Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Olursa Hayatım Güzelleşir... Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
5
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatım genel olarak depresif geçiyor . Lise 3 üm . Hatrı sayılır 2 - 3 arkadaşım var . Daha hangi üniversiteye gideceğime karar vermedim . Hiçbirşey mantıklı gelmiyor bana . Yanlız olduğum zamanlarda içime kapanık duruyorum . Kızlarla konuşmayı pek beceremem ama kız arkadaşlarım da var . Sevgili malesef yok .

Neyse bu gün minibüsteyim .En arkada yanıma okuldan ama aynı sınıftan olmayan bi kız oturdu . Bizim bununla muhabbetimiz yok ama biraz konuştuk havadan sudan . O an bi açılma hissettim kendimde . İçime yaşama sevinci geldi gibi oldu . Yani demem odur ki bi kız arkadaş edinsem sizce hayatım güzelleşir mi ?

Not : Kendime özgüvenim pek yok . Fiziki olarak berbat durumdayım : 1.87 boy 49 kilo .

Not : Mezardan bağlanıyorum farkındayım .

Not : Birde biraz ağız kokusu sorunum var bunu çözmeden hiçbirşey yapamayacağım galiba .

Not : Ağız kokusu kendimi bildim bileli var . 1. 2. Sınıftayken (bildiğin okula yeni başladığım zamanlarda) yani küçükken aşık olduğum kız bana 2-3 kez ağzın kokuyo blackkan felan dedi . O günlerden sonra bi içime kapandım .

Not : Ciddi olduğum içim konu dışı özel e açtım . Aynı şekilde ciddi cevaplar isterim .

• Bence daha yaşın küçük bırak sevgili işlerini derslerine çalış ileride YGS var iyi bir üniversite kazanırsın ünidende bir kız buldun mu istediğin gibi takılırsın hem fizik olarak da düzelmiş olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven açısından sana katkı sağlayacağı kesin ama kız arkadaş olayı bu kadar büyütülmemeli bence.Hiç sevgilisi olmamış insanlar bu olayı çok matah bir şey sanıyor ama işin aslı öyle değil kız arkadaş olmadan da hayatını güzelleştirebilirsin.Spora yazıl ve kilo almaya çalış eğer bunu başarırsan bu sana kız arkadaş olayından daha iyi gelecektir.Ağız kokusu çürük diş ve eğer varsa mide rahatsızlıklarında ortaya çıkan bir sorundur kilo problemin göz önüne alınınca midende bir sıkıntı olması muhtemel bir doktora görün derim.
  • bence güzelleşir. şahsen bir sevgilim olsa boyut atlayacağımı falan zannediyorum öylesi önemli buluyorum bu olayı.

not: sadece tahmin/beklenti. gerçekler çok farklı da olabilir. yaşamadan bilmek zor
  • Kız arkadaşına bağlı. Dertsiz başına dertte açabilirsin, dünyanın en mutlusu da olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk zamanlar guzel olur
    ayrilinca biraz uzulursun
    sonra unutursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

Kız arkadaşına bağlı. Dertsiz başına dertte açabilirsin, dünyanın en mutlusu da olabilirsin.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışarı çıkar mısın gezmek arkadaşla buluşmak amaçlı yoksa genelde evde pc başında mı ? Kendinin de dediği gibi o kız sana ağzın kokuyor dedikten sonra özgüven eksikliği veya depresif bozukluk oluşmuş . Ben de seninle aynı durumdayım yaş 17 sevgili yok özgüven yok . Ben kendime teşhisi koydum Sosyal Fobi Psikatytr dan randevum var yakında.
    Durum daha kötüye gitmeden bence çaba gösteri üstesinden gelmen gerekiyor . Her türlü yardımcı olurum kardeşim mesaj atman yeterli .
  • Pek sanmıyorum ama neden olmasın belki olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Arkadaşlar hayatım genel olarak depresif geçiyor . Lise 3 üm . Hatrı sayılır 2 - 3 arkadaşım var . Daha hangi üniversiteye gideceğime karar vermedim . Hiçbirşey mantıklı gelmiyor bana . Yanlız olduğum zamanlarda içime kapanık duruyorum . Kızlarla konuşmayı pek beceremem ama kız arkadaşlarım da var . Sevgili malesef yok .

Neyse bu gün minibüsteyim .En arkada yanıma okuldan ama aynı sınıftan olmayan bi kız oturdu . Bizim bununla muhabbetimiz yok ama biraz konuştuk havadan sudan . O an bi açılma hissettim kendimde . İçime yaşama sevinci geldi gibi oldu . Yani demem odur ki bi kız arkadaş edinsem sizce hayatım güzelleşir mi ?

Not : Kendime özgüvenim pek yok . Fiziki olarak berbat durumdayım : 1.87 boy 49 kilo .

Not : Birde biraz ağız kokusu sorunum var bunu çözmeden hiçbirşey yapamayacağım galiba .

Not : Ağız kokusu kendimi bildim bileli var . 1. 2. Sınıftayken (bildiğin okula yeni başladığım zamanlarda) yani küçükken aşık olduğum kız bana 2-3 kez ağzın kokuyo blackkan felan dedi . O günlerden sonra bi içime kapandım .

Not : Ciddi olduğum içim konu dışı özel e açtım . Aynı şekilde ciddi cevaplar isterim .

Genç arkadaşım nerden başlayım bilemedim ama eksi yönlerini söyleyim tamamlamaya çalış.

Liseye başadığımda yaşım 15 çevreminde etkisiyle tabiki disco,bar gezer tozardık mekan kiralardık parti yapardık falan hayata biraz erken başlangıç yaptım denilebilir.Her türlü kötülüğede şahit oldum,dostluguda ögrendim,para kazanmayıda ögrendim bu ortamda.

Yaş ilerledi 17-18-19 derken e ister istemez o ortamda kız arkadaş durumuda oldu şuana kadar tek bi gerçekten sevgilim oldu 1 yıl sürdü geçti gitti neyse o ortamda ben 19 yasındayken 30 yasındada sevgilim oldu 17 yasında iş yapan kız da vardı yani her çeşit insan ile tanıstım yedim içtim gezdim kız arkadaş iyi bişey tabi şuan için ciddi biriyle tanısıp sevgili olman en iyisi şöyle 1-2 yıl geçirdikten sonra ayrılınca aklının basına gelmesi falan hoş.

Sonrasında spora yazıl vs vs hobi falan bul kendine e gezmeyi ihmal etme al arkadaşlarını yada sınıfından konustugun kızları falan götür mekanlara yani mekan derken cafe tarzı vs. eğer ankaradaysan önerilerim olur tabiki.Yani sorulduğunda falan bi kaç mekan söyleyebilecek kadar güzel mekanlar secmeye dikkat et.Alkol kullanma demicem kullan ilk kazıgı yedikten sonra akıllanıcaksın kısacası sen lisedesin istediğini yapmakta özgürsün o yüzden üniye geçmeden yapacagını yap derim.

• hiçte güzel olmaz arkadaşım olucakta nolucak onu düşünücen onla ilgileniceksin herkes gibi türk kızının triplerine katlanıcaksın.Tartışmalarda haklı olsan bile sen suçlu çıkıyorsun ve en sonunda bazıları varki boynuzlayıp gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumun elveriyorsa hemen spor salonuna veya yüzmeye yazıl. O boy bende olsa bi sn. durmam.

Acaip çirkin bir görüntün olduğunu tahmin edebiliyorum, bir an önce müdahale et, kilon çok düşük.

Eğer bunun dışında yüzün falan güzelse ve kendine özgüvenini artırabilirsen çok iyi işler çıkarabilirsin.

Umarım bir kız arkadaşın olur ama şimdiden söyleyeyim, eğer senin gibi içine kapanık, sakin bir kız bulmazsan; ilk deneyimin seni psikolojik olarak çökertir. Muhtemelen tekmeyi yersin ve sonra akıllanırsın. Aynı durum kendimden ve başka birçok arkadaşımdan tecrübeyle sabittir.

Ve tabiki de derslerini sakın ama sakın ihmal etme. Güzel bir üniversiteye ve bölüme kapağı attın mı gerisinin gelmesi de daha kolay olur, ilk günden gidip bir faaliyete veya topluluğa üye olursun, sonrası Allah kerim. Zaten hem derslerinde başarılı hem de faal bir insan olursan sen kızlara gitmeyeceksin, onlar sana gelecek. Çok abaza bir bakış açısıyla yazıyorum ama senin şu anki derdinin bu olduğunu söylediğin için bunları vurgulamak istiyorum, yanlış anlama.

Senin yaşında olmak ve hayata tekrar başlamak isterdim. Yaptım kendi çapımda bir şeyler ama çok geç kaldım :) Bir abin olarak sana pişmanlıklarımı ve yapman gerekenleri en basit haliyle anlattım, umarım dilediğin gibi bir hayatın olur.

Başarılar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Arkadaşlar hayatım genel olarak depresif geçiyor . Lise 3 üm . Hatrı sayılır 2 - 3 arkadaşım var . Daha hangi üniversiteye gideceğime karar vermedim . Hiçbirşey mantıklı gelmiyor bana . Yanlız olduğum zamanlarda içime kapanık duruyorum . Kızlarla konuşmayı pek beceremem ama kız arkadaşlarım da var . Sevgili malesef yok .

Yalnız olduğun için birini istiyorsun kim farketmez ama o olduğu için istediğinde düşüncen değişir.Senin tarzda düşünenler kabak tadı verdin deyimini çok kullanır

• Valla benim de aynı ama kilo bende fazla 112 kiloyum hacı 187 boy :D
    Ben de çok yalnizim valla. İstiyorum yanimda derdimi anlayabileceğim bir kız ama yok iste olmayinca olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peymacun -- 1 Nisan 2014; 22:48:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben sana dürüst olayım benim türkten cok yabancı kız arkadaşım oldu belki türkler aptaldır mantıgıyla ve ciddi anlamad 2 senede rahat 15den fazla yabancı sevgilim oldu gerek 1 hafta gerek 1aya yakın türklerden de oldu ama yabancılar kadar ilgi çekici degildi. Yani mutluluğu dısarıda arama, mutluluk içinde, ben de hep kız arkadaşım olunca hayatım güzel olur diye düşünüyorum evet oluyor ama bir süre sonra ya sen ya da karsındaki sıkılıyor bu durumdan.

edit: Tip olarak da aklına su filmlerdeki fırlama bir tip gelsin aklına ama bir o kadar da masum. Fiziğim de iyidir boyum da idare eder(185)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esgun -- 1 Nisan 2014; 22:59:51 >
  • Ağız kokusu kolay , her gün dişlerini fırçala , naneli sakızlar çiğne tamamdır.Kilo için geceleri ya da yatmadan önce atıştır.Bebe bisküvisi olabilir.Spora yazıl iyi beslenmeyle kilo alırsın.
  • Arkadaslar tavsiyeler için sağoln butun mesajlari ozenle okuyorum.

• Öncelikle çok zayıfsın. Ben 1.90'ım 75 kiloyum. Ben bile zayıf sayılırım yani.

Maddi durumda sıkıntı yoksa, öncelikle spora yazıl ve gainer al. Kilon yüzünden özgüven eksikligi de yasarsın.

Ağız kokusu için doktora git ne diyelim. Sakızla fırçayla geçecek gibi değil herhalde anlattıgına göre.

Sevgili bul. Geç bile kalmıssın.

Sen bakma muhafazakar, karamsar insanlara.

Gençligi yasaman lazım. Yoksa diktatör olur çıkarsın basımıza ilerde.

Canım cicim aylarında çok mutlu olursun. Elini tutarsın, sarılırsın, gezersin, öpersin, sevisirsin.

Sonra kıskanmalar, tripler baslar onlar da tatlı olur.

En son da ayrılık acısı çeker hayatına yeni bir tecrübe eklersin.

Gençligini yasayamamıs adamlar su an ya diktatörler, ya agresifler, ya da takıntılılar. Mutlaka psikolojik sorunları çıkıyor nedense.

O yüzdne kiloyu düzelt, kız bul. Sonraa

• quote:

Orijinalden alıntı: Shuizegetsu

hiçte güzel olmaz arkadaşım olucakta nolucak onu düşünücen onla ilgileniceksin herkes gibi türk kızının triplerine katlanıcaksın.Tartışmalarda haklı olsan bile sen suçlu çıkıyorsun ve en sonunda bazıları varki boynuzlayıp gidiyor

bu adamı dinle
  • aynı sorunları yaşayan biri olarak tecrübelerimi anlatayım çok etkisi oldu

Fiziki olarak berbat demişsin daha ne istiyorsun bilmem ben 1.83'üm bu arada kilo alma durumu yaş ile orantılı 25 yaşına geldiğinde vermeye çalışacaksın o yüzden spora başlamanı öneriyorum elizabethle de az takıl benim yoğun sivilcem vardı sende var mı bilmiyorum bu konuda da daha sonra yardımcı olurum uzun boy her zaman avantaj spor konusundan devam edelim maddi durumunu bilmediğim için şöyle söyleyeyim her gün yarım saat ayırsan forma girersin 1 saat ayırsan millet sana 2-3 ayda hayranlıkla bakar 2 saat ayırsan bomba gibi olursun + spor ile öz güven sorununu da atlatırsın yeni insanlarla tanışırsın bu konuda daha fazla ilerlemiyorum karar verirsen araştır sana göre spor çok
    Ağız kokusu başka bir dert çok çektim düzenli diş fırçalasan da geçmek bilmez önerebileceğim vivident ekstra var biraz ağzın yanar ama zamanla alışıyorsun ve suyunu yutmamaya çalış 2. olarak yeme içmeye dikkat edeceksin çünkü bildiğim kadarıyla bu bir sağlık problemi (reflü) yağlı ve asitli yiyeceklerden uzak duracaksın (cips, kola, portakal suyu vs yasak) oldukça hafifliyor o zaman sürekli bir şeyler atıştır hem kilo alırsın vücudun düzelir hem ağız kokusundan kurtulursun (öğünleri az az sık sık yap) gece yatmadan önce bir şeyler ye kesinlikle kalorili şeyler hamur işi haşlanmış tavuk vs sabah kalktığında boğazındaki yanma da geçer
    Asıl soruya gelince ilişki insanı nasıl güzelleştirir bilemezsin anlatmakla bitmez evli erkekler hep daha çekicidir düzenli ilişki her zaman pozitif etki yapar insanlar sana baktığında daha güçlü birini görürler bu da tüm hayatına yansır.

not: bunları yapman için ne paraya ne de derslerini aksatmaya ihtiyacın var sadece gerçekten istemelisin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.