Şimdi Ara

Kız arkadaşım durumları anlayamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 seneyi aşkın bir süredir beraberim, ilk aylarımız olsun ilişkinin ortaları olsun çok güzel geçti, hiç utanma sıkılma olmazdı, her şeyi söyler yapardık. Ama gel gelelim yaz tatili girdi araya ve telefondan görüşüyoruz, benden utanıyor çekiniyor, bir kaç kez tartıştık bu konu için ama işlemiyor. Yine aynı yine aynı, artık eski muhabbetten eser kalmadı. Kendi kendine triplere giriyor felan. Sıkılıyorum. Tamam bu sefer değişicem diyor ama aynı. Birazcık araya soğukluk koysam aylarca konuşmayacak konuma geliyor benimle. Önerisi olan var mı?

Edit: Birde yanlış yaptığı bir şeyi söyleyemiyorum ona, söylediğimde uzaklaşıyor benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 16 Ağustos 2014; 20:19:24 >

• Senden artik hoslanmiyor olabilir mi?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Senden artik hoslanmiyor olabilir mi?.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Senden artik hoslanmiyor olabilir mi?.

+1
  • Kusura bakmayın ama 1-2 hafta sonra ayrılık haberi gelir.
  • O ayrilmadan sen ayril dostum kizin Askinin vadesi.dolmus uzgunum ac gozlerini kizi ara Bitti de fazla konusma zorlastirmayalim.bunu de sonra olsun bitsin bak o zaman kizin icindede kalir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni mutlu etmiyorsun de ayrıl gitsin. sana kız mı yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk, yorumda dendiği gibi size karşı içindeki hoşlantısı bitmiş olabilir. Ayrılmak için karar kılıp bunu kız arkadaşınıza söylediğinizde size karşı göstermiş olacağı tepkileri buraya yazmanızı isterim. Eğer düşündüğüm gibi cevaplar gelirse, tüm kızların ilişkilerde biraz zaman geçince neler düşünebildiğini kestirmiş olacağım.
  • O kız kafasında seni bitirmiş.

Ayrılma atağını bekliyor.
    Allah bildiği gibi yapsın bu karı milletini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

beni mutlu etmiyorsun de ayrıl gitsin. sana kız mı yok?

bak beyim bizi "sana kız mı yok" lafı bitirdi. Lütfen bu şekilde gaza getirmeyin milleti
  • önce kızın derdi ne onu anla sonra ona göre hareket et al karşına konuş büyük ihtimal kız boşlukta sanırım ailesi istemiyorda olabilir gelecek içinde olabilir tam olarak bilemeyiz yaşları falan iş güç var mı okuyomu vs
  • kovadogs kullanıcısına yanıt
    One lan öyle ben konuşmassam beni merak edip sormayan sevgiliyi nabıyım ben.Yanlışını yüzüne söyledim diye surat yapıp konuşmuyorsa o kızla bir dakika durmam ne kadar güzel olursa olsun beni düşünmeyini sevmeyeni ben hiç düşünmem ben hiç sevmem kimse kusura bakmasın.

Yaşlar kaç bu arada 17-18 falan mı?O yaşlardaki kızlar yapıyor bunları + Regl dönemi denilen birşey var onuda al göz önüne,sürekli tavırı böyleyse yukarda yazanlar geçerli.
  • seven kız sevmeyen kız farkını iyi bilirim randevuya geç kaldı diye beni görünce koşan kızda tanıdım ve beni keyfi olarak 1 saat agaç eden ve üzerine bide trip atan birinide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.