimiyetle soruyorum daha önce hiç cinsel anlamda bir birlikteliğin oldumu ben bunu bir erkek olarak sorma ihtiyacı hissettim bazen kızlar istemediği bu yanlışın içerisine düşebiliyor bu durum ilerde karşıma gelirse çok ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz. O yüzden bana şimdiden herşeyi açık açık söyleyebilirsin ben anlayışlı biriyim de bu konulara çok takılmam de.

(bu son cümleyi böyle bir durum yaşamışmı onu öğrenmen için söyleyeceksin yaşamışsa zaten senin tercihin devam etmek)

tatlı tatlı samimi bir şekilde konuş yaşamışsa devam etmezsin yada senin kararın.

yaşamamış ise kendisine eski ilişkileriyle alakalı yaşadıklarını sana anlatmamasını rica et. Biz erkek adamız böyle muhabbetlere gelemeyiz de güldür biraz. :)

• Niye sevgilinle eski ilişkilerini anlatması için onunla konuşuyorsun ki, konuyu o bile açıyorsa açtırmayacaksın ve eski sevgilisinden bahsedenden zaten hayır gelmez kardeşim. Arıza bir kız olabilir veya sen çok acemisin ve bu yüzden arızalı davranmasına göz yumuyorsun. Konuyu yönetmeyi bilin azcık, erkek olan sensin, eğer istemediğin bir konu konuşuluyorsa yönetmeyi bileceksin, konuşturmayacaksın, bunu trip atarak değil erkekçe yönetmeyi bilerek yapacaksın. nokta.

• eski sevgili lafının e harfinden bahsetse bile ben onu kapıya koyar bir daha görüşmem bile,sizde iyi sabır var

• BİLADER EĞER SEN DE ZİNA YAPMIŞSAN BUNU DERT ETMEYECEKSİN

BEN ÇAĞDAŞIM KIZ ARKADAŞIMA GEÇMİŞTE KAÇ KİŞİ SAPLADI, AĞZINA VERDİ UMRUMDA DEĞİL DİYECEKSİN

HA EĞER BEN MÜSLÜMANIM BENİM DİNİMDE ZİNA ÇOK BÜYÜK GÜNAHTIR BEN YAPMAM YAPANLA DA EVLENMEM DERSEN ANINDA O KIZI TERK EDECEKSİN

AMA GÜNÜMÜZDE GENÇLER O KADAR SAPITTI Kİ BAKİR, BAKİRE BULMAK ZOR.. HA BULURSUN YA KÖYLÜDÜR İMKANI YOKTUR YAPAMAMIŞTIR YA DA AŞIRI ASOSYAL, ÇİRKİNDİR.. BU YÜZDEN BAKİR BAKİREDİR...

BEN İLERDE KIZIM OLMASINDAN KORKUYORUM GENÇLER SAPITTI ÇAĞDAŞLIK ADINA HERKES BİRBİRİNE SAPLIYOR EVLENMEDEN ÖNCE SKOR YAPIYOR..

• takma kafana, kızlar yaşadıklarını anlatmayı severler ve senin vereceğin tepkiyi ölçerler.

o konulara girdiğinde umursama ya da bir şekilde konuyu değiştir. ilgin olmadığını anlar ve bir daha konuşmaz.

• retro aktif kiskanclik bu.

Redpill camiasini arastirmani öneririm. Özelikle Youtube da Dr.Redpill tavsiye ederim.

Dikkat etmeni bu olayi cözmeni tavsiye ederim, yoksa ilerde kiza karsi Oneitis gelisebilir.

Hocam aslinda söylemesi kolay ama, hanim kizimiz hicbir zaman sana ait olmadi, olmayacakta. Günümüz hayatta malasef iliskiler uzun sürmüyor.

onun icin birgün bitecek olay icin kafani yorma.

Bence kiza bu konuda birsey sorma anlatmada, gecmis gecmis de kalir.

• Kendisi yaşamamışlar bunu takar ancak. Bu da aslında deneyim olarak birbirinizden farklı seviyedesiniz demek, yani denk değil. Bu iş olmaz. Rahatsız oluyorsan ayrılırsın zaten.

• ''... kız arkadaşımla bazen geçmiş hakkında konuşuyoruz ve geçmişte yaşadığı ilişkilerle alakalı her konuştuğumuzda biraz kötü oluyorum ve kıskanıyorum''

bunun sebebi yaşadığınız özgüven problemi, çünkü alttan alta kendizi kızın eski sevgilileriyle kıyaslıyorsunuz. Bu kıyaslamanın sizde yarattığı ''acaba onların benden daha iyi olduğu yönler vb.'' gibi sorulardan dolayı kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. Bunu da duymak istememeniz hatta düşüncesinin bile canınızı sıkması normal. Kendinizi geçmişteki insanlarla kıyaslamayın.

Ayrıca bu geçmişi çok takma durumu ise genelde cinsel olarak erkekleri çok rahatsız ediyor. Eğer bu kafanıza takılıyorsa eyvah eyvah. Bunu kafadan çıkarması zordur ama atlatılamayacak bir şey değil.

Bütün bunları aşmanın en kolay yolu ise şu,

Kız şu an sizinle, onlardan herhangi biriyle değil. Demek ki kazanan sizsiniz. Eğer öyle olmasaydınız şu an sizle değil onlardan biriyle takılıyor olurdu. Düşünceniz bu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 20 Haziran 2022; 23:11:56 >

• Mutlu olamamış ki ayrılmış, ve "eski" olarak kalmış. Seninle birlikte olduğuna göre seni seviyor. Takılma böyle şeylere. Genelde ilk tecrübelerde böyle kıskançlıklar yaşanır.

• Osho-Aşk Özgürlük Tek Başınalık kitabını tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.