Şimdi Ara

Kız arkadaşım hamile kalabilir yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
29.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: levrex

ben 24 kız arkadaşım 21

24 yasında adamsın. Tamam o is bitti tavsiye olarak verebileceğim bir şey yok bu durumda. Ama 2 gunü gecmediyse dogum kontrol hapı tarzı bir hap var ama kesin etkili eczacıya sor ve satın al. Kızda küçük değil sonuçta

sorun içmek istememesinde
  • Seviyosan evlen gitsin. Yaslar da musait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONU DIŞI ÖZELDESİNİZ.
  • akıl hakikaten yaşta değil başta. insanımız bi işi yaparken sonrasını düşünemiyor. geçmiş olsun eğer gebe kalırsa ikinizi de çok güzel bir gelecek bekliyor.
  • iyi kumpas kurmuş sende yemişsin.
  • Burayı veletler basmış.Tavsiye vereceklerine eleştiri yapmışlar.Ertesi gün hapı içmezse kürtaj yaptırırsın.Açık açık konuş doğurma niyeti varsa bakmam, umrumda olmaz de.Çocukla baş başa kalırsın de.Gözü korksun.Gerçekten forumun yaş seviyesi yerlerde.Okullar açılsa da kurtulsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Meyan geldi aklıma buralarda mı acaba hala

Çoluk çocuğa karışmıştır artık. Uğramaz buralara.
  • yaş 24 ama akıl ilk oku terk yıl 2012 tutamazsanız kendinizi sonra vay çoçuk olcak olur tabi bir halt yiyeceksiniz ya sağlam iş yapın yada hiç bulaşmayın birde gelin forumdan yardım isteyin ne yapak hacı zorla gidip kızın boğazına hap mı sokak haa ne yapak
  • aynı yaşta sayılırız, ya filmlerde fln duyduğumuz tüplerini bağlatma gibi bi operasyon varmış, o gerçekten varsa yaptırmak isterim ben.
  • Adını erkek olursa Mesut, kız olursa İrem koyarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

ooo tongaya gelmişsin kardeş. geçmiş olsun. paralı falansın herhalde

Ahuahauah epey sesli güldüm lan
    Kızı acilen bi psikiyatriste götür, bu hafta içnde de bi bahaneden kan aldırt iki gün sonra hamile olup olmadığı belli olur. Büyük ihtimalle değildir.
    öyle ise çocuk aldırmak da yasak oldu arizonaya guetemalaya kaçın
    Kızı da fiktir et manyağın tekiymiş sen istemediğin halde bi insan oluşturmak için neler yapmış yarın bi gün peçeteden de çoğaltır
    Ek olarak : doğum kontrol haplarının ne olduğunu gugıl amcaya sorun öyle bir hap içip kurtulma diye bişey yok en iyisi sen kıza susuz yemek yedir kabız yapsın sonra süt iç de süte hapı rendele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forumdaşşş -- 15 Eylül 2012; 16:22:14 >

• Komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

aynı yaşta sayılırız, ya filmlerde fln duyduğumuz tüplerini bağlatma gibi bi operasyon varmış, o gerçekten varsa yaptırmak isterim ben.

Vazektomi ameliyatından bahsediyorsun.Nedense içim garip oluyor o ameliyatı duyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

aynı yaşta sayılırız, ya filmlerde fln duyduğumuz tüplerini bağlatma gibi bi operasyon varmış, o gerçekten varsa yaptırmak isterim ben.

Ameliyat ile toplarını bağlıyorlar ister misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Yaparken düşüncektin bunu koçum 5dklık zevk uğruna kız ikna edemezsen şansa birde hamile kalırsa hayatın kararcak değdimi diye sor artık bunu kendine...

+ Evlenirsin sende aklın başına getirir bu

arkadşaım hiç modern değilsin bi insan bi insanla cinsel iliişki sonucu çocuğu oldu diye evlenmeli mi

şaka şaka kardeş böyle düşünmüyorum ama hep böyle söylemek isterim.bi cool oluyor insan.modernim ben diyorum.o kişinin yeirnde olmak istemem

• İlacı gazozuna at 3 gün içinde işe yarıyormuş bu ertesi gün hapları.
  • Geçmiş olsun.
  • merak etme tayyip amcan bakar.
  • 2 gün geçmiş kötü durum. Direk norlevo al derdim. Ertesi gün hapı. Öle veya böle yedirtirdin gerekirse de, şimdi yapabileceğin en iyi işlem bi nebze içinin rahatlaması için kız arkadaşının döngüsünü hesaplamak. İki yumurtlama dönemi arasındaki gün en ideal gündür. O bulduğun gün de ilişkiye girdiğiniz günden 4-5 gün öncesiyse hamile kalması zor diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkish Psycho -- 16 Eylül 2012; 0:00:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.