Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız bana geçenlerde parfüm ve bir iki şey aldı bende ona taa kuveytten özel parfüm getirttim 2 3 parçada birşey aldım kıza sürpriz olarak paket halinde verdim ilk başta istemedi ben hediye sevmem dedi tamam ver o zaman diyecekken tamam bu seferlik alıyorum dedi eve gidincede beğendiğini söyledi teşekkür etti dün de her tenefüs birlikteyiz genelde bu tenefüs arkadaşlarım bırakmadı onlarla takıldım arkadaşlarımla takıldım diye bana trip attı bugünde ilk tenefüs arkadaşı yalandan dedi işte çağlayı ödünç alabilir miyim bu tenefüs bende ilkten cevap vermedim benimki de trip mi atıyorsun diyince hemen tabi alabilirsin zaten benimde işim vardı dedim kızı bozdum zaten bu aralar soğuk davranıyorum oda öyle davranıyor derslerimi ve arkadaş ilişkilerimi etkiliyor o ayrılmadan ben ayrılmayı düşünüyorum bunu nasıl yapabilirim direk söylesem mi ?

Kız bana çıkma teklifi etti 1.5 aydır çıkıyoruz aslında benden hoşlandığını söyledi ben o anda cevap vermedim olaylar ilerleyen günler gelişti sevgiliye kadar gitti yani ben evet demedim başta acaba bunu mu bahane etsem ?

kızın benden ayrılmadan önce ben ayrılmak istiyorum bugün genelde 1-2 saat telefonla görüşürüz skype den konuşur film falan izleriz mesaj atma gereğinde bile bulunmadı ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tank -- 13 Kasım 2013; 0:49:49 >

• Archive- Goodbye, bunu dinlermisin de anlar
  • olum senin kafan mı güzel?

ya bu anlattığın yalan yada sen harbiden sıkıntılı bir kardeşimizsin.

ne güzel kız arakdaşın var üç beş ergen için kızdan mı ayrılcan. otur dersine çalış her tenefüs olmasada git yanına diğer tenefüsler arakdaşlarında takılırsın.

bu ve bundan sonra bütün kız arakadşlarınla eğer bir problem olduğunu düşünürsen direk msj at veya ara sor bi sıkıntı var mı diye. sevmiyor hoşlanmıyorsan sormanada gerek yok.
  • Ayrılmak kadar kolay ne var yahu ben anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glamor kullanıcısına yanıt
    tililicus T kullanıcısına yanıt
    aslında ne seviyorum nede hoşlanıyorum ama beni mutlu ediyor doğruya doğru ama fazla kıskanç ben böyle trip çekemem kızlarla aram çok iyidir ne zaman birileriyle muhabbet etsem o kimdi falan genelde okulun hepsini tanırım mecbur herkesle selamlaşıyorum çok garip tepkiler veriyor sen git arkadaşlarınla konuş ben bölmiyim falan diye kolumu ısırıyor saçım biraz uzundur saçımı çekiyor falan ama çok güzel bir kız onada birşey diyemem muhtemelen ben öyle davranıyorum diye oda soğuk davranıyordur ama ne bileyim bazen ayrılsam mı diye düşünüyorum

@tililicus
    ayrılmanın kolay olduğunu bende biliyorum önemli olan söylemek şimdi ben arkadaşım aracılıylada söylerim bunu farketmez ama onu kırmak istemiyorum nedensiz yere ayrıldığımı duyarsa derste dahi sınıfı basar beni çağırır konuşur ya da herkesin içinde benimle konuşur açık sözlüdür

@Glamor
    bu yatmadı kafama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tank -- 13 Kasım 2013; 1:00:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

aslında ne seviyorum nede hoşlanıyorum ama beni mutlu ediyor doğruya doğru ama fazla kıskanç ben böyle trip çekemem kızlarla aram çok iyidir ne zaman birileriyle muhabbet etsem o kimdi falan genelde okulun hepsini tanırım mecbur herkesle selamlaşıyorum çok garip tepkiler veriyor sen git arkadaşlarınla konuş ben bölmiyim falan diye kolumu ısırıyor saçım biraz uzundur saçımı çekiyor falan ama çok güzel bir kız onada birşey diyemem muhtemelen ben öyle davranıyorum diye oda soğuk davranıyordur ama ne bileyim bazen ayrılsam mı diye düşünüyorum

@tililicus
    ayrılmanın kolay olduğunu bende biliyorum önemli olan söylemek şimdi ben arkadaşım aracılıylada söylerim bunu farketmez ama onu kırmak istemiyorum nedensiz yere ayrıldığımı duyarsa derste dahi sınıfı basar beni çağırır konuşur ya da herkesin içinde benimle konuşur açık sözlüdür

@Glamor
    bu yatmadı kafama

O zaman güzel kardeşim müsait bir zamanda çekecen kenara konuşacaksın. Geç kalma yoksa işi daha fazla yokuşa sürersin. Bizde bu yolllardan geçtik üstüne üstün master bile yaptık o yüzden bekletmeden konuş karara varın

• tililicus T kullanıcısına yanıt
    yarın ki durumuna bağlı eğer hala soğuk davranıyorsa 3.cü ve ya 4.cü ders çekicem kenara konuşucam en fazla bağırır ya da tokat atar oda en fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben trip çekemem dedinya şuan gülmekten sandalyeden kendimi atasım geldi....

bak 25 yaşındayım bu ülkede trip atmayan kız bulursam evlemcem sana o kadarını söyliyim.

kızların her dediğini dinleme onlar konuşurken bazen başka şeyler düşünmen gerekir yoksa kafayı yersin. ama kulağının biri hep onda olsun. sonra mal gibi kalırsın.

etrafındaki kızların sadece sıradan bir arakdaş olduğunu hissettirmen senin elinde. diğerlerine davranmadığın gibi sevgiline davranıcaksın elinden tutucaksın, yüzüne bakıcaksın yanağından öpüceksin gerekirse. sevgini paylaşıcaksın. zamanla zaten işler değişecek. anlıycak diğerlerinin sıradan kız arkadaşının olduğunu çünkü sevgine farklı davranıyorsun herkes gibi değil. kızların yaşı farketmez bunun ayrımını her yaşta yapar.

onun bu tripleri ergenlikten geliyor. deli fişek erkek ergenlikte asarım keserim oluyor kızlarda alıngan, ilgiyi hep üstünde olsun isteyen sevgiye aç.

ayrılma kardeşim ama seni sıkmasına izin verme yeri geldi çok mu kıskandı trip atıyor. birşey söyliycem de gir konuşmaya deki onlar sıradan gelip geçici ama sen hep yanımda olucaksın ama böyle yapmaya devam edersen sende onlar gibi günün birinde benden gidiceksin. (ona onu unutulabileceğini aktar) tribinin yersiz olduğunu böyle yaparak anca canımı sıkarsın de. açık ol kızlara karşı. ne hissediyorsan direk söyle, aslında en başından beri olay sende ona diğerlerinden farklı olduğunu hissettiryapmaz bi daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tank

yarın ki durumuna bağlı eğer hala soğuk davranıyorsa 3.cü ve ya 4.cü ders çekicem kenara konuşucam en fazla bağırır ya da tokat atar oda en fazla

Kadir inanır gibi tutup kenara çekme sakın o zaman tabi bağırıp çağırır. Sadece özel bişey konuşacağını bir kaç dakika alacağını söyle ve sakın ama sakın fazla ayrıntıya girme benden demesi. Çünkü kızlar bu gibi durumlarda fazla ayrıntılı konuşmaya gelemez. Kısa ve öz ol

• uğraşıp yazmışsın eline sağlık öyle bir anlattın ki ayrılma isteğim kaçtı ama gerçekten aşırı kıskanç bazen tahammül edemiyorum diğer kızlarla konuşuyorum diye kolumu ısırıyor saçlarımla oynuyor trip atıyor çok sıkıyor bunlar beni ya birde çok fazla serbest mesela sırf beni sinir etmek için içki içtiğini anlatıyor sarhoş halini anlatıyor sigara da içiyormuş 6 ay önce bırakmış ilk defa 4 gün önce arkadaşı zorla bir kere çektirmiş deliye döndüm birde geldi bana azım kokuyor mu diye üfledi ama belli etmiyorum bu tür şeyleri bana fazla serbestsin diyor geçenlerde çocuğun biri laf atmış ayrıntıya girmiyeyim morali bozuktu bunun bende okulda tanınırım arkadaşı gelip bana söyledi gittim çocukta kızın sınıfındaymış bir kaç arkadaşımı aldım okulu ayağa kaldırdım çocuğun beynini dağıtıcaktım çocuk kaçmış okuldan daha sonralarda araya birileri girdi biraz yumuşattı falan öyle geçiştirdim olayı ben bu tür şeylere dayanamam hep içime atarım belli etmem ama gerçekten bıktırıyor

• The Tank kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim kız sana alkol veya sigara muhabbeti yaptığı zaman onun tam gözlerinin içine bak ve deki bu anlattıklarından utanmıyor birde bana mı anlatıyorsun, bunları yapan sokakta elli tane kız var senin onlardan farkın yok mu? şarhoş olmak mı de baban duysa neler derdi bence bi otur düşünde ve aniden kalk git. ona böyle atarlı derlser ver ki yaptığından utansın. sorar büyük bi ihtmal ayrıldık mı diye, çocukmuyum ben öyle herşeyde çekip gideyeim. böyle yapmaya devam edersen ama galiba ayrılıcaz ben kız arakdaşımın alkol içip sigra muhabbetini duymak istemiyorum de. senin bu muhabbet hoşuna gitmiyor diye anlıyorum.

bak şahsi fikrim o sıgara veya alkol içmemeiştir büyük bi ihtimal yalan yani :) maksat seni sinir etmek.

bak benim de lisede canım çok sıkılırdı kız arakdaşlarım biraz güzellerdi ya çıkma teklifi yada laf atma olayları çok olurdu. kız sana böyle bir konuyla geliyorsa seni kıskandırmak için yapıyor, seni düşünen biri sana gelip anlatmaz çnkü erkeğiz gider kavga ederiz diye bunu sana anlatmazlar. yannda da laf atamıyacaklarına göre :D ortam karatktersiz kaynıyor zaten illaki birileri onu rahatsız ediyordur ama kız arakdaşının sadakatinide öyle test edersin, onlara kanıp giderse sakın üxzülme aklında bulunsun. ama şurdan anladığım o seni baya baya seviyor.

• abi bu alkol ve sigara için yorumunu çok beğendim sen bayağı bilgilisin sanırım harbi ayrılmaktan vazgeçtim yarın dediğin gibi yapıcam sonuçları yazarım bu arada eline sağlık bu saatte üşenmeden yazmışsın sevgisinden şüphem yok zaten öyle davranarak beni kıskandırmaya çalışıyor o kadar bakalım yarın neler olucak
  • The Tank kullanıcısına yanıt
    estafurullah terzi kendi söküğünü dikemezmiş bizimkiside o hesap.

pm atarsın konuyu hortlatma :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.